سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#مربای_زردک_با_شکر_قهوه_ای👇
یک کیلو زردک
۶لیوان شکر قهوه ای
۵لیوان آب
نصف لیوان گلاب
۲عدد هل
۲قاشق آبلیمو
زردک ها رو رنده کردم با ۳لیوان آب گذاشتم پخت نیم ساعت
بعد شکر ها رو ریختم و کامل هم زدم
بعد که جوش اومد دیگه شعله رو خیلی کم نکردم جوش میزد
ده دقیقه بعد هل و گلاب و آبلیمو رو اضافه کردم.
وقتی به غلظت مناسب رسید خاموش کنید.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
‼️جلوی #عطسه را نگیرید!
هیچوقت جلو عطسه رونباید گرفت درهرشرایطی کودک وبزرگسال فرقی نمی کند، اگه جلوعطسه گرفته شد اگه بعد مدتی بیماری سخت دچارشدید مثل مثل صرع ویاتشنج مثل سکته ویا… کسی روجز خود ملامت نکنید!!!
🌺 امام علی(ع)
عطسه کننده را سه بار بایـــــد دعا کرد واگر از سه بار بیشتر عطسه زد آن باد است.
و در حدیث دیگر است که اگر از سه بار بیشتر عطسه زد به او باید گفت: « #شفاک الله» خــدا شفایت دهد زیرا که منشأ عطسه ی زیاد مرضی است در مزاج
🌺 امام موسی کاظم(ع)
ازپیامبر(ص)روایت کرده که فرمودند: عطسه کردن برای بیمار دلیل
بر بهبودی یافتنش خواهد بود و باعث #آسودگی بدنش خواهد بود.
🌺 امام صادق(ع) :
بسیارعطسه کردن ایمن می گرداند پنج درد را
اول #خوره ،دوم #لقوه، سوم #درد_چشم، چهارم #صلابت وخشونت پرهای بینی و پنجم بیرون آمدن #مو_در_چشم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌹 #آداب عطسه کردن
❇️ امام صادق صلوات الله علیه
هرکس سوره #حمد را بعد از آن که عطسه بزند یکبار بخواند و صورت خود را با آن مسح کند
از
✔️ ورم ملتحمه
✔️التهاب چشم
✔️ میگرن
✔️آب مروارید
✔️ گَری
✔️سیاه شدن پوست صورت و بدن
✔️و خون دماغ شدن
ایمن میشود.
📚مستدرک الوسائل
🌺 توضیح : یعنی فرد سوره #حمد را در #دستان خود بخواند و صورتش را با دستان خود #مسح کند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#همه_بخونن
#آشپزی_مادرانه
همسرم خیلی بد غذاست. ولی از همون اول مُهر تأیید زد به آشپزی من. تو این سالها هم کم و بیش همه جا از دستپختم تعریف میکرد. فقط گاهی رو بعضی غذاها پیشنهاد میداد یک کم آبدارتر درستشون کنم. با اونکه اصولا غذای خشک رو ترجیح میداد.
بعداز چندسال که جمعه ها خونه پدرشوهر مهمان میشدیم، امسال که مادرشوهرم کمی کسالت داشت ناهار درست میکردم و میرفتیم خونه شون و دور هم بودیم. یک بار که داشتم ناهار رو آماده میکردم همسرم گفت: "میشه یک کم آبکی تر درست کنی خورشت رو؟ آخه مامان اینطوری درست میکرد برامون."
من هم که برام فرقی نداشت به خواسته ش عمل کردم. وقتی ظهر خونه پدرشوهرم داشتم غذا رو گرم میکردم به مادرشوهرم گفتم: "حسین گفت شما این مدلی دوست دارین."
لبخندی به صورت مهربان مادرشوهرم نشست و گفت: "الآن که دو نفر شدیم، مثل قدیما، دیگه آبکی دوست نداریم. این مدل مال زمانی بود که شکم پنج تا بچه قد و نیم قد رو باید با یک حقوق کارمندی پدرشون سیر میکردم."
لبخندش همچنان رو صورتش نشسته بود و ادامه داد. "مادر بودن سخته... مادر که باشی باید مدیر باشی. جوری امورات خونه رو بچرخونی که کسی بهش برنخوره و همه راضی باشن، کاری کنی که همیشه اوضاع مرتب بنظر برسه."
حرفهاش بدجور به دلم نشست و من داشتم فکر میکردم خورشتهای آبکی دوران مجردی همسرم به قدری لذیذ بوده که الآن هم گاهی هوس میکنه و هنوز نمیدونه دلیل آبکی بودن اونها چیه و بهش به چشم نوعی طبخ نگاه میکنه که من اسمش رو گذاشتم " #آشپزی_مادرانه "
به به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نخودچی👇
آرد نخودچی۱کیلو/
پودرقند ۴۰۰ تا ۵۰۰گرم/
روغن جامدآشپزخانه ۵۰۰گرم/
زرده تخم مرغ ۱عدد/
هل۱ق سوپخوری/
آردبرنج ۵۰گرم/
زعفران خیلی غلیظ وپسته برای تزیین
روغن پودرقند وهل رابا هم مخلوط کرده باهمزن برقی۴تا۵دقیقه زده
زرده را اضافه باهمزن درحد مخلوط شدن زده وبعد آرد نخودچی را ریخته و ما بین دو دست ورز داده به مدت۲دقیقه.
۱تا۲ساعت درجای خنک استراحت داده وخمیر را به ضخامت ۱سانت پهن وقالب را آغشته به آرد برنج کرده وقالب زده
بعد درسینی که خیلی کم چرب وآرد برنج ریخته با فاصله کم چیده وبا خلال زعفران غلیظ را به حالت نقطه وسط شیرینی گذاشته وخلال پسته میگذاریم
در فر ۱۸۰درجه به مدت۱۵ تا ۲۰دقیقه
بعد از پخت گذاشته تا شیرینی کامل سرد شود
بعد از سینی جدا کرده وگرنه از هم میپاشد.
منم به جای چرب کردن سینی کاغذ گذاشتم.
_یک هفته در جای خنک میتوان نگهداری کرد
_میتوان مواد را نصف مقداریا ۱/۴پیمانه درست کرد.
اگر نصف مقدار یا۱/۴پیمانه درست کردیم باید حتما زرده همان ۱عدد باشد آن را کموزیاد نمیکنیم.
من این مقدارشیرینی رو با نصف مقدار درست کردم
_اگر برایتان ورز دادن زیاد سخت است میتوان آن را یک تا دو بار از چرخ گوشت رد کردتا نرم ویک دست شود
@sofrebanovanbeheshti
#کره_قالبی_برای_دورچین_غذا👇
کره رو گذاشتم تو محیط آشپزخونه تا نرم بشه بعد ریختم تو قالب سیلیکونی و 10 دقیقه گذاشتم تو فریزر .
به راحتی از قالب جدا شد
@sofrebanovanbeheshti
#قند_تزیینی_یا_پرتقال_شکری 👇
پوست رویی پرتقال را از قسمت سفید جداکرده و باقالب یا قیچی به هرشکلی که میخواهیم قالب میزنیم
بعد چندین بار پوستها را میجوشانیم و آبش را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود
بعد توی شیره با نسبت برابر آب و شکر میگذاریم تا خیلی ملایم بپزه
بعد از صافی رد میکنیم و داخل شکر میغلتانیم و میگذاریم تا خشک شود
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_کلم_و_شلغم👇
فلافلش که معرف حضورتون هست😉
سالادش ترکیبی از👇
یه دونه شلغم،کمی کلم سفید، یه دونه گوجه وخیارشور،کمی پیازچه و ریحان و نعنا.
یه قاشق سس فرانسوی،چهارقاشق ماست و حدودیه قاشق پودر جوانه گندم و دوقاشق پودر هفت جوانه که از طیبات قم خریدم به سس اضافه کردم،بعلاوه فلفل سیاه و نمک.
روغن زیتون هم خوبه بهش اضافه بشه.
با فلافل خیلی لذیذ بود😌😌
@sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇
با دستور کیک شیفون
(۴ تخم مرغ.
۱/۵ لیوان آرد.
۱/۴ روغن.
۱/۴ شیر.
۱ ق م بکینگ پودر
۱ لیوان شکر) درست کردم.
و خامه صبحانه که فرم دادم.
به این ترتیب👇
یک بسته خامه رو تو ظرف فلزی گذاشتم فریزر
بعداز نیمساعت با ۲ ق شکر وبا همزن برقی یکربع هم زدم
البته تو لوله کردن کمی خشک بود شاید با کیک اسفنجی بهتربشه
البته خوشمزه بود 😋 جای همگی سبز🍀💐
@sofrebanovanbeheshti