eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 زرده تخم مرغ =۱ عدد آرد سفید =۱۸۰ گرم شکلات سفید =۱۰۰ گرم کره همدمای محیط یا مارگارین = ۱۰۰ گرم پودر قند یا (پودر شکر الک شده) = ۴۰ گرم (من ۵۰ گرم استفاده کردم) وانیل = ۱/۴ قاشق چای خوری خلال پسته خرد شده و گل رز خشک = به میزان لازم رینگ پسته شکلاتی باید ابتدا کره وپودر قند راباهمزن میزنیم تا سفید شوند سپس وانیل را با زرده تخم مرغ به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس آرد را آهسته و آرام به مواد اضافه نمایید و خمیر را با لیسک جمع کنید. نکته : به خاطر داشته باشید که برای درست کردن این رینگ پسته شکلاتی خمیر را ورز ندهید (چون ممکن است روغن پس دهد و سفت شود). حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و با استفاده از وردنه به اندازه ۴ الی ۵ میلیمتر باز کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا با کاتر خمیر را به شکل دایره هایی با قطر 5 سانتی متری برش می دهیم و در سینی روی کاغذ قرار میدهیم. سپس با ماسوره کوچک یا قالب گرد وسط خمیر را به شکل دایره های کوچک درآورده و سینی را به مدت یک ربع در فر گرم ۱۸۰ درجه قرار میدهیم اگر از فر برقی استفاده می کنید باید آنها را به مدت 14 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید بدانید که این دما معمولا برای فرهای مختلف متغییر است. پس از آنکه سینی را از فر خارج کردید اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس با شکلات سفید بنماری شده (روی حرارت غیر مستقیم شکلات رو ذوب کنید) و خلال پسته خرد شده و گل رز خشک تزیین کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓 در کمتر از ٢ دقیقه به صورت تصویری رو بیاموزیم. 🌗 صبح یکشنبه ١ تیرماه ٩٩ (امروز)، خورشید گرفتگی یا رخ داد و واجب است از هنگام شروع خورشیدگرفتگی، فرصت خواندن نماز آیات است و پس از اتمام آن، قضا خواهد شد و باید با نیت قضا خوانده شود. 💚 زندگی تون معنوی و نورانی ☺️ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه عزت نفس-۳۴.mp3
7.29M
۳۴ وابستگی به هر انسانی؛ روزی نردبانِ عزّت تو را، خواهد شکست! 👈تمرین کن؛ از شلوغی ها، بسمت خلوت هایِ عزت آفرین هجرت کنی! @Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 ته دیگ این ماکارونی رو مثل همیشه درست کردم. ماکارونی فرمی/مواد گوشتی و سیر فقط ته قابلمه نون سنگک گذاشتم برای تهدیگ و اطرافش را هم کنجد و مغز آفتابگردان ریختم و آن را دم کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 معمولا در غذاهای کلم دار مثل کلم پلویا دلمه کلم برای ازبین بردن بوی کلم مقدار بسیارکمی باید سرکه در اول کار بهش اضافه کرد. این جز فوت های کوزه گریشه. @sofrebanovanbeheshti
👇 شیر رو تازمان جوش اومدن مدام هم بزنیدتاچربی هاته نشین نشه وماستتون پرچرب بشه. وقتی جوش اومد اگرمحلی هست یه بیست دقیقه رو شعله کم بمونه بعد خاموش کنید.وقتی دما به حدی رسید که گرما رو حس میکنید اما دستتون نمیسوزه و یه جورایی انگار یه کوچولو نوک انگشت سوزن سوزن میشه داغ نباشه ها وگرنه آب میندازه. خب حالا برای هر یه لیتر شیر یه قاشق ماست سفت رو باچندقاشق ازشیر قاطی میکنید ومیریزد داخل شیر و کمی هم میزنید.وبعد اگرامکانش بودسبدکوچکی روی دهانه ظرف میگذاریدوبعد درش. حالا پتویاحوله پیچش میکنید ومیگذارید یه جای گرم.چهارپنج ساعت بمونه ماست شما آماده است @sofrebanovanbeheshti
👇 نخودخیس کرده ۵۰۰گرم پیازیک عددکوچک سیردوحبه آب نصف لیوان نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودرنصف ق چایخوری رب گوجه یک ق سوپخوری آردسفید یاآردنخودچی دوق سوپخوری ابتدانخودی که ۴۸ساعت خیس خورده را به همراه پیاز وسیر دوبار از چرخ گوشت دنده ریزش رد میکنیم.نمک وآرد(من سفید زدم) ورب گوجه وبیکینگ پودروآب رو اضافه کرده.🌺 ادویه فلافل که شامل ادویه کاری۱ق سوپخوری،پودرتخم گشنیز،فلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه،زیره سبز،هل سبز،ازهرکدام ۱ق چایخوری،،رازیانه،،پودرزنجبیل ازهرکدام نصفه ق چ،،دارچین۲ق چ؛؛🌺 همه اینها روباهم مخلوط کنید وهربار یک قاشق سوپخوری داخل موادفلافل بریزین. یه قاشق هم ادویه فلافل اضافه کرده وخوب موادو باهم مخلوط میکنیم.موادی نسبتا روون به دست میاد.۲ساعت موادفلافل رو دریخچال استراحت داده،داخل یه ظرف کوچیک وعمیق روغن رو ریخته به اندازه ای که فلافل درروعن شناورباشه ومیگذاریم تاداغ بشه وباکمک قاشق قالب رو تالبه ازموادپر کرده ودرروغن رها کرده تاسرخ بشه.حرارت باید متوسط باشه تا مغز پخت بشه.بسیار بسیار خوشمزه وعالی.حتما امتحان کنید.حدود۲۶عددفلافل به دست اومد.♡مامان صبا♡ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز کردن خمیر تارت در قالب برای درست کردن این تارتها طبق دستور خانم طوروسیان پیش رفتم فقط من به جای شیر از آب سرد استفاده کردم و بجای پوست لیمو ترش وانیل زدم. دگه اینکه حدود 4 ق غ اب استفاده کردم تا خمیر جمع شد. برای راحتی کار از غذا ساز استفاده کردم ولی شما میتونید با نوک انگشتان کره را به خورد آرد بدید و بقیه مراحل خمیر رو همینطور با دست ادامه بدید.فقط مراقب باشید گرمای دست تون کره رو آب نکنه. تارت ها رو هم در فر گرم 160 درجه (برقی) به مدت 15 دقیقه پختم باز دمای فرها مختلفه. شما میتونید خمیر رو با وردنه به قطر چند میل باز کنید کاتر بزنید و در قالب بذارید ولی من حدود 15 الی 16 گرم خمیر رو توی قالب با انگشت کمی پهن کردم کیسه فریزر کشیدم و با کمک پشت ی قالب دگه خمیر رو (در قالب اولی) پرس کردم که طرح تارت بهتر نمایان بشه (طبق کلیپ) مواد لازم تارت کره سرد 170 گرم آرد سفید 310 گرم پودر قند 70 الی 60 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد شیر سرد 3 ق غ (من 4 ق غ آب سرد استفاده کردم) رنده پوست 2 عدد لیمو ترش (من 1/8 ق چ وانیل استفاده کردم ) طرز تهیه کره را به برشهای مربعی ریز تقسیم کرده و با نوک انگشتان (من از غذاساز استفاده کردم ) اون رو به خورد آرد میدیم تا به شکل خرده نان در بیاد بعد زرده و آب سرد و پودر قند را اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم تا خمیر تشکیل بشه . خمیر رو در کیسه فریزرقرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم. اگر خمیر با این مقدار آب یا شیر جمع نشد ی قاشق قاشق آب اضافه کتید که خمیر شل نشه.در حد اینکه خمیر شل نشه.در حد اینکه خمیر جمع بشه کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🔻 ♻️اسپند عالیه 😍 ✔️روزانه یک قاشق چایخوري اسفند راهمراه باآب ولرم قورت دهید (جویده نشود) 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867101.MP3
824K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
342.mp3
689.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۴۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با دستور کلیپ در پست بعد😍👌👌👇👇 @sofrebanovanbeheshti