#حلوای_مجلسی
آرد نان سنگک برای هر دیس حلوا دو پیمانه
شکر دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه یا بیشتر
زعفران و پودر هل و زنجبیل به مقدار لازم
آب یک پیمانه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا آب و شکر و پودر هل و زعفران رو در قابلمه ای بصورت شربت میپزیم .فقط آب که جوش آمد شعله را کم میکنیم تا تبخیر نشود.
آرد را در قابلمه ای تفت میدهیم وقتی رنگ شیر کاکائو با رنگ متوسط شد از روی شعله برمیداریم و آن را الک میکنیم.
دوباره روی شعله میگذاریم و روغن اضافه میکنیم به اندازه ای که مثل ماسه های ساحل دریا شود .
در این مرحله شربت را به حلوا اضافه میکنیم و تندهم میزنیم .
فقط مقداری از شربت را نگه میداریم تا بعد از افزودن گلاب به حلوا اضافه اش کنیم .
چون گلاب باعث کدر شدن رنگ حلوا میشه بنابراین مقدار باقی مانده شربت را بعد از گلاب اضافه میکنیم تا دوباره رنگ حلوا براق شود.
وقتی شربت جذب حلوا شد ، حلوا را با قابلمه تکان میدهیم تا از ظرف جدا شود .اگر احساس کردید روغن حلوا کمه میتونید کمی بهش اضافه کنید ولی زیاد نباشد چون بعد از اینکه در ظرف مورد نظر ریختید روغن زیادی از اطراف حلوا خارج میشود و صورت خوبی ندارد.
این حلوا بسیار خوشمزه میشود.
نکته: کلا حلوا یا هر غذایی را با وضو و به نیت ۱۴ معصوم ع درست کنید .در طول آشپزی از خانم ام البنین(س) کمک بگیرید امتحان شده بسیار طعم غذا یا حلوا خوشمزه خواهد شد .اگر توانستید بالای سر غذا ،آیاتی از قرآن بخوانید بسیار در طعم غذا موثر است .
خواندن ۷۰ بار سوره ی حمد هنگام آشپزی از توصیه های اولیای خداست
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا
#پیتزا_با_چونه_بربری
موادلازم :
سینه مرغ یک عدد
قارچ حدود ده تا دونه
نمک وزردچوبه وپودرآویش مقداری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
کنسرو ذرت یک مشت
سس کچاب مقداری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
یک چونه خمیر نون بربری
طرزتهیه:
عزیزان برای تهیه پیتزا به روش من که خیلی خوشمزه میشه
اول مرغ رو بزارید آبپز بشه بعد ریش ریش کنید
کمی روغن داخل تابه بریزید قارچ ها رو ورقه کنید داخل روغن تفت بدید بعد مرغهای ریش ریش شده رو به قارچ اضافه کنید وخوب تفت بدید کمی نمک وزردچوبه وپودر آویش داخلش بریزید بعد بزارید کنار تا خنک بشه
حالا یه چونه خمیر نون سنگک یا نون بربری از نانوایی بگیرید یا خودتون خمیر جادویی درست کنید
داخل قالب رو کمی چرب کنید خمیر رو خیلی نازک پهن کنید
روی خمیر با فرچه سس کچاب بکشید
بعد کمی پنیر پیتزا روی خمیر بپاشید بعد یه لایه از مرغ وقارچی که تفت داده بودین رو بریزید بعد کمی فلفل دلمه ای نگینی خورد شده واگه داشتین کمی کنسرو ذرت ؛
قشنگ روی خمیر رو با مواد پر کنید بعد پنیر پیتزا رو خوب روی مواد بریزید وپخش کنید هر چه زیاد تر بهتر کمی آب روی پنیر اسپری کنید با کف دست مواد رو فشرده کنید و داخل فربا درجه 180به مدت سی دقیقه بزارید بپزه پنج دقیقه هم شعله بالای فر رو روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه
پیتزای خوشمزه ما آماده هست
میتونید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خیار_شور_یک_روزه
توی شیشه های خالی سس و رب و... که درب فلزی دارن, تا یک بند انگشت سرکه بریزین. بعد خیارهاش شسته شده رو داخلش بچینین. یکی دو حبه سیر و یه فلفل تند و یکی دو شاخه شوید و ترخون بندازین. دو لیوان آب رو با دو قاشق نمک کامل هم بزنین بریزین تو شیشه. درش رو محکم ببندید. بگذارید تو قابلمه. آب بریزین تو قابلمه تا ارتفاعش اندازه دو سوم شیشه بشه.
بعد زیر قابلمه رو روشن کنین. تا آب بجوشه. وقتی رنگ خیارها تغییر کرد و به رنگ خیار شور در اومد خاموش کنین. ولی بگذارین شیشه همونجا بمونه تا آب خنک بشه.
بعد در بیارین و یک شب شیشه رو بگذارین یخچال. فرداش بردارین و نوش جان کنین😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_زنجبیلی
آرد: حدود500 گرم
نمك: يك قاشق چايخوري
خميرمايه: 2 قاشق چايخوري
شكر: يك قاشق چايخوري
روغن زيتون: نصف لیوان
تخم مرغ : دو عدد کامل و یک عدد سفیده .زرده هم برا رویه ی نان
شير: يك لیوان
كنجد: براي روي نان به ميزان لازم
زنجبیل و زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1 - يك قاشق شكر را با آبولرم مخلوط كرده، سپس خميرمايه را به آن اضافه كنيد. رويش را بپوشانيد و حدود 10دقيقه درجاي نسبتا گرم قرار دهيد تا عمل بيايد و پف كند.
2 - شير، شكر،روغن مايع و 2عدد تخممرغ را با همزن بزنيد و بعد زنجبيل، زردچوبه و نمك رااضافه كنيد.
3 - آرد راكمكم به مواد اضافه كنيد و همزمان با آرد،خميرمايه عمل آمده را بيفزاييد. خوب مخلوط كنيد تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. خمير را ورز دهيد .ورز دادن خمیر مهم ترین مرحله پخت نان هست . آن رادرون ظرفي گذاشته رويش را بپوشانيد و حدود سه تاچهارساعت استراحت دهيد تاحجمش دوبرابر شود.
4 - خميررا دوباره ورز دهيد تا هواي داخلش خارج شود. خمير را به اندازههاي دلخواه تقسيم كرده و درون سينياي كه با روغن جامد چرب كردهايد بگذاريد و با دست پهنش كنيد يا با غلتك اين كار را انجام دهيد. توجه داشته باشيد كه خمير نبايدخيلي نازك شود.
5 - دوباره روي چانههاي خمير را بپوشانيد و اجازه دهيدحدود 20 تا 30 دقيقه ديگر استراحت كند.
6 - بعداز استراحت دوم رومال را روي خمير بماليد،رويش طرح و شكل دلخواهتان را بدهيد و بعد آن را در فر ازپيش گرم شده با دماي 200درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد
رومال:زرده تخم مرغ کمی روغن و کنجد
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#رولت_تخم_مرغ 😁:
پیاز داغ درست میکنیم و میگذاریم کمی خنک شه.
تخم مرغ ها(من ۴ تا زدم شما میتونید به دلخواه بزنید)رو میشکنیم در ظرفی و هم میزنیم
بهش کمی فلفل دلمه ای نگینی(من چند رنگ قبلا خورد کردم و در فریزر دارم) اضافه میکنیم.
پیاز داغ های خنک شده رو هم اضافه میکنیم.
ادویه ی دلخواه میزنیم.
توی ماهیتابه دوطرفه(طرف صافش)
از مواد به قدری میریزیم که کف تابه رو بپوشونه.
کمی که خودش رو گرفت و هنوز روش بسته نشده گوجه های حلقه شده ی بسیاز نازک میچینیم
بعد کم کم شروع به پیچیدن رولت می کنیم
رولت رو تا نزدیک های انتها میپیچیم و کمیش رو میگذاریم و در فضای خالی تابه دوباره از مواد میریزیم(درواقع به هم متصلشون میکنیم )و کمی بعد گوجه میچینیم و رول میکنیم
تا تمام شدن مواد ادامه میدیم.
و بعد سرو میکنیم😊😋
نوش جان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_شکم_پر
مواد لازم
آرد دو و نیم پیمانه
ماست ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پر
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری پر
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
شیر نصف پیمانه
نمک کمی
شکر ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مواد بالا رو مخلوط میکنیم میگذاریم تا حجم مواد دو برابر بشه بعد به صورت دایره باز میکنیم و مواد میانی که دلخواه هست (مثل مایه ماکارونی یا حتی دو پیازه) میریزیم و بعد میبندیم و باز میگذاریم نیم ساعت بمونه و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از نیروی قدس (جبهه مقاومت)
یڪ تلنگــــــــــر
🍁یاقائم آل محمدادرڪنی 🍁
💔شب یلــــدا می آیدوهمه درتدارڪ تشریفات برای یلدای خودهستن ...
بله مهمانی وتدارکات بایدعالی باشد،، بی نقص ،، چون ممکن هست به ما، خرده بگیرن ویاتوعکس هاسلفی ها، کم وکسری های یلدایی مابه چشم بیاید..
💔ولی جای خالـــی مولاچراحس نمیشود😭
💔تاالان فڪرڪردیدیکی هست که نزدیک به 1200سال هست ڪه هرشبش،یلدا هست ،،،😭
تاالان به این فڪرڪرده این ڪه عزیزوغریب زهرا(س) همه ی شب هایش هزاران بار،،از شب های یلدای ماطولانی ترهست😭
💔چه کسی امسال برای شب های یلدایی مولایـمان تدارڪ دیده😭
💔مولایمان غریب ترازآن هست که کسی به فکرشب های یلدایی اش باشد😭
💔مولایمان دراین شب های یلدایی دعابرای من وشمامیکندودعابهرفرجش میکند😭
💔ولی ماچه کردیـــــم،، هرروز
بابارگناهانمان شب های غیبت غریب ترین غریب زمان راطولانی ترمیکنیم 😭
💔دقت کردید،،سرگرمی های دنیاچقدرزیادشده ،، یلدا،عید،،بهار،
،فوتبال،،پارتی،،مسافرت ،،و....و....
💔برای همه ی امورتدارڪ میبینیم وبرنامه میریزیم جزآنکه بایدبرایش آماده باشیم وبرنامه بریزیم😭
💔برای ظهــ🌟ــــــــورامام وپایان بخشیدن به غیبت مولایمان چقدرتدارڪ دیدیم...
💔به زودی یلدای طولانی غیبت،، طلوع خورشیدِظهـ🌟ــور
راخواهددید🙏
👌وچه خوش سعادتندڪسانی ڪه، برای به اتمام رساندن یلدای غیبت وطلوع خورشیدظهـ🌟ـــــور
تدارڪ دیده اند.
💔دوستان بیایید همه باهم دراین شب حداقل،،یادی هم ازامام غریب ویوسف زهرا(س)بڪنیم ،،دراین شب طولانی ، بــرای تعجیل درفرج امام دعا ڪنیم و تصمیم بگیریم ،ڪه فقط ڪمی در انجام گناهان و نافرمانی خدا، تجدید نظر ڪنیم.
سعی ڪنیم ڪه حداقل یڪ قدم به صاحب مهربون و غریبمون نزدیڪ بشیم.
💔بیایید ،،امسال ،در طولانی ترین شب سال برای ظهور طولانیترین غیبت عزیز زهرا (س)دعای فـــرج بخوانیم.
💔خدایا شب طولانی و سیاه غیبت را با مژده ظهـ🌟ـــور یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج) به روز روشن مبدل فرما،،،آمین😭 🙏
💔پروردگارا این یلدای طولانی انتظار تابه کِـی؟!.😭
♻️نشــــرحداڪثری
🍃🌹اللهــم عجل لولیڪ الفرج به حق زینب ڪبری (س)🌹🍃
سلام دوستان عزیزم ایام به کام
پیشاپیش یلدا تون مبااااارک 🎉🎉🎉🎉
ان شاءالله که فردا ساعات خوبی رو کنار خانواده و اقوام تون داشته باشید 😘😘😘
📢📢دعای فرج برای آقامون فراموش نشه
یه نکته که بنظرم رسید خدمتتون عرض کنم اینه که یادمون باشه یه دقیقه بیشتر کنار هم بودن رو میخوایم جشن بگیریم و این که کنار بزرگترها و صله رحم رو میخواییم زنده نگه داریم خدای نکرده با تجملات و اسراف و چشم و هم چشمی خرابش نکنیم ❌
دوستان عزیزی که برای فردا تزئین خاصی انجام ندادن توی دلشون ناراحت نباشند دوستان عزیز در گروه کارهای خودشون رو در گروه قرار میدن که ایده بشه برای عزیزان که شب خاطره انگیزی داشته باشیم وگرنه مهم #کنارهم_بودن هست 👨👩👧👦
راستی یه چیز دیگه رو فراموش نکنید فردا از صبح گوشی ها رو به شارژ نزنید که تا غروب خاموش بشه و دیگه سراغش نرید⛔️ فردا شب کنار افراد حقیقی باشیم به جای مجازی😉😉😉😘😘😘😘
زیاده گویی بنده رو ببخشید 🙈
امیدوارم شب شاد و خاطره انگیزی کنار عزیزان تون داشته باشید
التماس دعا🙏
یاعلی😘
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦
گفتم ما که آجیل ماجیل نمیخوریم هیچوقت. به بهونه شب یلدا برم یهذره آجیل بگیرم. ولی وقتی قیمتارو دیدم تصمیم گرفتم به سنت حسنه نخوردن آجیل ادامه بدم. پسته کیلویی ۲۰۰ تومن. بادوم هندیِ عزیز رو که نگو.
ماشین حساب گوشی رو برداشتم ۲۰۰هزار تومنو به تعداد پستههای موجود در یک کیلو تقسیم کردم ببینم هردونه پسته چند درمیاد. دیدم هر دونه بین هزار تا ۱۵۰۰تومن میفته. آدم خدایی دلش نمیاد بخوردش.
به فروشنده گفتم پسته دستدوم ندارید ارزونتر دربیاد؟ گفت یعنی چی؟ گفتم مثلا پستههای یه پیرزن که دندون نداشته و نتونسته پستههارو بخوره و فقط میک زده. آقاهه یهجوری نیگام کرد فهمیدم پسته دستدوم نداره. انگار حالش هم یکمی بد شد. خلاصه با آجیل وداع کردم و از راه دور یه سلام دادم بهشون و خارج شدم.
رفتم خریدهای دیگهمونو کردم. چقدر قیمتا ارزون بود. باورم نمیشد.
نون سنگ یه پسته
سیب زمینی یکونیم پسته
موز با اون همه ادعا کیلویی شش پسته
پنج تا نونلواش نیمپسته
هویج دو پسته
کدوی تنبل با اون همه عظمت تعداد قلیلی پسته.
《با اینااا شب یلدامو طی میکنم》
خلاصه خیلی قیمتا عالی بود. ارزونی بیداد میکرد. واقعا قدرنمیدونیم.
راستی یه چیزی یادتون میدم به کسی نگیدا. امشب رفتم شیرپسته خوردم روش حدود ۱۰تا دونه مغزپسته ریخته بود، ده تومن کلا. یعنی خود مغزپسته ها رو دونه ای ۱۵۰۰ حساب کنی فقط پستههاش میشد ۱۵هزار تومن. ولی با کلی بستنی و مقداری پسته هم توش، رویهم شده بود ده تومن. اینجوری میشه تحریمهارو دور زد.
✍ #حسین_دارابی
#آجیل #پسته
#شب_یلدا
@hoseindarabi
🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂
🌦
🍂
” بسم رب المهدی(عج)”
امام غریبم!
زیبایی یلدا هنگامی معنا میدهد که ثانیه ثانیه اش در انتظار تو تعبیر شود...❤️
🍉 در یلدایی ترین صدای پای باران،میخواهیم اماممان را صدا بزنیم..
مکان🏠خونه هامون در کنار گرمای خانواده و اقوام مون
⏳ زمان : راس ساعت 9شب
⚙قرارمون : #همخوانی_دعای_فرج 🙏
♻️ماموریت : هرکدوم از ما اینپست رو برای مخاطبین گوشیمون بفرستیم که همه باهم آقای عزیزمون رو صدا بزنیم🙏
➖ نکنه یادمون بره 😭
➕ مگه میشه یادمون بره 😍
🎉 #یلدای_مهدوی مبارک 🎉
🌦🍂🌦🍂تعجیل درفرجش صلوات🌦🍂🌦
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🔴 #لبو نخورید...
🔰 با شروع فصل سرما بسیاری از مردم به مصرف لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛ جالب است که بدانید #چغندر، محرک مزاج #سوداست.
سودا مزاج سرد و خشک می باشد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی و سرطان، ... می باشد. 😣
🔰 برخلاف خود چغندر، #برگ آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است.😌
💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند:💚
ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، #برگ_ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛ اما ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ❌ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شامی_لپه
شنیدم کتلت سرده و شامی گرم
برا همین سیب زمینی نزدم
لپه پختم و با گوشکوب له کردم و بلغور خیس کردم و بعد آبش روخالی کردم پیاز رنده کردم آبش رو گرفتم با یه تخم مرغ و ادویه از جمله پودر زیره و زردچوبه و نمک و کمی آرد و سبوس مخلوط کردم و کوچولو کوچولو با قاشق تو روغن داغ ریختم تا سرخ بشن
🆔 @sofrebanovanbeheshti