#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#خمیرترش👇
یه چونه از خمیر برمیدارین ومیگذارین توی پلاستیک وتوی یخچال.برای دفعه بعد که خواستین استفاده کنید خمیر رو درآب مورد نظر حل کنید.مامانم این جوری درست میکردن.بعد نمک روهم درآب حل کنید.روعن اگه نیازه بریزید وآرد رو اضافه کنید کم کم.تاخمیر سنگین نشه.اول باقاشق هم بزنید وبعد بادست ورز بدین.وسط کار دستتون روبشورین ودوباره شروع به ورز دادن کنید...اونقدری آرد اضافه کنید که خمیر کمی چسبندگی داشته باشه..نشونه این که خمیر خوب ورز خورده اینه که وقتی خمیررو مقداریشو جدامیکنیم کش بیاد وپاره نشه.
روی خمیر روبپوشونید واجازه بدید عمل بیاد.باید پف کنه..حجمش چند برابر میشه..بافتش متخلخل..یعنی سوراخ دار وقتی انگشت توی خمیر میزنید جاش پر نمیشه
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
چله موسی کلیم الله (چله موسوی) 🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴 دوستان سه شنبه 3 تیرماه اول ماه ذی القعده و یه آغاز
🔷 دعوتنامه شرکت در چله موسی کلیم الله🌷در کانال سفره بانوان بهشتی
🔆 ان شاءالله همدل و یک صدا می شویم
برای پایان دادن به روزگار تاریک غیبت مولایمان حضرت حجه بن الحسن (عج)
در روز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها متوسل می شویم
به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها
💌 از همه شما دعوت می کنیم
به چله موسی کلیم الله بپیوندید
💫 چهل روزدعای شریف #حدیث_کساء
⏳ شروع چله: روز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها (فردا)
⌛️ خاتمه: روز دهم ذیحجه عید قربان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🆔 @sofrebanovanbeheshti
😍 پیام ابراز محبت یکی از اعضای گل کانال ☝️
❤️و نظر لطفشان
البته ان شاءالله مورد قبول حضرت حق قرار بگیره🙏🙏🙏
🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪
🙏 سپاس که همراهمون هستید
✅ و خادمین کانال و گروه رو از دعای خیرتون بهره مند میسازید 🙏
ممنونیم از سرکارخانمها و بانی و رنجبر عزیز که زحمت این دوبخش رو به عهده دارند🌹🌹
انتقادات و پیشنهادات شما سازنده است
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_گوشت 👇
برنج نیمدانه سه لیوان
نخود خشک سیصد گرم
پیاز پنج کیلو
گوشت سیصد گرم
قلم گاو یه دونه
دارچین ۳ تا ۵ قاشق
نخود رو خیس دادم بعد پختم و چرخ کردم
گوشت رو پختم و خلالی خیلی نازک کردم
قلم گاو رو هم بعد پخت تو مخلوط کن ریختم
پیاز رو هلالی نازک پوست کندم به صورتی که عسلی بشه سرخ کردم یه قاشق از دارچین رو بهش اضافه کردم
برنج رو با مقدار کافی آب گذاشتم روی گاز تا خوب پخت و باز شد بعد نخود رو بهش اضافه کردم ریختم تو مخلوط کن
بعد گوشت و اب قلم و پیاز رو تو برنج می ریزم مقداری پیاز برای تزیین نگه دارید من یادم رفت
در آخر دارچین رو تو روغن داغ میکنم و توش می ریزم به مدت ۳ ساعت بیشتر کمتر روی شعله پخش کن با شعله خیلی کم گذاشتم بمونه
شاید دارچین بیشتری هم بخواد ولی مواظب باشید تلخ نشه
برنج هم تا پنج لیوان میشه ریخت
@sofrebanovanbeheshti
#نان_سیب_زمینی 👇
تابه ای
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
سبزی خرد شده(شوید،جعفری،پیازچه)۷۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
آرد ۲پیمانه(۳۰۰گرم)
نمک ۱ق چ
فلفل سیاه ۱ق چ
زردچوبه ۱/۲ق چ
کره ۱ق غ
.
سیب زمینیها رو پوست بگیرید وداخل آب جوش بگذارید با یک ق غذاخوری نمک بپزه.وقتی پخت از آب خارج کنید وداخل کاسه بگذاریدو۱ق غ کره بهش اضافه وباگوشتکوب له کنید کاملا یکدست.نمک وفلفل وزردچوبه وسبزی وتخم مرغ روبهش اضافه، خوب مخلوط کنید.
👈یک پیمانه(۱۵۰گرم) آرد دستور را افزوده وخوب مخلوط کنید.
👈نصف آرد باقیمانده بوداز اون مقدار نصفشو بریزید روی سطح کار وخمیرو باهاش ورز بدید وتمام آرد رو به خوردش بدید.خمیرروبشکل رول درآورده وبه قسمتهای مساوی تقسیم وچونه کنید.حالا باقیمانده آرد را کم کم روی سطح کار وروی چونه بپاشید وبادست وبه کمک وردنه به قطر ۱ الی ۲میل باز کنید بصورت دایره میتونید برای راحتی کار وجابجایی خمیر از کاردک کمک بگیرید.
تابه رو باروغن مایع یاکمی کره چرب کنید وخمیرو داخلش بگذارید تاپشت ورو سرخ شودوتا داغه کره محلی روش بمالید وبا ماست نوش جان کنید
@sofrebanovanbeheshti