eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_297669198144867626.MP3
923.7K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 هر روز بعد از نماز صبح صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 توضیحات در پست بعد😍👇👌 @sofrebanovanbeheshti
👇 ترخینه های خشک و نعنا و پونه هم خودمون خشک کردیم . (به سبک شهر اراک)👇 ۱. حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.(شامل لوبیا قرمز،نخود و عدس البته همگی سلیقه ای است). ۲. ترخینه‌های خشک را بشویید تا اگر گرد و غباری در زمان خشک‌کردن روی آن نشسته است، از بین برود. سپس آن‌ها را به‌مدت ۱ تا ۲ ساعت در مقداری آب گرم خیس کنید. ۳. حبوبات خیس‌خورده به غیر از عدس را آبکش کنید. ۴. نخود و لوبیا را با پیاز کمی تفت می دهیم. ۵. ۳ پیمانه آب به آن‌ها اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا به آب به جوش بیفتد. سپس شعله گاز را کم کنید. ۶. حدود یک ساعت بعد،ترخینه را آبکش کنید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل داخل قابلمه بریزید و بپزید.حواسمان باشد که ترخینه ته نگیردبعد از پخت کامل آن عدس پخته شده را هم اضافه می کنیم . ۷. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش ترخینه روی حرارت ملایم گاز جا بیفتد. ۸. در این فاصله سیر رنده‌شده و نعنا را با روغن در ماهیتابه تفت دهید و کنار بگذارید. ۹. آش را در یک کاسه مناسب بریزید و با نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و سرو کنید. در شهر اراک برای تهیه این آش از سیرابی استفاده میکنند به این صورت که سیرابی پاک شده به صورت جداگانه با پیاز و زرد چوبه خوب بپزید و در اواسط پخت و قبل از اضافه کردن سبزی به آش اضافه کنید. 👌فواید این آش 👇 این آش با دارا بودن طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها و ویتامین ها، خاصیت درمانی فوق العاده ای برای سرماخوردگی و آنفولانزا در فصول سرد میباشد. 👇 جامد ( عصاره خشک شده سنتی)👇 ۱.بلغور گندم، دوغ و نمک را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید. ۲.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا زمانی که دوغ جوش بیاید مدام آن را هم بزنید زیرا در غیر این صورت، دوغ ته میگیرد و بریده می شود. ۳.در این مرحله برای خوشرنگ شدن ترخینه به آن زرد چوبه اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدهیم تا دوغ کاملا به خورد بلغور برود و حالت نسبتا شبیه به خمیر به خود بگیرد. ۴.شعله را خاموش و اجازه میدهیم مواد خنک شود و سپس گلوله هایی از ترخینه تر بر میداریم و آنها را روی برگهای نعنا یا پونه در یک سینی یا روی پارچه در هوای آزاد میچینیم تا خشک شود. ۵.پس از حدود یک هفته کامل خشک میشوند و بعد داخل یک کیسه پارچه ای تمیز نگهداری میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
إِلَّا مَنْ رَحِمَ رَبُّكَ ۚ وَلِذَٰلِكَ خَلَقَهُمْ مگر کسی را که پروردگارت رحم کند! و برای همین (پذیرش رحمت) آنها را آفرید... و خدا انسان را آفرید تا از رحمتش برخوردار سازد ولیکن او به خوشی های اندک دنیا دل بسته است و در غفلت از رحمت بی انتهای پروردگارش به سر می برد🌿¡ ‌❲ ‌‌صَل‌اللّهـ‌علیڪ‌ماھِ‌نُقرھ‌ایِ‌‌‌‌‌مُولاۍمآ !' ❳💔💔 سلام سلام✋❤️ صبح زمستونیتون❄️❄️🌨🌨☔️☔️ پرخیروبرکت🤲 یَا مَنْ ذِكْرُهُ حُلْوٌ اى که ذکرش شیرین است پروردگارا یاریمان کن با زدودن تلخی شیرین نمای دنیا از کاممان قلب هایمان شیرینی ذکرت را بچشند...シ︎   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی سلام دوستان عزیزم ✋😍 جمعه ۲۶ دی اول ماه جمادی الثانی هست 💥#صدقه و #قربانی اول ماه
🌷 خداروشکر 🤲 ماشالله استقبال بیشتر شده👏👏👏 عجله کنید 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ تا الان یک میلیون و صد هزار تومن جمع آوری شده 🤗🤗 احسنت به پشتکار و کمک های مومنانه تون👏👏👏👏👏 🆘 مهلت واریز و سهیم شدن در طرح قربانی ، پنجشنبه ۲۵ دی 🆘 اجرکم عندالله🤲
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