﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه 🏡قلب تپنده ی منازل❤️ جهادگر عرصه زندگی 🏞🌞
غذا رو با عشق و به نیت نذری بپز
یک شنبہ: ناهار: مادر جانـ ؛ حضرت زهرا (درود خدا بر او باد )
شـام : غـریـب مدیـنہ ؛ امام مـجتبے (درود خدا بر او باد )
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون
کیک_خامه_ای 👇
۵ عدد تخم مرغ درشت ، زرده و سفیده جدا کرده و نصف پیمانه شکر با سفیده زده شود تا پف کند و از ظرف برنگرددو توی یخچال میگذاریم و یک پیمانه شکر هم با زرده و یک ق چ وانیل و سه ق آب داغ هم میزنیم تا خوب زرده کرم رنگ بشه، نصف پیمانه روغن مایع به مواد زرده اضافه کرده و سه چهارم پیمانه هم شیر و کمی هم میزنیم و بعد ۳ پیمانه آرد را با ۳ ق چ بکینگ پودر الک کرده و طی سه مرحله به همراه سفیده ، به زرده اضافه میکنیم و آرام فولد کردم و بعد مواد را توی قالب ۲۵ در ۳۵ مستطیل که کفش کاغذ روغنی گذاشته بودم ، ریختم ، و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ساعت و ربع پختم و بعد سرد شدن ، آن را به دو لایه تقسیم کردم و فیلینگ خامه و گردو و چیپس شکلاتی زدم و البته کیک را هم خوب با شربت گل محمدی مرطوب کرده بودم و بعد ، یک لایه استر کشی خامه کردم ، چون میخواستم کیک کم خامه باشه ، بعد ۴سرد شدن توی یخچال ، دیگه خامه ی روش نکشیدم و با ژله بریلو صدفی و ژله بریلو بی رنگ که خودم رنگ خوراکی بهش زده بودم و توی قیف ریخته بودم ، کیک را تزئین کردم ، گلها و برگهای دور کیک هم با بریلو رنگی تزئین کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_و_دارچین👇
#بدون_همزن
#بدون_فر😉😍😍
تخم مرغ 3عدد
شکر1پیمانه
ارد2پیمانه
بیکینگ پودر2ق مرباخوری
روغن یاکره ذوب شده نصفِ پیمانه
شیریاماست نصف پیمانه.
پیمانه لیوانِ دسته دارفرانسوی.
تخم مرغهاوشکررابه مدت 5دقیقه باهمزن دورِتندمیزنیم بعدشیریاماست که( من ازهردوش رویهم نصفِ پیمانه شد)رااضافه میکنیم هم میزنیم درحدِمخلوط شدن کافیه
درانتهااردوبکینگ روکه سه بارالک کردیم درسه مرحله اضافه وبه ارامی هم میزنیم
حالامیریم سراغِ سیبهاکه به نسبتِ قالبتون نیازداریدبهش که من یک عددسیبِ متوسط روورقه کردم باشکرودارچین بعدازاینکه قالب روچرب کردم انتهای قالب چیدم.ومایع ِکیک روریختم روش میتونیدابتدامایع کیک روبریزین بعدسیبهاروسطحِ کیک بچینید
نهایت کیک رودردمای 175درجه درفرِازقبل گرم شده به مدت 20دقیقه قرارمیدهیم
کسانی که دارچین دوستدارن یک عصرونه ی دلچسب وفوق العادست
تودستورگفته 5دقیقه باهمزن شکروتخم مرغ روهم بزنید من باچنگال 10دقیقه زدم😉
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_محمدی
( دانمارکی)👇
آرد سفید ۳ بار الک شده۳ و نیم لیوان+۲ ق غ خمیر مایه فوری،یک لیوان آب ولرم+۶ ق غ شکر+دوعدد تخم مرغ که زرده ی یک تخم مرغ رو برای رومال کنار میذاریم و یک سوم لیوان روغن مایع(من از ترکیب روغن حیوانی و مایع استفاده کردم.)
اول آرد الک شده رو با شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم،بعد تخم مرغها رو اضافه میکنیم.بعد کم کم آب میریزیم تا کمی خمیر خودش رو بگیره،سر آخر روغن میریزیم،ده دقیقه ورز میدیم تا به دست نچسبه.حدود ۲ ساعت جای گرم استراحت میدیم.
کرم وسط شیرینی👇
حدود یک لیوان شیر سرد،نصف لیوان شکر ،۷ ق غ نشاسته ذرت(میشه از آرد یا نشاسته گل هم استفاده کرد) و نوک ق چایخوری وانیل و ۱ ق غ غذاخوری گلاب رو خوب بهم میزنیم،بعد روی حرارت مرتب هم زده وقتی جوش آمد و کمی جمع شد،زود خاموش میکنیم.
فر رو ده دقیقه قبل روشن میکنیم.
حالا اندازه ی یه پرتقال برمیداریم اونو به حالت مستطیل باوردنه باز میکنیم،وسطش کرم خنک شده رو میریزم ،رول میکنیم و برش میزنیم.
روی شیرینیها رو رومال میکنیم،کنجد میریزیم و ۲۰ دقیقه درفر ۱۸۰ درجه،میگذاریم.اگر دوست داشتید ۳-۴دقیقه هم گریل کنید.
این میزان مواد ۳۰تا شیرینی بهمون میده.😋
میتونین سرآخر با آب وعسل شهد درست کنید روش با برس بکشید،من یادم رفت☺️
@sofrebanovanbeheshti