#مولاجانم
یا مهدی ادرکنی:
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ اَوْلِیآئِهِ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که همچون پدران پاکت، بر ذره ذره این عالم ولایت داری.
سلام بر تو و بر روزی که زیر پرچم ولایت تو جهان آباد خواهد شد.
📚 بحار الأنوار، ج99، ص 117.
#اللهمعجللولیکالفرج
🍂این روزها بدون تو شب جلوه میکنند
این آسمان بدون تو آوار می شود...
🍂باید بیایی از سفر ای سایهی سپید
خورشید از نبودن تو تار می شود...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای استفاده از فوندانت روی کیک خامه کشی زیر کیک باید فقط آستر باشه که فوندانت روش بچسبونیم یا باید کامل خامه کشی شده باشه کیکمون؟
#پاسخ👇
خامه کشی باید بشه ولی لازم نیست خیلی دقیق و تمیز باشه چون باید فوندانت به اون خامه بچسبه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
به همه کیکها میشه کشمش و گردو اضافه کرد؟
اگه بخوام کشمش داخل کیک پخش بشه باید با آرد مخلوط بشه؟
از همون آرد دستور یک قاشق جدا کنم یا یک قاشق علاوه بر مقدار دستور اضافه کنم؟
#پاسخ👇
در صورت دلخواه بله
خیر با ۱ ق ارد به غیر از ارد کیکتون
اول کشمشو خوب بشورید و کامل خشک کنید لازم نیست کشمشو خیس کنید از قبل بعد هم تو ۱ ق ارد خوب بغلتونید و تو الک بریزید تا ارد اضافش گرفته بشه و در مرحله اخر به مواد کیک اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢 #قرار_شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که مهدی زهرا
ز پشت پرده ی غیبت به ما نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
● ᘓɹ̇ɹ̤ɹɹɹבɺI ʟّɹ̣ȷ ρɹɹɹɹ̣ ●
كُلَّ صَباحََ
أتَنَفَـسُّ
بِحُبِّ الحُسِين(ع)
هر صبح
به عشقِ حُسین
نفس میکِشَم
سلامآقا ✋💚
صلے الله علیڪ یا اباعبدالله
#لحظه_ارادت
از کودکی این آرزوی مادرم بود
یک شب شوم، خادم به صحنت افتخاری
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ؏🖤
امام رضا عليه السلام :
مَن زارَنِي عَلَى بُعدِ دارِي ، أتَيتُهُ يَومَ القِيامَةِ في ثلاثِ مَواطِنَ حتّى اُخَلِّصَهُ مِن أهوالِها : إذا تَطايَرَتِ الكُتُبُ يَمينا و شِمالاً ، و عِندَ الصِّراطِ و عِندَ المِيزانِ
هر كه مرا در ديار غربت زيارت كند ،
روز قيامت در سه جا به داد او مى رسم و از هراسها و سختيهاى آنها نجاتش مى دهم :
وقتى كه نامه هاى اعمال از راست و چپ پراكنده شوند
و هنگام گذشتن از صراط
و موقع سنجيدن ميزان [اعمال] .
( عيون أخبار الرِّضا : ۲/۲۵۵/۲ )
#امام_رضا
#زیارت
#آخر_صفر
☕️سلام خانم خوشگلا 🤩 خداقوت
🍁 صبح پاییزی تون به شادی ❤️
روز و روزگارت بخیر و شادی😊🍁
لبات پر از لبخند🍁🥰🍁
🧡امیدوارم با توکل به خدای مهربون هفته ای
پــــــــــــــــــــر از اتفاقات خوب داشته باشی 🍁🍂
این هفته ایام شهادت پیامبر اکرم 🖤و امام حسن🖤 و امام رضا 🖤علیهما السلام است
پس بیا امروز که اول هفته است قصد کنیم که هفته ای پر از انرژی و نور و معنویت داشته باشیم کنیم.🖤🖤🖤
ما میتونیم روزهامون رو به عالیترین لحظه ها تبدیل کنیم.😊
فقط باید بخــــــــــواهیم...💪
خب بزن بریــــــــــم یه هفته پر از نور رو با هم بسازیم.
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_کرم_دار
نذری امام حسین ؏👇
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی
کرم دار 👇
مواد لازم
خمیر مایه 1.5 قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب گرم ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
مواد لازم کرم پیراشکی :👇
شیر یا آب جوش 1.5 پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید.
۲- حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بگذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است!
۳- بعد این مخلوط رو با آرد و تخم مرغ و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آب گرم رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. در آخر هم روغن مایع بریزید.
۴- روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه!
