eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
توی شیشه های خالی سس و رب و... که درب فلزی دارن, تا یک بند انگشت سرکه بریزین. بعد خیارهاش شسته شده رو داخلش بچینین. یکی دو حبه سیر و یه فلفل تند و یکی دو شاخه شوید و ترخون بندازین. دو لیوان آب رو با دو قاشق نمک کامل هم بزنین بریزین تو شیشه. درش رو محکم ببندید. بگذارید تو قابلمه. آب بریزین تو قابلمه تا ارتفاعش اندازه دو سوم شیشه بشه. بعد زیر قابلمه رو روشن کنین. تا آب بجوشه. وقتی رنگ خیارها تغییر کرد و به رنگ خیار شور در اومد خاموش کنین. ولی بگذارین شیشه همونجا بمونه تا آب خنک بشه. بعد در بیارین و یک شب شیشه رو بگذارین یخچال. فرداش بردارین و نوش جان کنین😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
  آرد: حدود500 گرم نمك: يك قاشق چاي‌خوري خميرمايه: 2 قاشق چاي‌خوري شكر: يك قاشق چاي‌خوري روغن زيتون: نصف لیوان تخم مرغ : دو عدد کامل و یک عدد سفیده .زرده هم برا رویه ی نان شير: يك لیوان كنجد: براي روي نان به ميزان لازم زنجبیل و زردچوبه یک قاشق چایخوری  طرز تهیه : 1 - يك قاشق شكر را با آب‌ولرم مخلوط كرده، سپس خميرمايه را به آن اضافه كنيد. رويش را بپوشانيد و حدود 10دقيقه درجاي نسبتا گرم قرار دهيد تا عمل بيايد و پف كند.  2 - شير، شكر،روغن مايع و 2عدد تخم‌مرغ را با همزن بزنيد و بعد زنجبيل، زردچوبه و نمك رااضافه كنيد.  3 - آرد راكم‌كم به مواد اضافه كنيد و همزمان با آرد،خميرمايه عمل آمده را بيفزاييد. خوب مخلوط كنيد تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. خمير را ورز دهيد .ورز دادن خمیر مهم ترین مرحله پخت نان هست . آن رادرون ظرفي گذاشته رويش را بپوشانيد و حدود سه تاچهارساعت استراحت دهيد تاحجمش دوبرابر شود.  4 - خميررا دوباره ورز دهيد تا هواي داخلش خارج شود. خمير را به اندازه‌هاي دلخواه تقسيم كرده و درون سيني‌اي كه با روغن جامد چرب كرده‌ايد بگذاريد و با دست پهنش كنيد يا با غلتك اين كار را انجام دهيد. توجه داشته باشيد كه خمير نبايدخيلي نازك شود.  5 - دوباره روي چانه‌هاي خمير را بپوشانيد و اجازه دهيدحدود 20 تا 30 دقيقه ديگر استراحت كند.  6 - بعداز استراحت دوم رومال را روي خمير بماليد،رويش طرح و شكل دلخواه‌تان را بدهيد و بعد آن را در فر ازپيش گرم شده با دماي 200درجه سانتي‌گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد رومال:زرده تخم مرغ کمی روغن و کنجد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
😁: پیاز داغ درست میکنیم و میگذاریم کمی خنک شه. تخم مرغ ها(من ۴ تا زدم شما میتونید به دلخواه بزنید)رو میشکنیم در ظرفی و هم میزنیم بهش کمی فلفل دلمه ای نگینی(من چند رنگ قبلا خورد کردم و در فریزر دارم) اضافه میکنیم. پیاز داغ های خنک شده رو هم اضافه میکنیم. ادویه ی دلخواه میزنیم. توی ماهیتابه دوطرفه(طرف صافش) از مواد به قدری میریزیم که کف تابه رو بپوشونه. کمی که خودش رو گرفت و هنوز روش بسته نشده گوجه های حلقه شده ی بسیاز نازک میچینیم بعد کم کم شروع به پیچیدن رولت می کنیم رولت رو تا نزدیک های انتها میپیچیم و کمیش رو میگذاریم و در فضای خالی تابه دوباره از مواد میریزیم(درواقع به هم متصلشون میکنیم )و کمی بعد گوجه میچینیم و رول میکنیم تا تمام شدن مواد ادامه میدیم. و بعد سرو میکنیم😊😋 نوش جان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نان_شکم_پر مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه ماست ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پر بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری پر روغن مایع ۱/۴ پیمانه شیر نصف پیمانه نمک کمی شکر ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه مواد بالا رو مخلوط میکنیم میگذاریم تا حجم مواد دو برابر بشه بعد به صورت دایره باز میکنیم و مواد میانی که دلخواه هست (مثل مایه ماکارونی یا حتی دو پیازه) میریزیم و بعد میبندیم و باز میگذاریم نیم ساعت بمونه و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
اینم طریقه پیچیدن نان شکم پر☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یڪ تلنگــــــــــر 🍁یاقائم آل محمدادرڪنی 🍁 💔شب یلــــدا می آیدوهمه درتدارڪ تشریفات برای یلدای خودهستن ... بله مهمانی وتدارکات بایدعالی باشد،، بی نقص ،، چون ممکن هست به ما، خرده بگیرن ویاتوعکس هاسلفی ها، کم وکسری های یلدایی مابه چشم بیاید.. 💔ولی جای خالـــی مولاچراحس نمیشود😭 💔تاالان فڪرڪردیدیکی هست که نزدیک به 1200سال هست ڪه هرشبش،یلدا هست ،،،😭 تاالان به این فڪرڪرده این ڪه عزیزوغریب زهرا(س) همه ی شب هایش هزاران بار،،از شب های یلدای ماطولانی ترهست😭 💔چه کسی امسال برای شب های یلدایی مولایـمان تدارڪ دیده😭 💔مولایمان غریب ترازآن هست که کسی به فکرشب های یلدایی اش باشد😭 💔مولایمان دراین شب های یلدایی دعابرای من وشمامیکندودعابهرفرجش میکند😭 💔ولی ماچه کردیـــــم،، هرروز بابارگناهانمان شب های غیبت غریب ترین غریب زمان راطولانی ترمیکنیم 😭 💔دقت کردید،،سرگرمی های دنیاچقدرزیادشده ،، یلدا،عید،،بهار، ،فوتبال،،پارتی،،مسافرت ،،و....و.... 💔برای همه ی امورتدارڪ میبینیم وبرنامه میریزیم جزآنکه بایدبرایش آماده باشیم وبرنامه بریزیم😭 💔برای ظهــ🌟ــــــــورامام وپایان بخشیدن به غیبت مولایمان چقدرتدارڪ دیدیم... 💔به زودی یلدای طولانی غیبت،، طلوع خورشیدِظهـ🌟ــور راخواهددید🙏 👌وچه خوش سعادتندڪسانی ڪه، برای به اتمام رساندن یلدای غیبت وطلوع خورشیدظهـ🌟ـــــور تدارڪ دیده اند. 💔دوستان بیایید همه باهم دراین شب حداقل،،یادی هم ازامام غریب ویوسف زهرا(س)بڪنیم ،،دراین شب طولانی ، بــرای تعجیل درفرج امام دعا ڪنیم و تصمیم بگیریم ،ڪه فقط ڪمی در انجام گناهان و نافرمانی خدا، تجدید نظر ڪنیم. سعی ڪنیم ڪه حداقل یڪ قدم به صاحب مهربون و غریبمون نزدیڪ بشیم. 💔بیایید ،،امسال ،در طولانی ترین شب سال برای ظهور طولانی‌ترین غیبت عزیز زهرا (س)دعای فـــرج بخوانیم. 💔خدایا شب طولانی و سیاه غیبت را با مژده ظهـ🌟ـــور یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج) به روز روشن مبدل فرما،،،آمین😭 🙏 💔پروردگارا این یلدای طولانی انتظار تابه کِـی؟!.😭 ♻️نشــــرحداڪثری 🍃🌹اللهــم عجل لولیڪ الفرج به حق زینب ڪبری (س)🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان عزیزم ایام به کام پیشاپیش یلدا تون مبااااارک 🎉🎉🎉🎉 ان شاءالله که فردا ساعات خوبی رو کنار خانواده و اقوام تون داشته باشید 😘😘😘 📢📢دعای فرج برای آقامون فراموش نشه یه نکته که بنظرم رسید خدمتتون عرض کنم اینه که یادمون باشه یه دقیقه بیشتر کنار هم بودن رو میخوایم جشن بگیریم و این که کنار بزرگترها و صله رحم رو میخواییم زنده نگه داریم خدای نکرده با تجملات و اسراف و چشم و هم چشمی خرابش نکنیم ❌ دوستان عزیزی که برای فردا تزئین خاصی انجام ندادن توی دلشون ناراحت نباشند دوستان عزیز در گروه کارهای خودشون رو در گروه قرار میدن که ایده بشه برای عزیزان که شب خاطره انگیزی داشته باشیم وگرنه مهم هست 👨👩👧👦 راستی یه چیز دیگه رو فراموش نکنید فردا از صبح گوشی ها رو به شارژ نزنید که تا غروب خاموش بشه و دیگه سراغش نرید⛔️ فردا شب کنار افراد حقیقی باشیم به جای مجازی😉😉😉😘😘😘😘 زیاده گویی بنده رو ببخشید 🙈 امیدوارم شب شاد و خاطره انگیزی کنار عزیزان تون داشته باشید التماس دعا🙏 یاعلی😘 🆔 @sofrebanovanbeheshti 🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفتم ما که آجیل ماجیل نمیخوریم هیچ‌وقت. به بهونه شب یلدا برم یه‌ذره آجیل بگیرم. ولی وقتی قیمتارو دیدم تصمیم گرفتم به سنت حسنه نخوردن آجیل ادامه بدم. پسته کیلویی ۲۰۰ تومن. بادوم هندیِ عزیز رو که نگو. ماشین حساب گوشی رو برداشتم ۲۰۰هزار تومنو به تعداد پسته‌های موجود در یک کیلو تقسیم کردم ببینم هردونه پسته چند درمیاد. دیدم هر دونه بین هزار تا ۱۵۰۰تومن میفته. آدم خدایی دلش نمیاد بخوردش. به فروشنده گفتم پسته دست‌دوم ندارید ارزونتر دربیاد؟ گفت یعنی چی؟ گفتم مثلا پسته‌های یه پیرزن که دندون نداشته و نتونسته پسته‌هارو بخوره و فقط میک زده. آقاهه یه‌جوری نیگام کرد فهمیدم پسته دست‌دوم نداره. انگار حالش هم یکمی بد شد. خلاصه با آجیل وداع کردم و از راه دور یه سلام دادم بهشون و خارج شدم. رفتم خریدهای دیگه‌مونو کردم‌. چقدر قیمتا ارزون بود. باورم نمی‌شد. نون سنگ یه پسته سیب زمینی یک‌ونیم پسته موز با اون همه ادعا کیلویی شش پسته پنج تا نون‌لواش نیم‌پسته هویج دو پسته کدوی تنبل با اون همه عظمت تعداد قلیلی پسته. 《با اینااا شب یلدامو طی میکنم》 خلاصه خیلی قیمتا عالی بود. ارزونی بیداد می‌کرد. واقعا قدرنمی‌دونیم. راستی یه چیزی یادتون می‌دم به کسی نگیدا. امشب رفتم شیرپسته خوردم روش حدود ۱۰تا دونه مغزپسته ریخته بود، ده تومن کلا. یعنی خود مغزپسته ها رو دونه ای ۱۵۰۰ حساب کنی فقط پسته‌هاش می‌شد ۱۵هزار تومن. ولی با کلی بستنی و مقداری پسته هم توش، روی‌هم شده بود ده تومن. این‌جوری میشه تحریم‌هارو دور زد. ✍ @hoseindarabi
🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂🌦🍂 🌦 🍂 ” بسم رب المهدی(عج)” امام غریبم! زیبایی یلدا هنگامی معنا میدهد که ثانیه ثانیه اش در انتظار تو تعبیر شود...❤️ 🍉 در یلدایی ترین صدای پای باران،میخواهیم اماممان را صدا بزنیم.. مکان🏠خونه هامون در کنار گرمای خانواده و اقوام مون ⏳ زمان : راس ساعت 9شب ⚙قرارمون : 🙏 ♻️ماموریت : هرکدوم از ما این‌پست رو برای مخاطبین گوشیمون بفرستیم که همه باهم آقای عزیزمون رو صدا بزنیم🙏 ➖ نکنه یادمون بره 😭 ➕ مگه میشه یادمون بره 😍 🎉 مبارک 🎉 🌦🍂🌦🍂تعجیل درفرجش صلوات🌦🍂🌦 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نخورید... 🔰 با شروع فصل سرما بسیاری از مردم به مصرف لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛ جالب است که بدانید ، محرک مزاج . سودا مزاج سرد و خشک می باشد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی و سرطان، ... می باشد. 😣 🔰 برخلاف خود چغندر، آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است.😌 💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند:💚 ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛ اما ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ❌ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ. ‌‌🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
پیامبر خدا (ص): عسل چه خوب نوشیدنی ای است ! از قلب مراقبت می کند وسردی سینه را برطرف می‌کند. مکارم الاخلاق جلد 1 صفحه 358 #عسل_شفا 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شامی_لپه شنیدم کتلت سرده و شامی گرم برا همین سیب زمینی نزدم لپه پختم و با گوشکوب له کردم و بلغور خیس کردم و بعد آبش روخالی کردم پیاز رنده کردم آبش رو گرفتم با یه تخم مرغ و ادویه از جمله پودر زیره و زردچوبه و نمک و کمی آرد و سبوس مخلوط کردم و کوچولو کوچولو با قاشق تو روغن داغ ریختم تا سرخ بشن 🆔 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم: آرد سبوس دار 500گرم - مغز گردو 300گرم - شکر 400گرم - دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما) 750گرم - ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زرچوبه- میخک-زنجبیل-زیره) به مقدارلازم - روغن جامد 300گرم طرز تهیه: برای تهیه شیره حلوا باید آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از آنکه رنگ آرد طلایی شد روغن را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید، پس از مخلوط شدن آرد و روغن باید شیره حلوا که در حال جوشیدن است به مواد اضافه کنید، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید و مرتب به هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و حلوای شما خودش را بگیرد. حلوا را داغ درون ظرف مورد نظرتان بریزید و رویش را با کمی کره چرب نموده و با پسته، پودر نارگیل، کنجد و … تزئین نمائید. گندم را 2تا 3 روز خیس کرده تا جوانه بزند آن را چرخ کرده با کمی آب مخلوط می کنیم وبعد از صافی رد می کنیم آرد را با آب گندم مخلوط کرده به صورت خمیر در می‌آوریم مغزگردو و ادویه‌ها را هم اضافه می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میکنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم می زنیم تا شربت به خورد خمیر برود. این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_شیرمال_خوشمزه_و_سبك
‌ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 مواد لازم:  آرد گندم 3 لیوان سرخالی   شیر 1 لیوان   شکر 1/2 لیوان   کشمش 1/2 لیوان تخم مرغ 1 عدد . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره 100 گرم  نمک مقداری  طرز تهیه : پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند.  درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید. برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ). پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید. نکته ها : خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد. در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید. 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🆔 @sofrebanovanbeheshti