سفره بانـوان بهشتـی
✍گفتم از الان بهتون بگم ⚠️که برای فردا برنامه ریزی کنین.... میخواید #روزه بگیرید میخواید برای #سحری
#ارسالی_کاربران
✍سلام خواهران گلم انجام وظیفه میکنم
حاجتتون روا 🤲
ان شاء الله هرچی خیر و صلاحتون هست براتون اتفاق بیفته 🤲
شماهم با این دلهای پاکتون مارو دعا کنید🤩
از شما اعضاے محترم کانال هم میخوام که خدمتگزاران کانال و گروه رو دعا بفرمایید 😍 و همینطور اعضای محترم کانال رو✅
پیامهای شما انرژے مثبت برای ماست 💪
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_خوب✅
ماهِ رجب، ماهِ ریزش رحمت الهی و بخششِ گناهانِ
پس چه خوبه #برنامهریزی_متفاوت داشته باشیم برای اعمال عبادی مون 🌟
اگه این پی دی اف رو که در کانال قرار دادم رو پرینت نگرفتید😉🔰🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/49638
میتونید مطابق این عکس👆 یه #چک_لیست درست کنید و اعمالی رو که دوست دارید و شرایطش رو دارید😌 برای خودتون بنویسید و در جایی جلو چشمتون نصب کنید و بعد از انجام تیک✅ بزنید 🤩
ان شاء الله با تقویتِ معنوی💪، بیشترین بهره رو از
این مـــــــــ🌙ـــــــــــاهِ عزیز و زیبا ببریم🌱
التماس دعا
#ماه_رجب
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
📌پس از زایمان، مفاصل زانو دچار تخلخل میشود و به این ترتیب برای جذب رطوبت آماده است
⬅️ ماساژ مفاصل با روغن کندر، تخلخل را برطرف میکند
✍بنابراین لازم است زنانی که زایمان کردهاند حتما چهل روز، مفاصلشان را با روغن کندر ماساژ دهند و چنانچه دست و پا به آب میزنند، سریع خشک کنند و با روغن کندر ماساژ دهند تا از ابتلای به دردهای مفاصل بعد از زایمان مصون بمانند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــــــــــــلام خانمای روزه دار😍✋طاعات قبول
فقط چند ساعت به "لیله الرغائب" باقی مونده!
شب مهندسی آرزوها،💫⭐️
همون شبی که قلبی رو که یکسال در میان رغبتها و دغدغههای کوچیک، هرزه گردی کرده 😔میکوبند و دوباره میسازن😇
شبی که باید بسازند تو را ... 😌
و بسازی خود را!🤩
دقیق مطابق حدیث امام صادق علیه السلام القلبُ حَرَمُ اللّه ِ ، فلا تُسْكِنْ حَرَمَ اللّه ِ غَيرَ اللّه
که خــــــــــــ❤️ــــــــدا صدرنشین قلبت باشه
باید ساخته شویم ؛ تا انسان شویم،
تا در شعبان به رفاقت انسانهای کامل برسیم،
و در رمضان، مَحرم این خانه باشیم... ✨
بیاییم ماه_رجب و این شب عزیز رو قدر بدونیم😍
فکر کنیم اگه به زودی سفره عمرمون جمع بشه😢
و بعد همه وجودمون حسرت بشه که:
برای سیدالشهداء کم گریه کردم😭
برای ولایت امیرالمومنین کم تلاش کردم😔
برای خدمت به شیعیان حضرت کم دویدم😩
ای کاش فقط خدا رو میدیدم🤩
ای کاش دلی را نمیشکستم😬
ای کاش امام زمانم از من راضی بود.😍
و...
در این شب عزیز در حق همدیگه دعا کنیم 🤲😭
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#ته_انداز_مرغ👇
برنج ۶پیمانه آبکش شده/
بال مرغ به میزان لازم که با آبلیمو.پودرسیر.نمک.فلفل.زنجبیل.زعفران
مزه دار شده
یک طرف بال که قسمت زیری بال میشه را در روغن سرخ میکنیم
ته قابلمه کمی روغن.زعفران ریخته و بالها را ازقسمتی که سرخ نشده درون قابلمه گذاشته و برنج را رویش ریخته و فشرده کرده و با شعله متوسط گذاشته تا دم آن بالا بیاید بعد حرارت را کم و دم کنی زده تا برنج دم بکشد و بالها سرخ و برشته شوند
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_ذرت👇
بسیار مناسب تزئین سالاد🌽🌽
ذرتها را بخار پز کنید🌽
بعد تکه تکه کرده و درون ظرف مناسب با آب و نمک و سرکه و ادویه مثل گلپر قرار دهید
@sofrebanovanbeheshti
برای پخت
#کله_پاچه👇
مهم ترین موضوع تمیز کردن کله پاچه است که باید حسابی تمیزش کنی ( یکی از دلایل خوشمزگی کله پاچه خوب تمیز کردن اونه چون بو نمیده و خوش طعم تر میشه) اصلا مو و کثیفی بهش نباشه و کله رو می شکونیم که زبون و دندونش رو پاک کنیم که با یه اسکاج یا مسواک تمیز این کار رو میشه انجام داد و شلنگ آب می کنی تو بینی اون که کثیفی هاش بیان بیرون بعد کله رو می کوبی زمین که حسابی بینیش تمیز بشه( این مراحل رو همسر انجام دادن چون سخته) و بعد اول اجازه میدیم نیم ساعتی بجوشه و بعد آبش رو دور میریزیم که دیگه حسابی تمیز بشه
بعد از اون دو تا پیاز که سالم میندازیم خورد نمی کنیم که طعم نهایی شیرین نشه بعد کله رو تو یه دیگ بزرگ که آب روی کله رو بگیره می گذاریم دو تا لیمو عمانی( من یکی اضافه می کنم چون در نهایت با لیمو ترش می خوریم نمی خوام خیلی هم ترش بشه) فلفل سیاه زردچوبه دارچین و دو حبه سیر اضافه کرده و میگذاریم رو شعله و اینم بگم که کله باید حتما ۱۲ ساعت رو شعله ی متوسط بپزه اگر نه اصلا خوب نمیشه حین پخت مواظب باشید آبش تموم نشه و هر موقع نیاز بود آب اضافه کنید
و نکته ی بعد اینکه نمک رو اصلا اول اضافه نکنید چون کله دیر تر میپزه یک ساعت آخر پخت اضافه کنید که نمک به خوردش بره
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هویج_و_گردو
با دستور خوب خانم صدیق عزیز
واقعا عالی عالیه
برا چندمین باره دارم درست میکنم همه هم خوششون اومده
خدا خیرتون بده
دستور👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/14122
#کیک_شیفون
#شیفون
اینم کیک تولد همسرم
با این دستور👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
#حلوای_هویج🥕🥕
مواد لازم:
هویج ۵ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد ۵ قاشق
پودر هل یک ق چ خوری
گلاب یک ق غ خوری
ابتدا هویج را میپزیم تا وقتی که آبش کامل کشیده بشه بعد با رنده یا گوشتکوب کامل پوره میکنیم سپس آرد را جدا تفت میدهیم تا خامی اش گرفته شود کم کم روغن گلاب و هل و هویج را به آن اضافه میکنیم تا جمع بشود و به قابلمه نچسبد
و بعد در ظرف دلخواه تزیین میکنیم
نوش جان💝
@sofrebanovanbeheshti
🔴 برگزاری مرحله نهایی چهارمین رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بسیج از ۹ تا ۱۱ بهمن/ رقابت ۷۲ ساعته بیش از ۴۰۰۰ نخبه حوزه تولید محتوا/ دشمن به اندازه انرژی هستهای، روی تولیدات دیجیتال حساس است
🔻مسلم معین، مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در نشست خبری:
🔹مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به عنوان بزرگترین رویداد تولید محتوای دیجیتال، ۹ تا ۱۱ بهمن در لانه جاسوسی سابق برگزار میشود.
🔹همانطور که دشمن روی فعالیتهای صلح آمیز هستهای حساسیت دارد، تولیدات دیجیتال نیز انرژی هستهای فضای مجازی محسوب میشود.
🔹بیش از ۴۰۰۰ نفر در رویدادهای استانی امسال شرکت کردند که از این میان، ۲هزار و ۳۵۴ نفر در بخش پویانمایی، ۱۱۳۱ در بخش نرم افزار، ۵۲۱ نفر در بخش بازی و در قالب ۸۱۵ تیم تخصصی حضور داشتند؛ در نهایت، ۱۱۸ تیم ویژه به مرحله نهایی راه یافتهاند.
🔹انتخاب چهره سال فضای مجازی از بخشهای ویژه رویداد است.
🔹سرمایهگذاران حوزه بازی که مستقر در رویداد هستند، افراد منتخب را به فضای کسبوکار دعوت میکنند.
🔹اختتامیه، روز ۱۲ بهمن ساعت ۹ صبح در سالن ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار میشود.
🆔 @tehranpress1