eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇☝️مخصوص خوشگلای طبیعی 😁😅 🔹 روغن بادام تلخ یا روغن ارده ی کنجد چندین برابر ضدآفتاب ها از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند 😁 کافیست قبل از خروج از خانه ۲ تا ۳ قطره روی پوست ماساژ دهید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خشک_کردن_فلفل 👇 چندتا نكته براى خشك كردن فلفل فلفلايى كه انتخاب ميكنيد بهتره كه رسيده و يك رنگ باشه .از فلفل هایی كه سوراخ يا لكه دارن استفاده نكنيد. براى خشك كردن فلفلاى خوشگلمون يه نخ و سوزن بر ميداريم و سوزن رو از ساقه و فلفل ها رد ميكنيم، بهتره فلفل ها رو نزديك به هم قرار بديد. بعد بند فلفلى رو يه جايى تو آشپزخونه يا هرجاى ديگه آويزون ميكنيم براى خشك كردنش هم اگه تو هواى آزاد ميخوايد آويزون كنيد فقط تو آب هواى خشك ميشه اين كارو كرد چون تو هواى مرطوب و شرجى فلفلاى شما نرم ميشه و غير قابل استفاده. براى آسياب كردنشون هم فقط كافيه ساقه و دونه هاى فلفل رو جدا كنيد و باقيش رو آسياب كنيد. من از فلفل های تند سبز استفاده کردم که وقتی دارن خشک میشن قرمز شدن 😊 @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_زعفرانی👇 ( تقریبا دستور خودمه که مخلوط چند دستور حلواس) ۱و نیم لیوان آرد، ۱لیوان شکر (من برای دو تا دیس آرکوپال گرد ۴و نیم لیوان آرد و۳لیوان شکر استفاده کردم) آب اندازه ش تقریبا چشمیه یعنی شکر رو داخل ظرفی که میخوایم شربت درست کنیم میریزیم و به قدری آب میریزیم روش که اندازه نیم بند انگشت روش آب باشه(بدون هم زدن) بعد روی شعله میزاریم و هم میزنیم گرم که شد زعفرون رو اضافه میکنیم،فقط یک قل که زد خاموش میکنیم وگلاب را اضافه میکنیم و میگذاریم سرد بشه. بعد آرد رو تفت داده به اندازه ی دلخواه، الک میکنیم روغن میریزم روغن باید کل آرد روپوشش بده وروان بشه. کمی که با روغن هم تفت دادیم یک سوم استکان آب خنک( آب شیر)داخلش میریزیم و سریع شربت کاملا خنک شده رو میریزیم و شعله رو خاموش کرده و مدام هم میزنیم اونقدر هم میزنیم تا حلوا به غلظت مناسب برسه و به راحتی و بدون از هم پاشیدن گوله بشه. بعد تا زمانی که کمی خنک بشه و بتونیم داخل ظرف بکشیم درب قابلمه رو میبندیم. نکته؛ اگه حلوا متخلخل بود وکمی نوچ به نظر میرسید نشانه ی این است که آبی که در شربت ریخته اید کم بوده و احتمالا کمتر از بند انگشت بوده( فعلا کمی به حلوا گلاب اضافه کنید اما برای حلواهای بعدی اندازه ی دقیق آب دستتان می آید😄) اگر زیادی سفت بود و سنگین نشانه ی زیاد بودن آب است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خبرگزاری حوزه : زائران و مجاوران حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برای دریافت فیش غذای تبرکی ثبت‌نام کنند👇👇👇👇👇 http://hawzahnews.com/mobile/mobiledetail/News/470150/3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا