#نخود_آب🔰
🔸 مقداری نخود ابگوشتی
🔸 مقداری زیره سبز
🔸 ریختن مقداری اب
🔸 کنار گذاشتن مخلوط تا 24ساعت
🔸 پختن با همان اب نخود خیس خورده
🔸افزودن نمک دریا و پودر اویشن
😋 خوشمزگی بیشتر با افزودن روغن حیوانی یا اب قلم
🔶 درمان کمردرد وپادرد
🔶 استخوانساز قوی
🔶 غذای مقوی برای بیماران کرونایی
من آب قلم شتر به نخودابم اضافه کردم
و داخل برنجم هم که به صورت کته بود ، موقع جوش اومدن آب برنج ،
سیبزمینی تکه شده خام انداختم و موقع دم کردن ، سیر خام با پوستش شستم و روی برنج گذاشتم و دم کردم
یعنی داخل برنجم سیب زمینی و سیر هم بود که دم شد.
نخودمم از،قبل نرسیده بودم خیس کنم
همونجور خیس نخورده پختم
@sofrebanovanbeheshti
#کوکی_جو_پرک_رژیمی
#کوکی🔰
روغن مایع 1/4پیمانه
کره 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جودوسر پرک 1/2پیمانه
شکر قهوه ای 1/3پیمانه
شکر سفید 1/4پیمانه
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
نمک 1/2قاشق چایخوری
آرد 1 و 1/3پیمانه
کشمش و گردویاشکلات چیپسی نسوز 1/3 پیمانه
وانیل 1/4قاشق چ
شیر 1_2قاشق
شکرها و روغن کره همدمای محیط رو میزنیم تا صاف بشه و بعد تخم مرغ را اضافه خوب مخلوط میکنیم و بعد آرد و ب پ و نمک رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد چو پرک وکشمش و گردویا شکلات به دلخواه رو اضافه کرده ومخلوط میکنیم اگرموادمنسجم نبودیکی دوقاشق شیروذره ذره به مواداضافه کنیدواسه من یک قاشق بس بود
فر رو با 180 درجه 20 دقیقه از قبل گرم میکنیم و بعد داخل سینی کاغذ روغنی انداخته احتیاج به چرب نیست
به اندازه گردو در دست گرد کرده با فاصله کم درسینی میچینیم و 12_10 دقیقه در فر قرار داده بعدپخت ازسینی جدانکنیدنرمه متلاشی میشه بگذاریدتوسینی خنک بشه راحت جدامیشه و بعد از اتمام در ظرف در دار میچینیم و در فریز یا یخچال نگهداری میکنیم .
نکته:من جوپرک وبادست فشاردادم تاکمی خرد بشه
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگر این سخنان دکتر کوشکی و وقایع روزمره فلسطین را بشنوید، قطعا دیگر نخواهید پرسید چرا حماس دست به #طوفان_الاقصی زد.
✅ واقعاً ملت دربند و مظلوم #فلسطین چه باید بکند و آیا این مردم راه حلی غیر از #مقاومت و مُردن عزتمندانه دارد؟!
آیا تاکنون چیزی در رابطه با جیل الحاجز شنیدهاید؟
#القدس_لنا
#غزه
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
بجای اینکه مایع کاپ کیک رو داخل لیوان بزارید میتونید داخل نون بستنی🍦 بریزید و بعد از پخت با خامه و تزافل تزیین کنید 😋🍦
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
کدبانوهای عزیز میتونید کلم رو به جای چاقو 🔪با یک پوست کن تیز خرد کنید 😉
اگه برای سالاد، کلم ریز احتیاج دارید میتونید کلم رو رنده کنید ✅
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اگه حبوبات رو خیس نکردی برای رفع نفخ این کار رو انجام بده☝️
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#فهرست #فهرست_یک (۱) فهرست خوشمزه هایی که در کانال سفره های بانوان بهشتی به آنها پرداختیم👇👇 روی ه
فهرست تعدادی از خوشمزه های کانال🌮
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــــــــلام سلام مهربونا ؛ کدبانوها🤩✋ صبح زیباے اولین روز #آبان ماهتون بخیر و نیکی و شادے😍
صبح دیگه ای شروع شد و امروز اسرائیل یک روز به مرگش نزدیک تر شد💪
آبان به دل میشینه
نه برای رنگهای زیباش 💛🧡
نه برای میوهها 🍋🍊و بوی بارونش🌧⛈
#آبان مهری داره که در هیچ فصلی نیست...😍
متولدین آبــــــــــان پیشاپیش تولدتون مبارک 🎉🎊🎁 آخه آبانی ها خیــــــــــــــــــــلی خاصن🤗
مدیونی فکر کنی بخاطر اینه که خودم دختر آبانم😉😂
وای خودمونیم امروز چقدر #خودمو تحویل گرفتم😁🤩
راستی به کلمه آبــــــ🍂ـــــان دقت کردید؟🤔
اگر مهر رو بر سر آبان بذاریم (مهر+ابان)
🍁میشه مهربان😁
پس مهربان باش
كه پاييزت🍁 بهارت بشه🌱
خب دیگه بزن بریـــــم برای ساختن آبانی پُـــــر از نور✨و
شادی😁و مهربانی😍
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یخچالی
#شیرینی_تر_اسلایسی
2 لیوان شیر
3/4لیوان شکر
2قاشق غ نشاسته ذرت 1لیوان ارد
نصف قاشق چ وانیل
1و 1/2قاشق غ خامه
مقداری کره
دوبسته بسکوییت پتی بور ساده و 2بسته کاکائویی
مواد رو باهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و و پیوسته هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس یک عدد نایلون کف قالب پهن میکنیم ویک ردیف بسکوییت روی آن میچینیم
مقداری از سس را روی بسکوییت میریزیم موز و مغز گردو( به دلخواه) روی لایه سس ریخته و دوباره لایه بسکوییت دیگری میچینیم و به همین صورت ادامه میدهیم
روی لایه آخر که سس ریختیم موز ها را به صورت ردیفی روی آن قرار میدهیم و کناره های نایلون را روی موز هابرمیگردانیم تا سیاه نشود و در یخچال قرار میدهیم
یک بسته ژله موز را در آب حل میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا نیم بند شود سپس روی کیک ریخته و دوباره در یخچال قرار میدهیم
@sofrebanovanbeheshti
#پاستا_چیکن_آلفردو
اینمـ مواد لازم واسه ۲نفر:
ماکارونی فرمی(اگه مثل ماکارونی من باشه نصف بسته هم کم تر برای دونفر کافیه)
سینه مرغ ۱تا ۲عدد
قارچ ۸تا ۱۰عدد
شیر ۲لیوان
آرد ۲ ق غ
نمک ،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
اول از همه پاستا تون رو طبق دستور روی بسته در آب جوش و نمک و روغن مایع میگذاریم بجوشه.
در این مدت،سینه مرغ رو به اندازه بند انگشت برش میدیم و در مقداری روغن تفتش میدیم.
حالا قارچ های ورقه شده رو به مرغ اضافه و نمک و فلفل سیاه و آویشن رواضافه میکنیم.
شیر رو چند دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه.
توی یه تابه دیگه آرد رو داخل روغن تفت میدیم، شیر رو هم میریزیم و کمی هم میزنیم. مرغ و قارچ رو که از قبل تفت دادیم اضافه میکنیم و اجازه میدیم چندتا قل بزنه تا سس به غلظت برسه
پاستا رو آبکش میکنیم و روی اونها آب خنک میریزیم.
و پاستا مون رو بدون آب،به موادِ مرغ و قارچ مون اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه و آویشن رو مجدد اندازه میکنیم
پ ن: میتونین پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان رو بهسس اضافه کنین، من بعد از مخلوط کردن پاستا و سس باهم پنیر رو روش ریختم و چند دقیقه داخل توستر گذاشتم
پ ن:میتونین به دلخواه جعفری تازه هم به سس اضافه کنین خوشمزه ترش میکنه☺️
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بامیه
#شور_بامیه
بامیه ها رو بعد از شستن رو پارچه گذاشتم تا خشک بشن.بعد سیر تازه و فلفل تند سبزِخرد شده رو هم کنارش کمی خشک کردم.از دانه فلفل سفید و تخم گشنیز نیمکوب شده، و سیاهدانه بعنوان عطر دهنده استفاده کردم.
بامیه ها رو درشیشه ریختم،در هر شیشه حدود یک سوم تا یک چهارم سرکه و دوسوم یا بیشترآب جوشیده ی خنک ریختم.کلا آب بیشتر از سرکه میریزم.برای هر شیشه هم حدود یک ق سر خالی نمک میریزم.طعمش رو میچشم و نمک رو بعدا اندازه میکنم.
این بار چند شاخه ترخون خشک برای عطرش و چندتا دونه نخود آبگوشتی خام برای تردیش هم اضافه کردم.
این ترشی-شوری ۳-۴روزه آماده ست.
@sofrebanovanbeheshti