#دلمه
دلمه برگ مو👇
برنج ۲پیمانه پلوپز
عدس ۱پیمانه
برگ مو بزرگ وپهن وجوان
سبزی معطر دلمه(تره مرزه شوید نعنا)
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
نمک فلفل زردچوبه روغن آبلیمو وآبغوره
پیاز ۱عدد بزرگ
ابتدا برنج را درآب جوش ریخته وکمی زنده برمیداریم وابکش کرده تاآبش کامل بره.عدس را جداگانه پختم وگداشتم کنار تاآبش بره .البته از لپه استفاده میشه ولی ماچون دوست نداریم من عدس زدم که عالی ومورد پسند بود.یه دونه پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده وبا گوشت چرخ کرده تفت میدیم .نمک وزردچوبه وفلفل میزنیم وکمی سرخ میکنیم.برنج پخته وعدس وسبزی خرد شده را به مواد گوشتی اضافه کرده وباقاشق هم می زنیم تامواد کاملا باهم مخلوط شوند.یکی دوقاشق ماست چکیده اگه اضافه کنید مواد انسجام پیدا میکنند وبه راحتی دردلمه قرار میگیره.برگ مو را به مدت دودقیقه درآب درحال جوش میگذاریم تاتغیر رنگ بده.آبکش کرده وآب سرد روی برگها میگیریم.از هم جدا کرده تا آبی نداشته باشه.برگها رااز طرف رگبرگ یکی دوقاشق از مواد گذاشته ومحکم میپیچیم.من کف قابلمه یه دونه بشقاب چینی گذاشتم تادلمه ته نگیره ودلمه ها رو بدون فاصله کنار هم چیدم.حدود یه لیوان آب را با سه قاشق روغن ودوتاقاشق آبلیمو وآبغوره مخلوط کردم وریختم روی دلمه ها.من چند تادونه آلوچه یا گوجه سبز روی دلمه ها واطرافش چیدم خیلی خوشمزه میشه .در طرف رو میگذاریم وقتی بخار کرد ..شعله را کممیکنیم تاباحرارت ملایم حدو ۱تا۱/۵ساعت بپزه وحاضر بشه.اگه دیدین آبش کم شده وهنوز نپخته کمی آب اضافه کنید.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
💚 رهبر معظم انقلاب:
براى آن دشمنان ما بهترین چیز این است که ایران یک کشورى باشد با بیست سى میلیون جمعیّت که نصف این جمعیّت هم کهنسال و میانسال و ازکارافتاده باشند؛ این برایشان بهترین چیز است؛ اگر براى این بــرنــامهریزى بتوانند بکنند، حتماً می کنند، پـــول بتوانند خـــرج کنند، حتماً خرج می کنند؛ مابایدحرکتمان درمقابل این حرکت، حرکت صحیح ومنطقى وخردمندانه وعالمانه باشد.
👨👩👧👦#پیری_جمعیت تهدیدی برای آینده کشور است.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی😍
#پلو_مخلوط👇
از مواد دلمه ای که درست کردم زیاد اومد.واز برنجی که برای دلمه پختم زیاد بود که گداشتم کنار..همه مواد رو باهم مخلوط کردم.برنج را هم اضافه ومخلوط کردم وتوی قابلمه کوچیک دم انداختم.وقتی دم کشید از عصاره ای که ته قابلمه دلمه باقی مونده بود مخلوط روغن وآبلیمو وآب دادم روی برنج.دخترم دلمه نخورد ولی خداروشکر پلوشو دوست داشت وخورد.
💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#شوری_لوبیاسبز_و_هویج👇
لوبیا سبزهای ترد تر رو درشت تر قطعه میکنم،هویج ها رو خلال میکنم.با چند حبه سیر،چند ساعت روی پارچه میگذارم تا آبش بره.بعد میریزم توی شیشه،حدود یک چهارم شیشه رو سرکه میریزم،بقیه رو آب.حدود۱ ق غذا خوری برای شیشه ی یک کیلویی نمک دریا میریزم.
البته خوب شیشه رو تکون میدم تا حل بشه، و نمک رو میچشم و تنظیم میکنم.
