eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی اگر کودک مبتلا به یبوست دارید، این روزها را برای درست کردن مربای گل محمدی البته با شکر قهوه ای نیشکر (شکر سرخ یا عسل ) از دست ندهید.👌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
334.mp3
812.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۳۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 پودر نارگیل125گرم شکر250گرم سفیده تخم مرغ 100گرم روغن ۱۰۰تا۱۲۵ پودر نارگیل من تقریبا چرب بود صد گرم ریختم آبلیمو تازه1/2ق غذاخوری وانیل نصف ق چایخوری پودر نارگیل و روغن و شکر و نیمی از سفیده رو مخلوط کنید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید یه دور چرخ بزنید مابقی سفیده رو به مواد اضافه کنید. و داخل ظرف پیرکس خیلی بهتره بریزید و با حرارت خیلی ملایم به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل بشه ولی اصلااا نباید مواد جوش بزنه فقط در حدی گرم بشه که انگشت کوچیک رو داخل مواد میریزید داعی رو حس کنید ولی نسوزه به این مرحله داغ زدن گفته میشه حدود 10دقیقه تقریبا باید داغ بزنید حواستون باشه اگه مواد داخل ظرف جوش بزنه کارتون خراب میشه.من رو بخار کتری دوازده دقیقه داغ زدم وقتی موادرواز روی حرارت برداشتید بهش آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید بگذارید مواد به مدت دو سه ساعت تو دمای محیط استراحت کنه تا خنک بشه بعد از خنک شدن غلظت مایه نارگیلی باید درحدی باشه که راحت توقیف خارج بشه ولی اونقدر شل باشه و پخش بشه تو سینی(نه شل نه سفت) اگه خیلی شل بود بهش یه قاشق مربا خوری آرد برنج اضافه کنید تا مواد به غلظت مناسب برسه.مایه را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید به صورت عمودی با فاصله قیف بزنید. ودر فر دویست درجه گرم شده به مدت بیست دقیقه بگذارید دمای فر رو بیست درجه کمتر کنید تا قشنگ مغز پخت بشه.از فر خارج کنید تا خنک نشده دست نزنید در دمای محیط یک هفته نرم می مونه تو ظرف درب بسته برای زمان بیشتر در فریزر نگه داری کنید. فاطمه حسنا و علی عشقای مامان @sofrebanovanbeheshti
👇 مخصوص کرمان آرد سهن و گندم به نسبت مساوی میریزیم همراه با ادویه مخصوص و خمیر مایع خمیر میکنیم. یک ساعت بعد خمیر را نصف کرده پهن میکنیم کف سینی و یک لایه نازک خرما روی آن پهن میکنیم و دوباره یک لایه خمیر و میگذاریم داخل فر تا بپزه. پ.ن:گندم جوانه زده که آسیاب بشه میگن آرد سهن یا ارد جوانه گندم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه عزت نفس_۳۳.mp3
10.87M
۳۳ 😇هر چی ماها بیشتر باهم مهربون و متحد باشیم؛ عزّت و محبوبیت مون در نگاه دیگران بیشتر میشه... حالا چه در خانواده، چه در محیط کار، چه در سطح جامعه، و چه در جمع مسلمانانِ تمومِ دنیا. @Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺فاجعه‌ ، هولناک‌ترین فاجعه‌ قرن🔹 سال ۲۰۱۴ داعش وارد دانشگاه هوایی تکریت شد و بیش از ۲۰۰۰ هزار جوان شیعه عراقی را گردن زد و به دجله انداخت، طوری که رودخانه‌ی دجله به رنگ قرمز درآمده بود! 