#خورش_کدو_حلوایی👇
اول کدو حلواییامون رو داخل روغن تفت میدیم.
یه خورده که نرم شد از روغن میاریم بیرون و گوشتهای قلقلی که با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه ورز دادیم میریزیم داخل همون روغن تا تفت بخورن.
یه کم که تفت خورد لپه های نیم پزمون رو با چندتا دونه آلو میندازیم تا خورش. نمک و فلفل و دارچین رو اضافه میکنیم و آب به خورشمون اضافه میکنیم تا پخته و جا افتاده بشه.
من چون دیر دست به کار شدم و عجله داشتم یه سیب زمینی کوچولو انداختم توی آب خورش وقتی پخته شد لهش کردم و دوباره ریختم تو خورشت.
تو این مرحله یه قاشق مربا خوری رب انار اضافه کردم و گذاشتم خورشت کاملا جا بیفته.
بیست دقیقه مونده به سرو کدو ها ریختم داخل خورشت.
این خورش رو قبل سرو حتما مزه کنین تا بنابه ذائقتون شکر یا رب انار اضافه کنین.
پ ن : اولین دفعه بود درست کردم و خیلی از طعمش راضی بودم.
یه چیزی تو مایه های خورشت سیب درختی یا خورش به آلو میشه البته با طعم کدو حلوایی 😁
@sofrebanovanbeheshti
#شوشتری_پلو👇
مواد لازم برای چهار نفر
سه پیمانه برنج _ یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی _ نصف پیمانه شوید خشک_ زرد چوبه به مقدار لازم_ و مقداری پیاز داغ
لوبیا رو از قبل با مقداری اب گرم خیس کنید . اب لوبیا رو عوض کنید و با مقداری آب بپزید. لوبیا که پخته شد ابکش کنید تا اب اضافیش خارج شه.
برنج هم که چند ساعت قبل خیس کردید طبق معمول اب برنج که جوش اومد برنج رو با کمی نمک اضاف کنید و بعد از اینکه شروع به قل زدن کرد یک ق مرباخوری زرد چوبه را به اب برنج اضافه کنید تا برنج خوشرنگ و خوش طعم بشه.
برنج رو باید کمی زنده ابکش کنید لوببا رو قبل آبکش به برنج اضافه کنید و ابکش کنید.
لابه لای برنج شوید خشک اضافه کنید دم دهید.
میتونید با مرغ یا گوشت قلقلی یا گوشت بوقلمون مصرف کنید
@sofrebanovanbeheshti
❇ ️#اسرار_طول_عمر
✅ هفت غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل طول عمر ، سلامتی ،استقامت و قدرت بدنی هستند.
۱. قند و شکر و نبات طبیعی #نیشکر
🌸 امامکاظم(ع) : شکر درمان هر درد و بیماریست جز #مرگ. (مکارم الاخلاق ص ۱۶۸)
۲. #نمک طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده)
🌸 در نمک (#دریا) شفا از هفتاد و دو نوع بیماری است. (بحار ج ۸۴ ص ۵۹)
۳.#آب_سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه
🌸 حضرت علي(ع) : آب جوشيده براي همة دردها نافع است و به هيچ وجه ضرر ندارد . (حلية المتقين)
۴. #نان کامل سبوس دار (نان خانگی)
🌸 پیامبر (ع) هیچ وقت نانی که بدون سبوس بود نمیخورد. (سنن النبی،باب ملحقات خوردن و آشامیدن)
۵. #گوشت_گوسفند ارگانیک، #گوشت_کبوتر و جوجه کبوتر
🌸برنج وگوشت سید طعام دنیا وآخرست هستند .
۶. #برنج سبوس دار ارگانیک
🌸 برنج و گوشت سید طعام دنیا و آخرت هستند.
۷. #روغن سالم (خصوصا #شحم خالص #گاو و زیتون بکر)
🌸 امام علی (ع) : هر لقمه روغن شحم که وارد بدن می شود، به همان اندازه درد و بیماری از بدن خارج می شود.
👈 آیت الله تبریزیان : #سلامتی بدون نان و نمک وروغن وشکر سالم محال است، این ابتدائی ترین کاریست که در راستای تامین سلامتی بایستی انجام بشود واین اولین شرط سالم زیستن وشاداب ماندن است، کارهای دیگر در مرتبه دوم اهمیت قرار میگیرد .
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#خشک_کردن_فلفل 👇
چندتا نكته براى خشك كردن فلفل
فلفلايى كه انتخاب ميكنيد بهتره كه رسيده و يك رنگ باشه
.از فلفل هایی كه سوراخ يا لكه دارن استفاده نكنيد.
براى خشك كردن فلفلاى خوشگلمون يه نخ و سوزن بر ميداريم و سوزن رو از ساقه و فلفل ها رد ميكنيم، بهتره فلفل ها رو نزديك به هم قرار بديد.
بعد بند فلفلى رو يه جايى تو آشپزخونه يا هرجاى ديگه آويزون ميكنيم
براى خشك كردنش هم اگه تو هواى آزاد ميخوايد آويزون كنيد فقط تو آب هواى خشك ميشه اين كارو كرد چون تو هواى مرطوب و شرجى فلفلاى شما نرم ميشه و غير قابل استفاده.
براى آسياب كردنشون هم فقط كافيه ساقه و دونه هاى فلفل رو جدا كنيد و باقيش رو آسياب كنيد.
من از فلفل های تند سبز استفاده کردم که وقتی دارن خشک میشن قرمز شدن 😊
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_زعفرانی👇
( تقریبا دستور خودمه که مخلوط چند دستور حلواس)
۱و نیم لیوان آرد، ۱لیوان شکر
(من برای دو تا دیس آرکوپال گرد ۴و نیم لیوان آرد و۳لیوان شکر استفاده کردم)
آب اندازه ش تقریبا چشمیه
یعنی شکر رو داخل ظرفی که میخوایم شربت درست کنیم میریزیم و به قدری آب میریزیم روش که اندازه نیم بند انگشت روش آب باشه(بدون هم زدن)
بعد روی شعله میزاریم و هم میزنیم گرم که شد زعفرون رو اضافه میکنیم،فقط یک قل که زد خاموش میکنیم وگلاب را اضافه میکنیم و میگذاریم سرد بشه.
بعد آرد رو تفت داده به اندازه ی دلخواه، الک میکنیم روغن میریزم روغن باید کل آرد روپوشش بده وروان بشه. کمی که با روغن هم تفت دادیم
یک سوم استکان آب خنک( آب شیر)داخلش میریزیم و سریع شربت کاملا خنک شده رو میریزیم و شعله رو خاموش کرده و مدام هم میزنیم
اونقدر هم میزنیم تا حلوا به غلظت مناسب برسه و به راحتی و بدون از هم پاشیدن گوله بشه.
بعد تا زمانی که کمی خنک بشه و بتونیم داخل ظرف بکشیم درب قابلمه رو میبندیم.
نکته؛ اگه حلوا متخلخل بود وکمی نوچ به نظر میرسید نشانه ی این است که آبی که در شربت ریخته اید کم بوده و احتمالا کمتر از بند انگشت بوده( فعلا کمی به حلوا گلاب اضافه کنید اما برای حلواهای بعدی اندازه ی دقیق آب دستتان می آید😄)
اگر زیادی سفت بود و سنگین نشانه ی زیاد بودن آب است
@sofrebanovanbeheshti