eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــــــــــــــلام خانمای روزه دار😍✋طاعات قبول فقط چند ساعت به "لیله الرغائب" باقی مونده! شب مهندسی آرزوها،💫⭐️ همون شبی که قلبی رو که یکسال در میان رغبت‌ها و دغدغه‌های کوچیک، هرزه ‌گردی کرده 😔می‌کوبند و دوباره می‌سازن😇 شبی که باید بسازند تو را ... 😌 و بسازی خود را!🤩 دقیق مطابق حدیث امام صادق علیه السلام القلبُ حَرَمُ اللّه ِ ، فلا تُسْكِنْ حَرَمَ اللّه ِ غَيرَ اللّه که خــــــــــــ❤️ــــــــدا صدرنشین قلبت باشه باید ساخته شویم ؛ تا انسان شویم، تا در شعبان به رفاقت انسانهای کامل برسیم، و در رمضان، مَحرم این خانه باشیم... ✨ بیاییم ماه_رجب و این شب عزیز رو قدر بدونیم😍 فکر کنیم اگه به زودی سفره عمرمون جمع بشه😢 و بعد همه وجودمون حسرت بشه که: برای سیدالشهداء کم گریه کردم😭 برای ولایت امیرالمومنین کم تلاش کردم😔 برای خدمت به شیعیان حضرت کم دویدم😩 ای کاش فقط خدا رو می‌دیدم🤩 ای کاش دلی را نمی‌شکستم😬 ای کاش امام زمانم از من راضی بود.😍 و... در این شب عزیز در حق همدیگه دعا کنیم 🤲😭 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برنج ۶پیمانه آبکش شده/ بال مرغ به میزان لازم که با آبلیمو.پودرسیر.نمک.فلفل.زنجبیل.زعفران مزه دار شده یک طرف بال که قسمت زیری بال میشه را در روغن سرخ میکنیم ته قابلمه کمی روغن.زعفران ریخته و بال‌ها را ازقسمتی که سرخ نشده درون قابلمه گذاشته و برنج را رویش ریخته و فشرده کرده و با شعله متوسط گذاشته تا دم آن بالا بیاید بعد حرارت را کم و دم کنی زده تا برنج دم بکشد و بال‌ها سرخ و برشته شوند @sofrebanovanbeheshti
👇 بسیار مناسب تزئین سالاد🌽🌽 ذرتها را بخار پز کنید🌽 بعد تکه تکه کرده و درون ظرف مناسب با آب و نمک و سرکه و ادویه مثل گلپر قرار دهید @sofrebanovanbeheshti
برای پخت 👇 مهم ترین موضوع تمیز کردن کله پاچه است که باید حسابی تمیزش کنی ( یکی از دلایل خوشمزگی کله پاچه خوب تمیز کردن اونه چون بو نمیده و خوش طعم تر میشه) اصلا مو و کثیفی بهش نباشه و کله رو می شکونیم که زبون و دندونش رو پاک کنیم که با یه اسکاج یا مسواک تمیز این کار رو میشه انجام داد و شلنگ آب می کنی تو بینی اون که کثیفی هاش بیان بیرون بعد کله رو می کوبی زمین که حسابی بینیش تمیز بشه( این مراحل رو همسر انجام دادن چون سخته) و بعد اول اجازه میدیم نیم ساعتی بجوشه و بعد آبش رو دور میریزیم که دیگه حسابی تمیز بشه بعد از اون دو تا پیاز که سالم میندازیم خورد نمی کنیم که طعم نهایی شیرین نشه بعد کله رو تو یه دیگ بزرگ که آب روی کله رو بگیره می گذاریم دو تا لیمو عمانی( من یکی اضافه می کنم چون در نهایت با لیمو ترش می خوریم نمی خوام خیلی هم ترش بشه) فلفل سیاه زردچوبه دارچین و دو حبه سیر اضافه کرده و میگذاریم رو شعله و اینم بگم که کله باید حتما ۱۲ ساعت رو شعله ی متوسط بپزه اگر نه اصلا خوب نمیشه حین پخت مواظب باشید آبش تموم نشه و هر موقع نیاز بود آب اضافه کنید و نکته ی بعد اینکه نمک رو اصلا اول اضافه نکنید چون کله دیر تر میپزه یک ساعت آخر پخت اضافه کنید که نمک به خوردش بره @sofrebanovanbeheshti
با دستور خوب خانم صدیق عزیز واقعا عالی عالیه برا چندمین باره دارم درست میکنم همه هم خوششون اومده خدا خیرتون بده دستور👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/14122
اینم کیک تولد همسرم با این دستور👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
🥕🥕 مواد لازم: هویج ۵ عدد شکر نصف پیمانه آرد ۵ قاشق پودر هل یک ق چ خوری گلاب یک ق غ خوری ابتدا هویج را میپزیم تا وقتی که آبش کامل کشیده بشه بعد با رنده یا گوشتکوب کامل پوره میکنیم سپس آرد را جدا تفت می‌دهیم تا خامی اش گرفته شود کم کم روغن گلاب و هل و هویج را به آن اضافه میکنیم تا جمع بشود و به قابلمه نچسبد و بعد در ظرف دلخواه تزیین میکنیم نوش جان💝   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا