eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_297669198144867048.MP3
891.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
322.mp3
709.8K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۲۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میگن آدم با هر کسی دوست بشه رفتارش شکل و فرم اون رو میگیره…!!!یعنی مثلا اگه با شهدا دوست بشه رفتارش میشه شبیه شهدا…!شاید این جمله رو زیاد شنیده باشید«دوست شهیدت کیه؟!»…" از شما میخوام که شهیدی رو که واقعا بهش احساس ارادت میکنید به دوستی انتخاب کنید و با شهدا تا شهدا پیش برید…دوستی که همیشه همراهتون هست،به یادتون هست هواتون رو داره،دوستی که شما رو به خاطر منافع خودش نمیخواد…!بلکه خالصانه و مخلصانه دوستتون داره و عمیقا سعادت و موفقیت شما رو میخواد… دوستی که در مقابل همه عصبانیت ها و گلایه هاتون آروم و ساکت با همون نگاه مهربون همیشگی اش خوب به حرفاتون گوش میده و لبخندش میشه آب روی آتیش وجودتون…با همون لبخند همیشگی یا چشمای مهربونش آرومتون میکنه…اون وقت هست که نگاهش میکنید و عجیب آروم میشید…!عجیب حالتون خوب میشه و صدای چشمانش رو میشنوید که آروم بهتون میگه:غصه چرا؟گریه چرا؟!چرا فکر میکنی تنهایی؟چرا فکر میکنی حواسم نیست…؟!یه وقت فکر نکنی فراموشت کردم،یه وقت فکر نکنی صداتو نمیشنوم و نمیبینمت…یه وقت فکر نکنی رهات کردم!من همیشه حواسم بهت هست،همیشه دل نگرانت هستم،همیشه برات دعا میکنم…!یه وقت نا امید نشی!خوب نگاه نکن!نگاه مهربون خدا رو ببین…گوش کن!صداشو میشنوی؟داره میگه:نکنه از رحمت من نا امید بشی،داره میگه تو بخواه من اجابت میکنم…! رفاقت با شهدا بازی دو سر برد هست…!شهدا تو رفاقت کم نمیگذارن… ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد نخودچی:1پیمانه پودر قند :یک دوم پیمانه روغن جامد :یک دوم پیمانه پودر هل :۱ق سوپخوری شکلات تخته ای:به مقدار لازم ابتدا آرد نخودچی را با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم سپس کره یا روغن جامد را اضافه کرده یه تفتی میدیم و پودر قند و هل کوبیده رو اضافه میکنیم واز روی حرارت برمیداریم و قالب سیلیکونی که از قبل شکلات اب شده داخلش ریختم و داخل یخچال خنک شده میریزیم یه مقدار کمی حرارت داشته باشه و داخل یخچال قرار داده تا خنک بشه. بعد نوش جان میکنید @sofrebanovanbeheshti
👇 ۵۰ گرم پودر نارگیل صد گرم شکر ۴۰ گرم روغن مایع دوتا سفیده تخم مرغ مقداری وانیل خیلی کم ابلیمو اول پودر نارگیل و شکر و روغن و ترکیب کردم با حرارت خیلی کم یه مقدار که حرارت دادم سفیده هارو اضافه کردم و با حرارت خیلی کم که دست نسوزه مرتب هم زدم(داغ زدن) تا زمانی که دونه های شکر حل شد چند تا دونه شکر حل نشده بمونه اشکال نداره بعد وانیل و ابلیمو اضافه کنید ( من وانیل نداشتم ابلیمو هم استفاده نکردم) گذاشتم مواد خنک شد داخل قیف ریختم بعد روکاغذ روغنی شکوفه زدم(بهتره بدون ماسوره باشه تا مثل شیرینی نارگیلی بیرون بشه) من با دمای ۱۴۵ داخل سولاردام گذاشتم تازمانی که یکم کف شیرینی تغییر رنگ بده داخل فر باشه ولی من گذاشتم یکم برشته بشه نکته"قبل از داغ زدن میتونید مواد شیرینی داخل غذاساز میکس کنیدتا یک دست بشه من انجام ندادم) با این مقدار مواد ۱۶تا شیرینی داشتم مزه شم شبیه نارگیلی های بیرون شد. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 چرا من شکلات تخته ای بن ماری میکنم پودر کاکائو و روغنم میزنم یکدست و صاف میشه ولی اینقد روان نمیشه که رو کیک بریزم بیفته.دوست دارم روان روان باشه که روی کیک بیفته .علت جیه؟ 👇 اولا این که باید شکلاتتون رو قبلش رنده کنید دوم اینکه شکلاتتونو میگذارید رو بخار بن ماری بشه و دایم هم میزنید اخر سر ۱ ق روغن اضافه میکنید کاکایو لازم نداره بعد هم کیکتون باید خنک باشه وسستون گرم باشه تا به اصطلاح شره کنه اگر خامه ای بود باید بگذارید تو فریزر خوب یخ بشه بعد شکلات از دما افتاده رو بریزید روش @sofrebanovanbeheshti
👌 اینم شیرینی های دخترم با دستور خانم صدیق عزیز روغن مایع یک سوم لیوان تخم مرغ یک عدد شکر یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق سرخالی وانیل نوک ق چایخوری آرد حدود یک و نیم لیوان ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هزن برقی پنج دقیقه میزنیم اگر همزن دستی دارید ده دقیقه بزنید تا حسابی غلیظ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و بعد بکینگ پودر آخر هم آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه. مال من همون یک ونیم لیوان آرد مصرف شد بیشتر نزنید، چون خمیر سفت بشه موقع شکل دادن پاره میشه، بعد خمیر رو به قطر نیم سانت پهن میکنید و قالب میزنید و بعد کف ظرف رو چسب میکنید بعد شیرینی ها رو داخل سینی می چینید روش پخت روی گاز شعله پخش کن بگذاریدروی گاز با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم گرم بشه، بعد تابه رو روی گاز بزارید درشو ببندید و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه، بگذارید خنک بشه بعد از ماهیتابه خارج کنید. روش پخت داخل فر، فر رو با حرارت صدو هفتادو پنج درجه میگذارین داغ بشه بعد سینی رو داخلش میگذاریم پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد از زمان بگذارید خنک بشه از سینی بردارید شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti