eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔎 🏴ویژه روز سوم محرم🏴 💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠 ✒️ غمنامه حضرت رقیه (س) 👇👇👇👇 🔗 erfan.ir/a82153 ✒️ حضرت رقیه (س)؛ سفیر كوچك امام حسین (ع) در شام 👇👇👇👇 🔗 erfan.ir/a82152 ✒️ حضرت رقيه ونقش تاريخى او درفرهنگ عاشورا. 👇👇👇👇 🔗 erfan.ir/a55890 ✒️ چگونگی شهادت غم انگیز حضرت رقیه بر اساس 3 منبع 👇👇👇👇 🔗 erfan.ir/a88477 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
banifateme-sh-09-93-03.mp3
1.77M
روضه حضرت سلام الله علیها سید مجید 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏_ پسرم داری چکار میکنی ؟ + دارم تیر ۵شعبه درست میکنم _ چرا؟ + حرمله ، علی اصغر را با تیر سه شعبه شهید کرد منم میخوام با تیر ۵شعبه بزنم گلوی حرمله ی نامرد _ پسرم الان حرمله وسط جهنمه +مگه استاد ‎ نگفت اسراییلی ها خود حرمله اند ✍؛ حتما توی خونه سخنرانی با صدای بلند پخش کنید 👤عباس صادقی آیت الله حائری شیرازی: من یادم هست وقتی که بچه بودم، در خانواده وقتی همه به خواب می‌رفتند، آخر شب می‌آمدم خدمت پدر. پدرم این قصه‌های پیغمبران را در همان طفولیت برای من نقل می‌کرد و گاهی مثلاً یک قصه چندین شب طول می‌کشید و همین‌طور مقید بودم و گوش می‌کردم. وقتی این برنامه‌اش مصادف شد به ایام محرم، پدرم جریان عاشورا و جریان مسافرت حضرت، جریان بیعت گرفتن از امام حسین در مدینه، جریانی که از این ماه رجب شروع شده است، به تفصیل، شب به شب نقل می‌کرد. اینها کارهای موثری است. یعنی پدر و مادر یکی از خدمات بزرگی که به فرزند می‌کنند همین است که سرگذشت اینها را برای طفل بیان کنند. این در وجود طفل از همان طفولیت اثر می‌گذارد. در اخلاقش، کردارش، رفتارش، در عبادتش، نمازش، روزه اش اثر می‌گذارد و همهٔ اینها را اصلاح می‌کند. 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کیک که سرد شد یکم از شهدحلوا میکشم روش و حلوای گرم رو روش صاف میکنم... دستور کامل درپست بعد😍👇👌 @sofrebanovanbeheshti
یکی از بهترین کیکهای پایه مناسب برای زیر حلوا، کیک هل و گلاب است مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۵ گرم روغن مایع ۱۲۵ گرم گلاب ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ آرد ۱۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ق چ طرز تهیه آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. ابتدا شکر و روغن را با دور تند ۳ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ دو سه دقیقه هم بزنید و کاسه را دورگیری کنید. سپس گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر (سه بار الک شده) را اضافه کرده و مایه را یکدست کنید. کف قالب ۲۰ در ۳۰ را کاغذ روغنی بندارید و چرب کنید، مایه را در قالب ریخته و صاف کنید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تست پخت کامل شود بپزید. 👇 برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+کره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان شکر ۲ لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بگذارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا اصطلاحا گهواره کنید. ◀️اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نگذارید خیلی سفت بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 ۲عدد نون تست / ۱عدد تخم مرغ / روغن به میزان لازم / نمک وفلفل سیاه به میزان لازم ماهیتابه را داغ کرده و بعد روغن را ریخته و بعد نون تست را گذاشته و وسط آن را که خالی کردیم تخم مرغ شکسته و رویش نمک و فلفل ریخته و درب مایتابه را بسته با حرارت کم گذاشته تخم مرغ پخته و سفت شود وسط نون تست را به هر شکلی دوست دارید دربیاورید. نوش جان😋😋😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti