eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفتم ما که آجیل ماجیل نمیخوریم هیچ‌وقت. به بهونه شب یلدا برم یه‌ذره آجیل بگیرم. ولی وقتی قیمتارو دیدم تصمیم گرفتم به سنت حسنه نخوردن آجیل ادامه بدم. پسته کیلویی ۲۰۰ تومن. بادوم هندیِ عزیز رو که نگو. ماشین حساب گوشی رو برداشتم ۲۰۰هزار تومنو به تعداد پسته‌های موجود در یک کیلو تقسیم کردم ببینم هردونه پسته چند درمیاد. دیدم هر دونه بین هزار تا ۱۵۰۰تومن میفته. آدم خدایی دلش نمیاد بخوردش. به فروشنده گفتم پسته دست‌دوم ندارید ارزونتر دربیاد؟ گفت یعنی چی؟ گفتم مثلا پسته‌های یه پیرزن که دندون نداشته و نتونسته پسته‌هارو بخوره و فقط میک زده. آقاهه یه‌جوری نیگام کرد فهمیدم پسته دست‌دوم نداره. انگار حالش هم یکمی بد شد. خلاصه با آجیل وداع کردم و از راه دور یه سلام دادم بهشون و خارج شدم. رفتم خریدهای دیگه‌مونو کردم‌. چقدر قیمتا ارزون بود. باورم نمی‌شد. نون سنگ یه پسته سیب زمینی یک‌ونیم پسته موز با اون همه ادعا کیلویی شش پسته پنج تا نون‌لواش نیم‌پسته هویج دو پسته کدوی تنبل با اون همه عظمت تعداد قلیلی پسته. 《با اینااا شب یلدامو طی میکنم》 خلاصه خیلی قیمتا عالی بود. ارزونی بیداد می‌کرد. واقعا قدرنمی‌دونیم. راستی یه چیزی یادتون می‌دم به کسی نگیدا. امشب رفتم شیرپسته خوردم روش حدود ۱۰تا دونه مغزپسته ریخته بود، ده تومن کلا. یعنی خود مغزپسته ها رو دونه ای ۱۵۰۰ حساب کنی فقط پسته‌هاش می‌شد ۱۵هزار تومن. ولی با کلی بستنی و مقداری پسته هم توش، روی‌هم شده بود ده تومن. این‌جوری میشه تحریم‌هارو دور زد. ✍ @hoseindarabi
🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂 🌦 🍂 ” بسم رب المهدی(عج)” امام غریبم! زیبایی یلدا هنگامی معنا میدهد که ثانیه ثانیه اش در انتظار تو تعبیر شود...❤️ 🍉 در یلدایی ترین صدای پای باران،میخواهیم اماممان را صدا بزنیم.. مکان🏠خونه هامون در کنار گرمای خانواده و اقوام مون ⏳ زمان : راس ساعت 9شب ⚙قرارمون : 🙏 ♻️ماموریت : هرکدوم از ما این‌پست رو برای مخاطبین گوشیمون بفرستیم که همه باهم آقای عزیزمون رو صدا بزنیم🙏 ➖ نکنه یادمون بره 😭 ➕ مگه میشه یادمون بره 😍 🎉 مبارک 🎉 🌦🍂🌦🍂تعجیل درفرجش صلوات🌦🍂🌦 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نخورید... 🔰 با شروع فصل سرما بسیاری از مردم به مصرف لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛ جالب است که بدانید ، محرک مزاج . سودا مزاج سرد و خشک می باشد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی و سرطان، ... می باشد. 😣 🔰 برخلاف خود چغندر، آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است.😌 💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند:💚 ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛ اما ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ❌ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ. ‌‌🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
پیامبر خدا (ص): عسل چه خوب نوشیدنی ای است ! از قلب مراقبت می کند وسردی سینه را برطرف می‌کند. مکارم الاخلاق جلد 1 صفحه 358 #عسل_شفا 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شامی_لپه شنیدم کتلت سرده و شامی گرم برا همین سیب زمینی نزدم لپه پختم و با گوشکوب له کردم و بلغور خیس کردم و بعد آبش روخالی کردم پیاز رنده کردم آبش رو گرفتم با یه تخم مرغ و ادویه از جمله پودر زیره و زردچوبه و نمک و کمی آرد و سبوس مخلوط کردم و کوچولو کوچولو با قاشق تو روغن داغ ریختم تا سرخ بشن 🆔 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم: آرد سبوس دار 500گرم - مغز گردو 300گرم - شکر 400گرم - دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما) 750گرم - ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زرچوبه- میخک-زنجبیل-زیره) به مقدارلازم - روغن جامد 300گرم طرز تهیه: برای تهیه شیره حلوا باید آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از آنکه رنگ آرد طلایی شد روغن را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید، پس از مخلوط شدن آرد و روغن باید شیره حلوا که در حال جوشیدن است به مواد اضافه کنید، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید و مرتب به هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و حلوای شما خودش را بگیرد. حلوا را داغ درون ظرف مورد نظرتان بریزید و رویش را با کمی کره چرب نموده و با پسته، پودر نارگیل، کنجد و … تزئین نمائید. گندم را 2تا 3 روز خیس کرده تا جوانه بزند آن را چرخ کرده با کمی آب مخلوط می کنیم وبعد از صافی رد می کنیم آرد را با آب گندم مخلوط کرده به صورت خمیر در می‌آوریم مغزگردو و ادویه‌ها را هم اضافه می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میکنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم می زنیم تا شربت به خورد خمیر برود. این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_شیرمال_خوشمزه_و_سبك
‌ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 مواد لازم:  آرد گندم 3 لیوان سرخالی   شیر 1 لیوان   شکر 1/2 لیوان   کشمش 1/2 لیوان تخم مرغ 1 عدد . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره 100 گرم  نمک مقداری  طرز تهیه : پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند.  درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید. برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ). پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید. نکته ها : خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد. در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید. 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_یزدی_عالی
کیک یزدی عالی مواد لازم: ارد قنادی ۳۷۵ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم ماست شیرین ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری بعلاوه یک چهارم قاشق سوپ خوری نمک میوه یک چهارم قاشق چایخوری هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری عسل یا شربت بار یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه: تمام مواد را از یک ربع قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند. فر را روشن کنید. فر برقی را با دمای ۱۸۵ و فر گازی را با دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای درست کردن این کیک یزدی نیازی به همزن برقی نیست. میتوانید از مفتول یا همزنهای دستی استفاده کنید. روغن و تخم مرغ و شکر و هل آسیاب شده و ماست و عسل (یا شربت بار) را با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه بزنید (هرچقدر بیشتر بزنید بهتر است). آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه را مخلوط کرده و سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و باز با همزن دستی بمدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میزنیم. مایه کیک امادست. داخل قالبهای کیک یزدی یا مافین را کپسول گذاشته و از مواد در آن بریزید. حدود نیم سانت از سر کپسول را خالی بگذارید. نگران نباشید چون با دمای بالا میپزد، مواد کیک سرریز نمیشود. قبل از قرار دادن در فر، ته قاشق را چرب کنید و داخل مواد بصورت بعلاوه بزنید به طوریکه قاشق تا ته قالب برود و صدا بدهد. برای هر کاپ، ته قاشق را مجددا چرب کنید. روی کاپها را کمی کنجد بپاشید. سپس قالبها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. (فر برقی با دمای ۱۸۵ و فر گازی با دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد). بعد از ۱۵ دقیقه دمای فر را بیست درجه کم کنید. یعنی فر برقی را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد و فر گازی را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید ۱۰دقیقه دیگر نیز در فر بماند تا کاملا پخته شود. نکته: نمک میوه در واقع ترکیبی از جوش شیرین و جوهر لیمو و ... هست که برای هوادهی به مایع کیک استفاده میشود. اگر نداشتید میتوانید به جای آن از جوش شیرین استفاده کنید اما دیگر کاپهایتان شبیه کیک یزدی نمیشود و حتما مایع کاپ کیک را کمتر در کپسولها بریزید تا سرریز نشود (در این حالت تقریبا یک سوم کپسول یا حتی کمی بیشتر از کپسول را خالی بگذارید). نوش جان😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_دال_عدس (بوشهری) اول پیاز و سیر فراوان را تفت دادم کمی که سرخ شد کدو حلوایی هامو که مکعبی متوسط خورد کردم رو اضافه کردم کمی که تفت دادم با سیرو پیاز عدس قرمز که شسته شده رو میریزم روش و نمک و فلفل (من خودم حسابی فلفل میریزم تند بشه خیییلی تند خوشمزه تره این بار من به جای پودر فلفل دوتا فلفل قرمز تند خورد کردم توش)و زردچوبه و کمی رب بهش میزنیم و هم میزنیم روش آب میریزیم و میزاریم بپزه و جا بیفته با شوید پلو یا رشته پلو خیلی میچسبه😋😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای۴ نفر هلو زعفرانی سفت یک ونیم کیلوگرم شکر قهوه ای ۴۰۰- ۵۰۰ گرم(اگه عسل میخواید بزنید ۲۵۰ گرم ) زعفران به مقدار لازم گلاب ۱-۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا کنید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.( سلیقه ای) ۲- هلو ها را درقابلمه مناسب ریخته و شکر را رویش بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود‌. بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. (اگر عسل میریزید باید هلو ها رو باکمی آب بپزید وقتی هلوها کمی نرم شد عسل را اضافه کنید) ۳- بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیافزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه کرده دو سه جوش که زد خاموش کنید. ۴- بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. سایر نکات👇 هلوی نرم داخل مربا کاملا له میشه و شبیه مارمالاد میشه. اگر قسمت قرمز رنگ وسط هلو رو نگیرید مربا تیره میشه و دیگه زعفرانی رنگ نیست. این تایم برای پخت اختیاری هست من دوست داشتم هلو ها کمی حس بشن زیر دندان. این مربا اگه شیرینیش با عسل هم باشه خوشمزه تر 😋میشه حتما امتحان کنید. نوش جان.😊 🆔 @sofrebanovanbeheshti
طریقه درست کردن گل های رز با گوجه فرنگی در کلیپ پایین👇👇👇
شنبلیله یک دسته تره یک دسته شوید یک دسته گشنیز یک دسته جعفری یک دسته پیاز ۳عدد سیر به مقدار لازم نعناع به مقدار لازم کدو سبز ۴عدد نخود لوبیا سفید،لوبیا چیتی ،عدس با هم نیم کیلو رشته آش نصف بسته کشک یک شیشه ماست دو کیلو ابتدا پیاز داغ میکنیم داخلش آب میریزیم بعد کدو وسبزی رو اضافه میکنیم کمی که سبزی پخت رشته رو اضافه میکنیم رشته که پخت حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم .بعد اون ماست و کشک که از قبل مخلوط کرده بودیم رو به آش اضافه میکنیم هم میزنیم تا آش نبره یه ربع که جوشید خاموش میکنیم .سیر داغ ونعناع داغ رو اضافه میکنیم . آش آماده است .نمک هم فراموش نشه...جاتون سبز خیلی خوشمزه شد😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا