#کیک_یخچالی
#شیرینی_تر_اسلایسی
2 لیوان شیر
3/4لیوان شکر
2قاشق غ نشاسته ذرت 1لیوان ارد
نصف قاشق چ وانیل
1و 1/2قاشق غ خامه
مقداری کره
دوبسته بسکوییت پتی بور ساده و 2بسته کاکائویی
مواد رو باهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و و پیوسته هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس یک عدد نایلون کف قالب پهن میکنیم ویک ردیف بسکوییت روی آن میچینیم
مقداری از سس را روی بسکوییت میریزیم موز و مغز گردو( به دلخواه) روی لایه سس ریخته و دوباره لایه بسکوییت دیگری میچینیم و به همین صورت ادامه میدهیم
روی لایه آخر که سس ریختیم موز ها را به صورت ردیفی روی آن قرار میدهیم و کناره های نایلون را روی موز هابرمیگردانیم تا سیاه نشود و در یخچال قرار میدهیم
یک بسته ژله موز را در آب حل میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا نیم بند شود سپس روی کیک ریخته و دوباره در یخچال قرار میدهیم
@sofrebanovanbeheshti
#پاستا_چیکن_آلفردو
اینمـ مواد لازم واسه ۲نفر:
ماکارونی فرمی(اگه مثل ماکارونی من باشه نصف بسته هم کم تر برای دونفر کافیه)
سینه مرغ ۱تا ۲عدد
قارچ ۸تا ۱۰عدد
شیر ۲لیوان
آرد ۲ ق غ
نمک ،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
اول از همه پاستا تون رو طبق دستور روی بسته در آب جوش و نمک و روغن مایع میگذاریم بجوشه.
در این مدت،سینه مرغ رو به اندازه بند انگشت برش میدیم و در مقداری روغن تفتش میدیم.
حالا قارچ های ورقه شده رو به مرغ اضافه و نمک و فلفل سیاه و آویشن رواضافه میکنیم.
شیر رو چند دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه.
توی یه تابه دیگه آرد رو داخل روغن تفت میدیم، شیر رو هم میریزیم و کمی هم میزنیم. مرغ و قارچ رو که از قبل تفت دادیم اضافه میکنیم و اجازه میدیم چندتا قل بزنه تا سس به غلظت برسه
پاستا رو آبکش میکنیم و روی اونها آب خنک میریزیم.
و پاستا مون رو بدون آب،به موادِ مرغ و قارچ مون اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه و آویشن رو مجدد اندازه میکنیم
پ ن: میتونین پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان رو بهسس اضافه کنین، من بعد از مخلوط کردن پاستا و سس باهم پنیر رو روش ریختم و چند دقیقه داخل توستر گذاشتم
پ ن:میتونین به دلخواه جعفری تازه هم به سس اضافه کنین خوشمزه ترش میکنه☺️
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بامیه
#شور_بامیه
بامیه ها رو بعد از شستن رو پارچه گذاشتم تا خشک بشن.بعد سیر تازه و فلفل تند سبزِخرد شده رو هم کنارش کمی خشک کردم.از دانه فلفل سفید و تخم گشنیز نیمکوب شده، و سیاهدانه بعنوان عطر دهنده استفاده کردم.
بامیه ها رو درشیشه ریختم،در هر شیشه حدود یک سوم تا یک چهارم سرکه و دوسوم یا بیشترآب جوشیده ی خنک ریختم.کلا آب بیشتر از سرکه میریزم.برای هر شیشه هم حدود یک ق سر خالی نمک میریزم.طعمش رو میچشم و نمک رو بعدا اندازه میکنم.
این بار چند شاخه ترخون خشک برای عطرش و چندتا دونه نخود آبگوشتی خام برای تردیش هم اضافه کردم.
این ترشی-شوری ۳-۴روزه آماده ست.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خبرنگار فلسطینی العالم با گریه از بمباران خانهاش میگوید
🔹میگه تا خودم نچشیدم، عمق درد مردم رو درک نکردم
✍احسنت به شیر زنان فلسطینی 👏احسنت به مقاومت و اراده شون💪
#مقاومت
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
برای دروازه روی کیک به شکل زمین فوتبال از چی میشه استفاده کرد و چه جوری؟
#پاسخ
میتونید از شکلات تخته ایی قهوه ای استفاده کنید یا از ژله بریلو، یا از دوازده های آماده که لوازم قنادی ها دارن استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
در کیک خیس برای اینکه سس داخل کیک نفوذ کنه، دمای کیک و سس چطور باشه؟
بعضی دستورا گفته هر دو ولرم رو به سرد
بعضی گفته یکی داغ یکی سرد
در ضمن حتماً باید کیک با سیخ چوبی سوراخ کنم؟ یا همینجوری بریزم نفوذ میکنه؟
#پاسخ
کیک را به اندازه های دلخواه داخل قالب برش بزنید و همه سس را روی آن بریزید.
البته ارتفاع کیکتون زیاد نباشه.
دیگه هم نیاز نیست که برش گردونید و دوباره سس روش بریزید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای اضافه کردن قهوه و نسکافه باید از آرد کم کنم؟
#پاسخ
برای قهوه و نسکافه از آرد کم نمیشه
چون با شیر یا آب ولرم حل میشه و بعد به مواد اضافه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#خاطرات_من
امروز بعد از اینکه پیام صبحگاهی رو در کانال قرار دادم رفتم کلاس 😉
وای ظهر که اومدم دیدم به به چه خبره🤗
این پیامها ☝️بخشی از پیامهای تبریک اعضای گل و دوست داشتنی کانال هست 😍
ممنون بابت این همه لطف و محبت و عشق و سپاس از دعاهای خیرتون؛
در حق خودتون مستجاب🤗
بمونید برامون ❤️🍃
اینا رو فرستادم که بگم بیاییم هرسال روز تولدمون فقط به فکر تبریک💌 و کادو🎁🎈 و....نباشیم✋
بیاییم به این فکر کنیم من یک سال از عمرم گذشت و رفت🌬 باید برای سال دیگه ی عمرم رفتارم متفاوت تر باشه یعنی ان شاءالله یه پله بالاتر 🪜☀️
پس از خدا میخوام که روز تولدهامون با تولد خوبیها و رشد🌱 و تکامل روحیمون و ادامه بندگی خدا همراه باشه 🤲
ازتون میخوام دعاکنید تا در سالهای باقیمانده عمرمون در مسیر بندگی و ولایت ثابت قدم باشیم و عاقبتمون ختم به خیر شه
الهی آمین🤲
✍به قلم مامان حانیه و محمدحسين
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یازدهم آینه ی سرمدی
کرده زخلق دو جهان دلبری
تا ابدالدهر کنی سروری
سیدنا یا حسن عسکری
#میلادامام_حسن_عسکری (علیه السّلام)💫بر شما عاشقان مبارک 🎉🎊
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_امشب_از_سمت_آسمون_میباره_میرداماد.mp3
1.36M
#میلادامام_حسن_عسکری(ع)
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
امشب از سمت آسمون میباره
بارون خیر و برکت میباره🤗
عیدی ما از دستای مهدی(عج) امشب نابودی استکباره💪
🎤 #سیدمهدی_میرداماد
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - آمده امیر دیگری - محمدرضا طاهری.mp3
4.54M
🌸 #میلادامام_حسن_عسکری(ع)
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
آمد امیر دیگری
ماه منیر دیگری
🎤 #محمد_رضا_طاهری
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
@sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR - sorood - milad imam askari 1401 - hosein taheri.mp3
5.13M
#میلادامام_حسن_عسکری(ع)
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
ما از خیل دشمنان سریم
ما از نسل فتح خیبریم
🎙 #حسینطاهری
👏 سرود حماسی
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
@sofrebanovanbeheshti