سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
با دنبال کردن عنوان #ایده_های_اینترنتی میتونید انواع تزئین ها رو در کانال ببینید 😘 فقط کافیه روی این هشتگ بزنید و فلش های پایین و بالا که ظاهر میشه رو بزنید😉
#برنجک_پفکی_یا_سرخ_شده_با_سه_شیره_و_عسل😋😋👇
برنج ایرانی رو من نیم دانه استفاده کردم، خیس میکنیم وقتی قشنگ خیس خورد تو ماهیتابه با شعله زیاد مدام هم میزنیم تا سرخ بشه
بعد بهش عسل و سه شیره اضافه میکنیم کم کم بریزید که فقط کلش بهش آغشته بشه،
بعد هرجور دوست داریم تزیین میکنیم میتونید توش پسته بریزید یا کنجد، من فقط روش یدونه خلال پسته گذاشتم میتونید از خلال بادام هم استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_لقمه_خانگی👇
مرغ 2عدد/
سویا2بسته/
پیاز1کیلو/
فلفل دلمه نیم کیلو/
سیر3بوته/
دنبه200گرم/
تخم مرغ2عدد/
ادویه غذایاکاری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
سویا رو خیس کرده و ابش رو میگیریم دوبار چرخ میکنیم،استخوانهای مرغ رو در آورده چرخ میکنیم،دنبه رو با مرغ چرخ میکنیم....
سیر،پیاز،فلفل دلمه رو چرخ کرده و آب اضافی گرفته بشه...
تخم مرغ و ادویه رو اضافه کرده خوب ورز میدیم
حالا نیاز به کوبیده زن داریم
کیسه فریزر رو به 3 قسمت میکنیم
نایلون رو باز میکنیم....
تو قالب گذاشته به اندازه یه پرتقال کوچیک از مواد رو داخل گذاشته قالب میزنیم....
داخل سینی میچینیم....
میگذاریم تو فریزر تا منجمد بشه
بعد تو ظرف در دار گذاشته تو فریزر نگه داری میکنیم.
فکر میکنید ادویه ای دیگه لازمه که طعمش رو بهتر بشه بریزید🌹
من مدتیه که سویا استفاده نمیکنم
واز مرغ اضافه تر استفاده میکنم این دفعه از۳کیلو گوشت مرغ بدون استخوان مخلوط ران وسینه استفاده کردم و باقی مواد همینا که تو دستوره
@sofrebanovanbeheshti
*گل یاس*:
#خورش_شیره_خرما_و_گردو_با_گوشت_قلقلی👇
پیاز رو رنده میکنیم به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم ، ادویه و نمک هم میزنیم
یک قاشق سویق کامل یا سویق عدس یا هردو میزنیم و ورز میدیم تا مواد مخلوط بشن
بعد به صورت قلقلی درست میکنیم میگذاریم تو قابلمه با شعله کم تا خودش آب بندازه و تو اب خودش کمی بپزه
آبش که تموم شد با روغن خودش تفت بخوره
بعد گردوها رو با چاقو خرد میکنیم
خیلی ریز نباشن چون باید زیر دندون حس بشن مثلا سایز نیم سانت در نیم سانت خوبه
وقتی گوشت تفت میخوره گردوها رو هم بهشون اضافه میکنیم یکم سرخ بشن
بعد دو سه قاشق شیره خرما رو با اب رقیق میکنیم و مخلوط گوشت و گردو اضافه میکنیم
وقتی جوش آمد زیر گاز روکم میکنیم تا بقیه پخت گوشت داخل شیره خرما انجام بشه
جمعا این غذا نیم ساعت زمان پخت داره
که با برنج سرو میشه
من این بار شیره خرما نداشتم با سه شیره درست کردم که خیلی هم خوب شد
سه شیره : مخلوط مساوی شیره خرما، شیره توت ، شیره انگور
میتونید بگذارید آبش کامل کشیده بشه و لای پلو دم کنید و باید موقع دم کردن کمی شیره روی برنج بدید
اصلا هم نگران سوختن شیره ته قابلمه نباشید
ولی بنظر ما به صورت خورشی خوشمزه تره
گردوهم هرچی بیشتر خوشمزه تر 😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#تخمه_کدوحلوایی👇
سلام دوستان😘
شما وقتی از کدو حلوایی تو غذاهاتون استفاده می کنید اون تخمه هاش رو چکار می کنید؟
دور می ریزید؟؟؟؟😳😳😡😏
اگه تا حالا دور می ریختید دیگه از این به بعد این کارو نکنید🌹
👈 فقط کافیه تخمه ها رو بشورید و بگذارید تا خشک بشه بعد بریزید تو ماهیتابه و تفت بدید و یه ذره آبلیمو و نمک هم بهش اضافه کنید و بعد تفت بدید و بعد از روی اجاق بردارید و بزارید خنک بشه و نوش جان کنید😉
طعمش واقعاً عالیه👌👌 من که خودم خیلی خوشم اومد.😌
شما هم امتحانی یک بار درست کنید به امتحانش می ارزه😘🌷🌷☺️
❤️ مسعودی ❤️
@sofrebanovanbeheshti