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 🎥 روایت حاج قاسم از حادثه‌ی هولناک اسپایکر و بلایی که بر سر دختران ایزدی آمد... حتی شنیدنش هم سخته چه برسه به دیدن این صحنه‌ها، چه ایثاری کردند مدافعان حرم شادی روح شهدا صلوات 🌷 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نحوه پیچیدن شکلهای مختلف نون خرمایی اول خمیر را به اندازه یه مربع باز میکنید و توی ذهن به سه قسمت تقسیم میکنید بعد به قسمت وسط مواد رو میریزید(توی عکس این رو مخصوص دخترم درست کردم شکر و دارچین و پودر هل هست) بعد دو قسمت چپ و راست را روی هم میارید و بعد رومال میزنید و کنجد پاشی و بعد که تو سینی فر قرار دادید برش میزنید و در فر که از قبل گرم شده قرار میدید😍 اون که مثل گل رز شده هم به همین روش درست میکنید بعد باریک برش میزنید و مثل گل که با گوجه فرنگی درست میکنید می پیچید و رو مال میزنید و ..... امیدوارم استفاده کرده باشید صلوات برای فرج آقا مون یادتون نره❤️ شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
👇 دوستان به جای قلم گوساله و... قلم شتر تهیه کنید که طبع گرمی داره وروغن فراوان من وقتی ۱۰ ساعت قلم شتر رو با یه پیاز وکمی نمک میپزم آب قلم رو داخل ظرف نسبتا بزرگ میریزم ویخچال میگذارم روش روغن جامد میشه مایع هم شکل ژله ای روغن رو جدا میکنم وداخل فریزرم میگذارم برا غذاهام ومایع ژله ای رو هم وعده ای تقسیم کرده داخل کیسه فریزر میگذارم داخل فریزر من از یک قلم تقریبا ۷۰۰ گرم روغن میگیرم . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 قزوین خوشمزه وخوش عطروترد آرد:375گرم یا تقریبا دولیوان دسته دار فرانسه پودرقند:۱۰۰گرم یا۱۰ ق غذاخوری روغن جامد :۱۸۰گرم (من ۱۰۰گرم کره و۸۰گرم روغن صاف زدم ) زرده تخم مرغ :۲عدد بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری ماست :۵۰گرم تقریبا ۲قاشق غذاخوری محلول زعفران غلیظ :۱قاشق چایخوری پودرهل :۱قاشق چایخوری موادبرای رویه شیرینی -تخم مرغ :۱عدد ماست :۱قاشق غذاخوری کنجد :مقداری روغن جامد و پودرقندراباهمزن میزنیم تا یکدست وکرم رنگ وپوک شود ؛بعداز اینکه خوب یکدست شدن پودرهل+زعفران+زرده های تخم مرغ (درصورت تمایل رنده پوست پرتقال )روهم اضافه کرده وهمزده تا یکدست ومخلوط شود ماست وبکینگ پودررادر ظرفی جدا مخلوط کرده واضافه ومخلوط میکنیم در آخر آردراهم به مواداضافه کرده وبالیسک یا قاشق مخلوط کرده ودراخربانوک انگشتان مخلوط کرده (خمیررا به هیچ وجه ورز نمیدهیم )چون شیرینی خراب میشه ،خمیررادر نایلون گذاشته درجای خنک یک ساعت استراحت میدهیم ؛بعدازاستراحت خمیر ؛خمیررابین دونایلون با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب زده ودر سینی فر چرب شده قرارمیدهیم ؛فاصله زیاد لازم نیس ؛واز تخم مرغ وزعفران وماست که مخلوط کرده ایم روی شیرینی زده وبه دلخواه کنجد یا تخم خرفه پاشیده ودرفردمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارمیدهیم میتونین روی شیرینی با چنگال شیار هم بندازین که من ایندفعه نزدم دمای فرها متفاوته ؛بعداز یه ربع شیرینیهاتون رو تست کنید اگه زیرشون طلایی بشه کافیه (برای خوشرنگ شدن روی شیرینی گریل روهم میتونیدروشن کنید ) من باقالب متوسط قالب زدم بااین قالب متوسط ؛۴۰ تا شیرینی بدست اومد @sofrebanovanbeheshti