۲۶- رفت توی توستر با دمای150درجه، 20دقیقه بازم خودتون چک کنید😉
@sofrebanovanbeheshti
۲۷- ببینید یکم پهن شده موقع پخت😎من از 50گرم کره100گرم مارگارین استفاده کردم😉
@sofrebanovanbeheshti
۲۸- اینم بعد پخت رنگشون نباید زیاد تغییر کنه، تو فر زیاد نزارید چون خشک میشه☺️
@sofrebanovanbeheshti
۳۲- وزنش تقریبا هشتصد گرم میشه اینجا قبل وزن کشی تعدادیشون تو مرحله تست خورده شدن😋😋😋😅😅😅
@sofrebanovanbeheshti
۳۳- اميدوارم که درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید😊😊
#شیرینی_کشمشی 👇
آرد2+یک سوم پیمانه،290گرم لیوان استاندارد
تخم مرغ 2عدد
پودر قند2پیمانه 250گرم
کره150گرم
وانیل 1ق چایخوری
کشمش100گرم
کره به دمای محیط برسه، اول کره و پودر قند رو با همزن بزنید کرمی رنگ بشه بعد تخم مرغ دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد وانیل و مرحله بعد آرد رو اضافه کنیدو باهمزن بزنید تا خوب مخلپط بشه و در آخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بندازید و با کمی فاصله بریزید و در آخر روسو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید چون دمای فرها فرق داره .
نکته: به جای قیف میتونید از قاشقم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه.
خیلی موادو پهن نریزید به اندازه گردو بزرگ بریزید چون تو فر کمی پهن میشه.
شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر چندانی نمیکنه فقط زیرش طلایی میشه یکم.
میتونید به جای کره از مارگارین استفاده کنید 😊
عشقم بچه هام 😊😊😍
@sofrebanovanbeheshti
نمونه ای از هنر دست کدبانوهای #نوجوان که در #کلاس_آنلاین 👩🍳👩🍳👩🍳
این شیرینی خوشمزه رو درست کردند👏👏👏
احسنت به همگی شون
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســــــــــــــــــــلام سلام بانوان مهربان و پرانرژے🧕🏻
صبح قشنــــــــــگتون، بخیر و شادی😍 ☕️
امیدوارم با توکل به خدای مهربون یه هفته سرشار از عشق و امید رو شروع کنیم❤️
اگه باور کنیم توی هر لحظه و هر اتفاقی،
خــــــــ⭐️ــــــــــــدا باهامونه،
دیگه غمی نمیمونه.
💫اون همیشه هستش؛
🌻مهربونتر از مادر...
💫اون بهترین دوسته...
🌻خوبترین یاورِ...
اون خدای مهربونه❤️
بریــــــــــــــــــــم که با لطفش ما هم بهترین باشیم واسه عزیزانمون.😊
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
نان خرمایی داخل توستر
#نون_خرمایی
خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
نکته برای انواع غذا سه ق شکر دیگه رو به خمیر اضافه نمیکنیم
مواد میانی:
خرماوگلاب ودارچین وپودرهل وگردو
بعداز پیچیدنش هم روش رو با پارچه تمیز میپوشونیم وبیست دقیقه استراحت میدیم
ده دقیقه با حرارت بالاو پایین
ده دقیقه فقط از بالاحرارت 150درجه البته تو توستر
@sofrebanovanbeheshti
شهدای دیروزِ حادثه تروریستی در کابل!
همه دخترها با میانگین سنیِ حدود ۱۸ سال بودن..😭
+ هیچکس برای شما کاری نمیکنه، هشتگ نمیزنه، چون خونِ شما صرفه سیاسی نداره عزیزای دلم :)🖤
#حجاب
#افغانستان_تسلیت
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
نگهداری آرد و حبوبات🍚
آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti