#کیک_تخته_ای_بازاری👇
آرد ۲/۵پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۴عدد
پودر نارگیل ۱/۳پیمانه
وانیل کمی
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ۳/۴پیمانه(من ۱/۴پیمانه گلاب زدم بقیه را شیر)
زعفران به دلخواه
آردسفید وبیکینگ پودر را سه بار الک کرده کنار میگذاریم.من دوقاشق از آرد برداشتم وبه همون اندازه یعنی دوقاشق غذاخوری نشاسته ذرت که سفید رنگه اضافه کردم (بافت کیک لطیفترمیشه).
شکر وتخم مرغ ووانیل رو درکاسه همزن ریخته(من یه قاشق گلاب به جای وانیل زدم)وبه مدت ۸دقیقه هم میزنیم تاکمی کرم رنگ وکشدار بشه حالا شیر وگلاب رو افزوده من زعفرون رو روی شیر ریختم واضافه کردم ودرحد یه دقیقه هم زده روغن مایع را اضافه کنید ویه دقیقه بزنید.
همزن رو خاموش کرده پودر نارگیل را اضافه میکنیم وکمی بالیسک هم زده آرد رو درسه مرحله اضافه کرده وبالیسک دورانی بامواد مخلوط میکنیم تاگلوله آردی باقی نمونه ولی زیاده از حد هم نزنید تاپف کیک نخوابه.مواد رو درقالب ۲۰×۳۰که از قبل باروغن جداکننده چرب کردیم ریخته روی مواد رو به آرومی بالیسک صاف کرده در فر ۱۸۰درجه که از نیم ساعت قبل گرم کردیم به مدت ۴۵دقیقه
البته دمای فرها متفاوته باز چک کنید باسیخ چوبی اگه چیزی به سیخ چسبید باز زمان بدید تابپزه.
من بعد پخت روی کیک رو گریل کردم تاخوشرنگ بشه.حدود ۲۰دقیقه میگذاریم خنک بشه واز قالب دور کیک رو بالیسک به آرومی تاپایین جدا کرده ودر ظرف برمیگردونیم.کیک که خنک شد یه قاشق عسل(یا شربت بار)را چند ثانیه گرم کردم وبافرچه روی سطح کیک کشیدم وپودر نارگیل ریختم وبرش زدم
زعفران وگلاب به دلخواهه 💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳
به هنگام پخت قارچ 🍄
بهتر است شعله را زیاد کنید🔥
و در قابلمه را بردارید
👍 تا هم قارچ سیاه رنگ نشود
و هم آب قارچ ها به راحتی وسریع بخار شود.
میتوانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی آبلیمو🍋 به آن بزنید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#نان_چایی_قزوین👇
۱۲۰ گرم کره یا روغن جامد و با ۱۲۰ گرم پودر قند با همزن ۴ دقیقه میزنیم .
بعد یک زرده تخم مرغ با نصف ق چایخوری پودر هل اضافه میکنیم و هم میزنیم .
۹۰ گرم ماست رو با نصف ق چایخوری بکینگ پودر هم میزنیم تا ماست حباب بزنه بعد اضافه می کنیم و ۲ دقیقه همزن بعدشم ۲۵۰ گرم آرد.
کمی ورز میدیم
نیم ساعتم استراحت با در بسته
صاف میکنیم قطر حدود نیم سانت تا یک سانت قالب میزنیم رومال زرده تخم مرغ و کنجد
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه😍😍😍
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
#شاهرخ_حر_انقلاب، داستانی غریب از معجزه تابش معارف دینی بر قلب کسی است که به زعم خودش و خیلیها، گندهلاتی بود که یک درصد هم کسی فکر شهادتش را نمیکرد!
اما انقلاب #خمینی (ره) و #دفاع_مقدس کربلای او شد تا به مثابه #حر این کربلای معاصر، نامش بر سر زبانها بیفتد.
در شب #اربعین سالار شهیدان، تصمیم گرفتیم از کربلای امروز و از سعادتیافتگانش بنویسیم... از #شاهرخ_ضرغام که الگوی آزادگی شد برای همه ما با همه ادعایمان، هنوز آنچه #شاهرخ را از ظلمت به نور رساند، نیافتهایم.
شاهرخ نه تنها حقیقت را پیدا کرد، که در آن غرق شد و حتی پیکر مطهرش پس از #شهادت، به میهن بازنگشت.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
سه فرمول برای عاقبت بخیری فرزندان🌷 خانم #نیلچی_زاده سه فرمول برای عاقبت بخیری فرزندان خواندن روز
در این ویس خانم نیلچی زاده این کتاب ☝️رو معرفی میکنند
موثر در تربیت فرزندان
در شب پنجم ربیع الاول ، سال ۱۱۷ هجری قمری چه اتفاقی افتاد؟
🕝🕖..حضرت سکینه دختر سیدالشهداء علیه السلام ، ۵۶ سال پس از واقعه ی کربلا ، وفات یافتند..
💠 مادر بزرگوار ایشان ✨حضرت رباب است که باهم در واقعه ی کربلا حضور داشتند و همراه بااسراء به کوفه وشام رفتند
◀️ آن حضرت با پسر عموی خود جناب عبدالله بن الحسن ازدواج نمود و ادعاهای دیگر در این زمینه مردود است.
⚠️ لازم به یادآوری است که امام مجتبی علیه السلام چند پسر به نام "عبدالله" داشته که آخرین آنها در کربلا ، در قتلگاه به شهادت رسید 💦واین عبدالله برادر اوست.
🏴➖درروزرحلت این بانو، محمد بن عبدالله (نفس زکیّه) 400 دینارعطر و عودخرید و پیرامون تابوت آن حضرت در مجمره هاسوزانید
خالدبن عبدالملک 🔥حاکم مدینه که در نظرداشت با به تعویق افتادن تشییع جنازه بر اثر گرمی هوابه بدن مطهر جسارت شود، گفت :
صبر کنید من برای نمازخواندن برجنازه می آیم
ولی نیامد. لذا جنازه ی مبارک آن حضرت تا شب دفن نشد
پس ازآن محمد بن عبدالله ، نفس زکیّه ، بر جنازه ی آن حضرت نماز خواندند و آن حضرت را با احترام به خاک سپردند🏴
@sofrebanovanbeheshti
#رانی_هلو 👇
هلو زعفرانی ۴عدد متوسط بدونپوست و ریز خرد شده/
شکر۳/۴لیوان کمی بیشتر/
آب ۲+۱/۲لیوان/
رنگ خوراکی زرد یه قطره
ابتدا آب را گذاشتم جوش اومد بعد هلوها و شکر را اضافه کرده وهم زده گذاشته جوش بیاد به محض اینکه شروع کرد به جوش اومدن گذاشته ۵دقیقه ریز جوش بزند،بعد گذاشته تا سرد شود ونیمی از هلوهای ریزشده را جدا کرده و مابقی را در مخلوط کن ریخته و میکس کرده ور آخر هلوهای ریز شده را بهش اضافه کرده و گذاشته در یخچال تا خنک و تگری شود
باب میل اهل خانه بوداین مقدار ۴تالیوان دسته دار فرانسوی شد
@sofrebanovanbeheshti