eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
ما که در بند شما ها نیستیم❌ روز عشق ما فقط پیوند زهرا (س)و علی(ع) ست ❤️ در روایات ، ما از این نوع تقلید کردن نهی شده است .⛔️ 🔰امام علیه السلام فرمود : « خداوند به یکی از پیامبران خود چنین وحی کرد که به مومنین بگو لباس دشمنانم را نپوشند و غذای آنها را نخورند و راه و ایشان را نپیمایند که اگر چنین کنند همانند دشمنان من خواهند بود» 📚الفقیه،صدوق،ج 1 ص 252 📚وسایل الشیعه ،ج 4 ص 385 🔶علی علیه السلام فرمود ؛ « هر کس خود را شبیه خاصی بسازد ، از آن قوم می شود » 📚مستدرک الوسائل ج17 ص440 ❕ما اعضای کانال بانوان بهشتی به جای روز ولنتاین غربی ، روز ازدواج امام علی و حضرت زهرا علیهما السلام را در اول ذی الحجه ملاک و روز عشق و ازدواج و مانند آن قرار میدهیم . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 وقتی شیر رو به ژلاتین اضافه میکنم بریده میشه چرا؟ 👇 ژله حتما حتما سرد باشه بعد شیر هم دمای ژله رو اضافه کنید تاژله دوفاز نشه وببره.پس شیر وژله باید هم دمای هم باشن.اگه ژله گرم باشه شیر میبره من بیشتر بستنی وانیلی میزنم ولی شیر هم خوب میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک ۶ تخم مرغی من با نیم کیلو خامه هست چرا خورده های کیک در خامه کشی اول با کیک قاطی میشه ،خامه ی فرم گرفته را از فریزر درآوردیم باید مجدد زده بشه ؟ 👇 این مقدار خامه به شما کیک عریان میده .برای ۶تخم مرغی حدود ۱و۳۰۰خامه نیازهای که باز بستگی به نوع تزیین هم داره البته همیشه کم خامه بهتره .ولی همبن مورد خامه کم ممکنه باعث بشه موقع خامه کشی خورده های کیک باخامه قاطی بشه.همون طور که دوستان راهنمایی کردند شما باید کیکتون رو یه‌روز زودتر بپزید و بزارین خنک بشه خورده های دور کیک رو تاجای امکان طوری که به‌ بدنه کیک آسیب نرسه بگیرید با دست بعد بپیچید توی سلفون وفردا ش برش بزنید تابهتر برش بخوره وخامه کشی کنید.اول برای لایه ها مقداری خامه رو فرم بدین و کيک رو فیاینگ وخامه کشی کنید لایه ها رو بعد یه آستر خامه روی کیک بکشید وبزارین یه ساعتی یخچال تا آماده خامه کشی وکاور بشه.بعد مجدد خامه فرم بدین وکیک رو کاور کنید وهر دفعه پالت رو بادستمال تمیز کنید وروی کیک بکشید.برای خامه قنادی باید خامه رو چند ساعت زودتر منتقل کنید توظرف استیل یا شیشه‌ای وپیرکس وبزارین یخچال تا یخش باز بشه.مثل بستنی آب شده ولی کاملا نباید آب بشه که فرم نمیگیره .بعد هم بادور کند همزن دودقیقه بزنید تاذرات یخش باز بشه .بعد بادور تند اونقدری بزنید تافرم بگیره که بسته به قدرت همزن از ۵تا ۱۰دقیقه طول میکشه واز حالت براقی دربیاد .خامه سفت میشه وبه اطراف ظرف پرتاب میشه وحالت قله ای نوک پره همزن داره واز ظرف هم نمی‌ریزد وقتی برمیگردونید.دیگه همه نکات رو گفتم . @sofrebanovanbeheshti
👇 همسرم رفته به جای ژله سبز ، رنگ زرد خریده میشه یه کم بهش رنگ سبز اضافه کنم ؟ بد نمیشه ؟ و اینکه چه موقع اضافه کنم ؟ 👇 رنگ زرد رو با آبی مخلوط کنید سبز میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊⃢🌷 ☘مجید، ماه رجب را خیلی دوست داشت. می گفت: «هر چه در ماه رمضان گیرمان می آید به برکت ماه رجب است.» سال ها بود را توی منطقه بود. همیشه شب اول رجب منتظرش بودم. می دانستم هر طور شده تلفن پیدا می کند. زنگ می زند به خانه و می گوید: «این الرجبیون.» آخرش هم توی همین ماه شهید شد، درست ۴ روز مانده به روز شهادت امام موسی کاظم علیه السلام. 📚مجموعه یادگاران، جلد ۲۹ شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آقا جان سایه‌تان بر سر ما مستدام باشد ...❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا