eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 مامان علی وفاطمه😍😍😍 دوتاپیازمتوسط رورنده ریززدم وباروغن خیلی کم (تاکیدمیکنم خیلی کم چون گردوروغن میندازه حسابی) سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه هم زدم به پیازم بعدحدوداً۳۰۰گرم گردوی خیلی نرم آسیاب شده رواضافه کردم وتفت دادم برای اینکه ته نگیره آب جوش کنارم دارمو وذره ذره اضافه میکنم همین موقع هادوقاشق رب انارملس هم زدم بعدبقیه آب رواضافه کردم(کلا۷تالیوان آب جوش استفاده کردم) حدودا یک لیوان قندهم ریختم توش😁 بستگی به ذائقه تون داره ماشیرین دوست داریم😋وقتی به جوش اومد(حواستون باشه سر نره)شعله روکم کنیدتاجابیفته حدوداً ۳ساعت زمان لازمه😉 من معمولابلدرچین یاکبک سرخ میکنم واواسط پخت خورش میزارم توش چون زودمیپزه😄 اگه دوست داشتین چندتادونه قیصی هم سرخ کنیدبندازین توخورشت😋 مامان علی وفاطمه دوستتون داره💖   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کیک تو توستر رو چه درجه میگذارید؟ بعد المنت بالا و پایین همزمان روشن میکنید؟ مدت زمان پخت چند ساعت..؟ 👇 المنت همیشه پایین مگر اینکه دستور چیز دیگه ایی گفته باشه بعد برمبنای دستور ده تا بیست درجه کمتر بگذارید من برای توستر خودم روی 140میگذارم. و سینی مشکی توستر رو کف توستر میگذارم و کیک رو روی سینی توی توی فر میگذارم و فن توستر رو هم روشن میگذارم، باید با توسترتون کار کنید تا دستتون بیاد، موفق باشید 🌺 @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک یخچالی داریم که خامه نخواهد؟ بیسکوییت شکر نشاسته معمولی و نشاسته ذرت پودر نارگیل شکلات تخته ای دارم اما خامه ؛تخم مرغ ؛شیر ؛پودر کاکائو ندارم 👇 بله خواهر خامه حتما لازم نیست به جاش کمی کره بزنید تا چرب و خوشمزه بشه پان اسپانیا تخم مرغ میخواد ولی کیک یخچالی نمیخواد ولی شیر میخواد که خوشمزه بشه من با آب تا حالا درست نکردم پودر کاکائو هم نباشه مشکلی نیست فقط موادتون سفید میشه این یه دستور که خامه و پودر کاکائو نداره https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/28075
👇 من این هارو پختم بجای کره از روغن نیمه جامد استفاده کردم شیرینی بعد از پخت که سرد شد مثل بیسکوئیت خشک شد علتش چی بوده؟🔴🔴🔴 واینکه مربا وسطش گذاشتم اما دو رویه به هم نمیچسبه چیکار کنم که خوب به هم بچسبن؟ واینکه مزه اش خیلی خوشمزه شده اما مزه شیرینی مربایی نمیده مزه شیرینی کشمشی میده😂😂بخاطر چی اینطوری شده؟؟ وقتی دیدم دارن خشک میشن شیرینی ها رو تو یه ظرف در بسته گذاشتم تا نرم بمونن اما وقتی هم نرمه موقع مربا گذاشتن متلاشی میشه چیکارباید بکنم؟🔴🔴🔴 ممنون میشم جواب این سوالامو بدید با دستور آشپزخانه کوچک من درستش کردم کلیپش در کانال هست👇👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/39823 👇 چون از روغن نیمه جامد استفاده کردید، مربا هم معمولا نمیزنن مارمالاد میزنن یا ژله بریلو. @sofrebanovanbeheshti
👇 مرغ رو باید چه کرد که خوشمزه شود 👇 قبل از پخت مرغ رو داخل ادویه طعم دار کرد خوب سرخ بشه، استفاده از فلفل دلمه، قارچ، زعفران دم کرده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢📖 دفاع_مقدس کتاب زندان الرشید📚 خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه، سردار علی اصغر گرجی زاده نویسنده: محمدمهدی بهداروند انتشارات_سوره_مهر گرجی زاده در آخرین لحظات قبل از سقوط جزیره به همراه علی هاشمی( فرمانده سپاه ششم ایران) در قرار گاه بودند و حاضر به تخلیه ی قرار گاه نبودند ولی وقتی صدای هلی کوپترهای عراقی را بالای سرشان میشنوند مجبور به عقب نشینی میشوند. در میان گلوله و رگبار گرجی زاده زخمی میشود و نهایتا اسیر میشود ولی اثری از علی هاشمی نبود و تا سالها کسی از علی هاشمی خبری نداشت تا این که در سال ۸۸ پیکر مطهر فرمانده سپاه ششم در نیزار های جزیره شناسایی میشود. حتی در کتاب پایی که جاماند، سیدناصر حسینی نوشته است که بعثی ها او را با علی هاشمی اشتباه گرفته بودند و حسابی از خجالتش درآمده بودند! علی اصغر گرجی زاده به مدت تقریبی ۲ سال و نیم در دست عراقی ها اسیر بوده آن هم در زندان مخوف الرشید! نهایتا در شهریور ۶۹ به طور معجزه آسایی آزاد میشود و به ایران برمیگردد. نجات از دست زندانبان رائد خلیل فقط با معجزه شدنی بود! دفاع_مقدس حجاب   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوست جونیاااا درسته فصل البالو🍒 داره تموم میشه ولی دلیل نمیشه من پست البالویی نذارم 😁 آلبالو ۷۰۰ گرم آب ۲/۵ لیوان شیره انگور ۲ ق غ نمک نصف ق م جوهر لیمو یک چهارم ق م رب انار ۱ ق غ طرز تهیه آلبالوها رو تمییز کنید بشورید و بریزید داخل قابلمه اب بهش اضافه کنید حرارت اول بالا باشه جوش بیاد ،جوش که اومد حرارت کم کنید ،کفهای روش بردارید شیره ،نمک و جوهر لیمو رو اضافه کنید درش رو بذارید تا ابش تموم بشه فقط بهش سر بزنید نسوزه بین یک تا دوساعت طول میکشه وقتی ابش کشیده شد رب انار اضافه کنید و حرارت و کم کنید بذارید سرد بشه داخل زیپ کیپ بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید نوووش جان