توش سیاهدونه و فلفل و تخم گشنیز نیم کوب شده هم میریزم.بسیار ترد میشه،مثل خیارشور.
و معطر و خوشمزه😋☺️
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✔️ سرخ کردن بیش از حد سبزیجات باعث تخریب بسیاری از مواد مغذی آنها می گردد.
✅ مصرف سبزیجات به صورت خام بیشتر باعث کاهش بیماری های گوارشی می شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867208.MP3
946.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه392🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#ترشی_شوری_خرفه_و_گلپر👇
#غذای_ابداعی 😉
ساقه ها و برگهای بوته ی گلپر و ساقه ها و برگهای خرفه رو خرد کردم.
چند ساعت روی پارچه گذاشتم آبش بره وبعد داخل شیشه ریختم
روی شیشه ،سرکه و تقریبا سه برابرش آب،۱ ق غذاخوری نمک،کمی فلفل سفید نیم کوب شده و کمی سیاهدانه ریختم.
اولین بارم بود این ترکیب،امیدوارم خوب بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_فسنجون_مرغ👇
من کلاً هر موقع بخوام مرغ بپزم حالا برای هر غذایی که باشه
مرغها رو که گذاشتم بیرون که یخش باز شد
قبل از پخت حدود یک ربعی میگذارم بجوشه
و اون کف و آبخونی که داخلش هست خارج بشه
بعد مرغها رو آب میکشم و میگذارم داخل صافی که آبش بره
حالا بریم سراغ اصل مطلب
#خورش_فسنجون👇
مرغ ها رو با یک پیاز تفت میدم و بطوری که پیازها کاملاً طلایی بشه، آخر کار هم یکم زردچوبه میریزیم و آب میریزیم و میگذاریم مرغها بپزه
اواسط پخت
گلاب
زعفران
رب انار
گردو
دارچین
هویج رنده شده
ماده شیرین کننده(قند یا شکر یا نبات)
به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم مزه مواد کاملاً یکدست بشه
یکم که گذشت که مزه ها یکدست شد، میچشیم
چون بعضیا ترش دوست دارن بعضیا شیرین، بعضیا هم ترش و شیرین که میشه مَلَس
اینش دیگه آموزشی نیست و سلیقه ای هست😂
کم و کسری داشت تو این مرحله تنظیم کنین
نکته آخر در مورد خورش ها، حالا هر خورشی فرقی نداره اینکه ، یک ربع،بیست دقیقه آخر پخت درب قابلمه نیمه باز بگذاریم که خورش به روغن بیفته و مجلسی بشه
سعی کردم همه نکات بگم
ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین
نوش جان🌷🌷
@sofrebanovanbeheshti
ضبط-138.m4a
39.69M
🦋 #بانوی_تمدن_ساز🦋
#سبک_زندگی_اسلامی و سلامت
مدرس : خانم #تقوی_راد
#بستنی
اصلاح تغذیه جلسه 9
💥ترکیبات واقعی بستنی و لزوم کم کردن و حذف تدریجی آن 🍦
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه ❤️بانوی نمونه🌷
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
چــهارشنبہ: ناهار : بابـ الحوائج؛امام کاظـــم (درود خدا بر او باد)
شـام :شـمس الشـموس ؛امام رضا(درود خـدا بر او باد)
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی
#آش_ماست 👇
باچریش
نخودپخته دو ق غذاخوری،
عدس پخته یک ق غذاخوری،
نمک یک ق مرباخوری،
فلفل قرمزیک دوم ق مرباخوری،
گندم یارمه(بلغور)خام سه ق غذاخوری
آب یک لیتر،چریش خشک یک
لیوان،
دوغ محلی یک لیوان
همه موادبجزنمک وفلفل ودوغ روگذاشتم پخت،دوساعتی طول میکشه،بعدش که سردشد دوغ محلی ونمک وفلفل روبهش اضافه کردم،جاتون خالی
پیازداغ دلخواهی هستش،لوبیاچیتی هم یادم رفت بریزم
عکس گیاه چریش در پست بعد👇😍👌
@sofrebanovanbeheshti
#چریش👇
این چریش هستش،یه گیاه
کوهی وجنگلی توی خراسان
شمالی هستش که شیل هم
گفته میشه
مابعنوان سبزی خوردن،پخت
انواع سوپها،آشها
کوکو،نان ،فطیر،قطاب،پیراشکی
کتلت،بورانی وکلابجای پیازتوی
هرچی دلمون بخوادمیریزیم
@sofrebanovanbeheshti
#کشمش_پلو👇
برنج۶پیمانه خیس شده/
ران وسینه مرغ۶ تکه سرخ شده/
کشمش۲تا۳پیمانه/
پیاز۱عدد بزرگ سرخ شده/
نمک،فلفل زردچوبه،زیره و زعفران به مقدار لازم
ابتدا وقتی پیاز داغ را درست کردیم بهش ادویه ها وبعد کشمش را اضافه و کمی تفت داده
ته قابلمه روغن ریخته و نان لواش گذاشته وبعد کمی از برنج آبکش شده ریخته و بعد مرغهای سرخ شده و آغشته شده به ادویه ها را روی برنج گذاشته و مابقی برنج را ریخته بعد گوشه ای از برنج را کنار زده ومخلوط پیاز داغ و کشمش را ریخته ورویش رابا برنج پوشانده و آن را دم کرده بعدکه دم کشید رویش روغن داغ فراوان ریخته وکمی از برنج سفید را برداشته زعفرانی کرده و با مخلوط کشمش و پیاز داغ مخلوط کرده و هنگامی که برنج را در دیس کشیدیم رویش را با مخلوط برنج زعفرانی و کشمش تزیین کرده و مرغها را خرد ورویش قرار میدهیم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک رابین یا شیفون با خمیر ژلارد
کیک:تخم مرغ۴عدد/آرد۱+۱/۲ل/اب۱/۴ل/وانیل۱/۴چ/بیکینگ پودر۱م/روغن مایع۱/۴ل
مواد میانی:موز۲عددحلقه شده/خامه صبحانه۴عدد۲۵۰گرمی+۶قاشق غ پودرقند مخلوط کردم در فریزر گذاشتم تایخ بزند بعد گذاشتم تو دمای محیط مثل بستنی آب شود بعدآنقدر با همزن زده تا فرم بگیرد و خامه فرم گرفته شود/گردو،شکلات چیپسی
شهدبرای مرطوب کردن خمیر
خمیر ژلارد:ارد۲غ/نشاسته گل۳غ/شیر یا آب۱/۳پ/پودرژله دلخواه۱غ،اگرخواستین کمی خمیرتون رنگی باشد از ژلههای رنگی استفاده کنیدو اگر خواستین سفید باشد از ژله آلوئه ورا/شکر۳غ/وانیل۱/۳چ/روغن مایع۲غ/رنگ خوراکی موردنظر چندقطره=ابتدا نشاسته و شیر را حل کرده تا گلوله نشود بعد بقیه مواد را ریخته وهمزده تا یکدست شودو ازصافی رد کرده وروی حرارت ملایم گذاشته مدام هم زده تا خمیر جمع وسفت شودو چند دقیقه روی حرارت داغ زده وبعد گذاشته تاسرد شود ورنگ مورد نظر زده وبه شکلی خواستین روی کیک را با همین خمیر تزیین کرده،این خمیر ۱۰روز در یخچال و فریزر ماندگاری دارد
کیک:تخم مرغ،شکر،وانیل را۸دقیقه با همزن زده تا کرم رنگ وکشدارشودموقع همزدن اطراف ظرف را چندبار با لیسک تمیز کرده تا کیک هنگام پخت بوی ذوق ندهد،بعد آب و روغن را ریخته یک دقیقه همزده وبعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر را که سه بار الک کردیم در سه مرحله اضافه دورانی با لیسک همزده،با این مقدار دو قالب۲۰سانتی را فقط کف قالب را کاغذو دیواره را چرب کرده و مواد را به مقدار مساوی در دوقالب ریخته ودرفری که ازقبل۱۵دقیقه گرم شده بادرجه۱۷۰گذاشته به مدت یکساعت تا پخته شود هنگام پخت حتما با خلال دندان تست شود
@sofrebanovanbeheshti