۵- خمیر رو داخل یک ظرف بگذارید و روی اونو بپوشونید و بگذارید در یک جای گرم یک تا دو ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه.
۶- بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود ۱ ساعت بمونه تا دوباره حجمش ۲ برابر بشه!
۷- حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بگذارید.
۸- طرز تهیه کرم پیراشکی:👇
۹- تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
🔴سایر نکات🔴
برای درست کردن پیراشکی احتیاج به یک ظرف ترجیحا گود است چون روغن فراوانی می برد.
روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
خمیر مایه با شکر، سریعتر عمل میاد.
وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه!!
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
لطفا راهنمایی کنید سبزی های قرمه و کوکو و آش شامل چه سبزی هایی هست؟
#پاسخ👇
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون سلیقه ایی هست بعضیا اصلا نمیریزن)
سبزی قورمه (تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله مقدارش به نسبت بقیه باید کمتر باشه چون اگه زیاد باشه خورشتو تلخ میکنه)
سبزی کوکو(تره، جعفری، شوید، گشنیز)
البته بازم برمبنای سلیقه افراد این سبزیها و تغییر یاکمو زیاد میکنن.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کباب بلدرچین خوشمزه میشه؟
چطور کباب کنم که خوشمزه بشه؟
#پاسخ👇
مثل جوجه باید با نمک و فلفل و زعفرون و ابلیمو چند ساعتی تو یخچال بزارید تا مزه دار بشه ولی باید درسته باشه و بعد به سیخ بزنید و کباب کنید
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گز_آردی
#کلیپ_تصویری
دستور کامل در پست بعدی😍😍👇👏👏
#گز_آردی
#گز👇
از همین حالا بگم واسه درست کردن گز حتمااااا حتما باید گلوکز باشه لوازم قنادیا دارن جایگزین ندارد☺
اگه شهد به اندازه کافی غلیظ نشه وسفیده رو اضافه کنید گزتون بعدا شل در میاد تو فیلم نشون دادم
وقتی سفید وشهد رو رو حرارت گذاشتید حتمااا شعله پخش کن بگذارید چون زود ته میگیره ومیسوزه (شعله کم باشه)
وقتی گز اماده است که مایه گز وقتی قاشق میزنید ته قابلمه جدا بشه
اگه همزن ندارید با قاشق چوبی تند تند بزنید
مغز پسته یا گردو یا بادام اختیاریه من مخلوط پسته وگردو استفاده کردم که با صرفه تر باشه
با سفیده تخم مرغ گز درست کردم با زرده پفکی گردویی بخواید😊
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر یک لیوان کمی کمتر
گلوکز نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
آب یک چهارم لیوان
مخلوط پسته وگردو ۸۰ گرم میتونید به تنهای از پسته استفاده کنید
آرد به مقدار لازم
آب وگلاب وشکر رو بزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه وکمی غلیظ بشه سپس شعله پخش کن بزارید وگلوکز رو اضافه کنید او توجه کنید نباید شهد قل بزنه باید شعله به حدی کم باشد فقط جوش ریز بزنه تا شهد غلیظ میشه سفیده ها رو بزنید تا سفت وبرفی بشه
حال شهد غلیظ شده بین دو انگشت که تست کنید انگشت رو باز وبسته کنید حالت چسپندگی داره و با قاشق هم تست کنید حالت کشدار از قاشق میریزه
یکی دو قاشق از شهد رو بریزد تو سفید وبا هم زن بزنید این کار رو دو دفعه تکرار کنید سپس کل سفیده رو قاطی شهد کنید وهم بزنید وبزارید رو رو گاز حتما شعله پخش کن باشه اگه همزن دارید با همزن بزنیدتا غلیظ بشه در غیر اینصورت با قاشق مدام بزنید مواظب باشید ته نگیره مایه وقتی داره کم کم غلیظ میشه همزن رو کنار بزارید وبا قاشق بزنید
وقتی مایه گز آماده است با قاشق که بزنید از کف قابلمه جدا میشه اگه زیادی رو گاز باشه گز خشک میشه اگه کمتر رو گاز باشه گز شل میشه
وقتی به این مرحله که رسید از کف قابلمه جدا شد گاز رو خاموش کرده ومغز دلخواه بریزید
تو کف سینیدیا ظرفی لایه ضخیمی آرد بپاشید گز رو روش بریزید و با دست فرم بدید
یا میتونید همشو رو آرد بریزید وصاف ویکدست پخش کنید ودوباره آرد بپاشید روش
گز آماده شده رو بگذارید یخچال تا چند ساعتی
سپس نوش جان بفرمایید😋
@sofrebanovanbeheshti