eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
5.4هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 👇 از مواد دلمه ای که درست کردم زیاد اومد.واز برنجی که برای دلمه پختم زیاد بود که گداشتم کنار..همه مواد رو باهم مخلوط کردم.برنج را هم اضافه ومخلوط کردم وتوی قابلمه کوچیک دم انداختم.وقتی دم کشید از عصاره ای که ته قابلمه دلمه باقی مونده بود مخلوط روغن وآبلیمو وآب دادم روی برنج.دخترم دلمه نخورد ولی خداروشکر پلوشو دوست داشت وخورد. 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti
👇 لوبیا سبزهای ترد تر رو درشت تر قطعه میکنم،هویج ها رو خلال میکنم.با چند حبه سیر،چند ساعت روی پارچه میگذارم تا آبش بره.بعد میریزم توی شیشه،حدود یک چهارم شیشه رو سرکه میریزم،بقیه رو آب.حدود۱ ق غذا خوری برای شیشه ی یک کیلویی نمک دریا میریزم. البته خوب شیشه رو تکون میدم تا حل بشه، و نمک رو میچشم و تنظیم میکنم. توش سیاهدونه و فلفل و تخم گشنیز نیم کوب شده هم میریزم.بسیار ترد میشه،مثل خیارشور. و معطر و خوشمزه😋☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی ✔️ سرخ کردن بیش از حد سبزیجات باعث تخریب بسیاری از مواد مغذی آنها می گردد. ✅ مصرف سبزیجات به صورت خام بیشتر باعث کاهش بیماری های گوارشی می شود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از قرآن
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867208.MP3
زمان: حجم: 946.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 😉 ساقه ها و برگهای بوته ی گلپر و ساقه ها و برگهای خرفه رو خرد کردم. چند ساعت روی پارچه گذاشتم آبش بره وبعد داخل شیشه ریختم روی شیشه ،سرکه و تقریبا سه برابرش آب،۱ ق غذاخوری نمک،کمی فلفل سفید نیم کوب شده و کمی سیاهدانه ریختم. اولین بارم بود این ترکیب،امیدوارم خوب بشه. @sofrebanovanbeheshti
👇 من کلاً هر موقع بخوام مرغ بپزم حالا برای هر غذایی که باشه مرغها رو که گذاشتم بیرون که یخش باز شد قبل از پخت حدود یک ربعی میگذارم بجوشه و اون کف و آبخونی که داخلش هست خارج بشه بعد مرغها رو آب میکشم و میگذارم داخل صافی که آبش بره حالا بریم سراغ اصل مطلب 👇 مرغ ها رو با یک پیاز تفت میدم و بطوری که پیازها کاملاً طلایی بشه، آخر کار هم یکم زردچوبه میریزیم و آب میریزیم و میگذاریم مرغها بپزه اواسط پخت گلاب زعفران رب انار گردو دارچین هویج رنده شده ماده شیرین کننده(قند یا شکر یا نبات) به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم مزه مواد کاملاً یکدست بشه یکم که گذشت که مزه ها یکدست شد، میچشیم چون بعضیا ترش دوست دارن بعضیا شیرین، بعضیا هم ترش و شیرین که میشه مَلَس اینش دیگه آموزشی نیست و سلیقه ای هست😂 کم و کسری داشت تو این مرحله تنظیم کنین نکته آخر در مورد خورش ها، حالا هر خورشی فرقی نداره   اینکه ، یک ربع،بیست دقیقه آخر پخت درب قابلمه نیمه باز بگذاریم که خورش به روغن بیفته و مجلسی بشه سعی کردم همه نکات بگم ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین نوش جان🌷🌷 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا