#قاووت_گندم👇
گندم آسیاب شده یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
ابتدا گندم رو خیس کردم تا یه کم جوانه زد بعد خشکش کردم.
بعد آردش کردم وروی گاز تفتش دادم و با شکر و روغن و شیر هم زدم و قالب زدم.
البته من از شکر قهوهای و شیر محلی استفاده کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت👇
برای 35عددبه همین اندازه کتلت
سیب زمینی دوعددبزرگ یامتوسط
گوشت چرخکرده 200گرم
پیازیک عددبزرگ ویک عددکوچک.
نمک وفلفل زردچوبه کمی بیشترازغذاهای دیگه میریزم
سیب زمینی وپیازرورنده یاچرخ میکنیم.
بعدگوشت اضافه مخلوط میکنیم.
ادویه زده وکمی ابِ موادرومیگیریم.
ودرانتهابادست اندازه های ِدلخواه درست میکنیم در روغنِ دنبه سرخ کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کرم_کارامل🍮🍮👇
شکر: سه چهارم پیمانه
آب: 4 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم:
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
3 یا 4 عدد قالب با طرحی دلخواه را آماده میکنیم.
کف قالبها و دیوارههای آنها را برای سهولت خارج شدن کرم کارامل، کمی چرب میکنیم.
برای تهیهی کارامل، در ظرفی مناسب، شکر، آب و گلاب را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کم کم شکر، کاراملی شود.
شکر کاراملی را کف قالبهای آماده میریزیم.
حال به سراغ تهیهی کرم میرویم.
برای این کار، شیر را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید.
در ظرفی دیگر، تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل ریخته و خوب هم میزنیم.
سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
کرم آماده شده را از صافی عبور میدهیم تا مادهی سفتی داخل آن نماند.
سپس آن را داخل قالبها میریزیم.
یک سوم بالایی قالب باید خالی باشد.
روی قالبها را با ورق آلومینیوم میپوشانیم.
قالبها را داخل قابلمهای بزرگ میچینیم و داخل قابلمه را تا جایی آب میریزیم که نصف ارتفاع قالبها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا آب داخل آن به جوش آید،
پس از آن، حرارت را ملایم میکنیم و بیست دقیقه اجازه میدهیم تا کرم کارامل آماده شود.
پس از آن، کرم کاراملها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، ابتدا با کارد، به آرامی لبههای کرم کارامل را از ظرف جدا میکنیم سپس آن را در ظرفی مناسب برمیگردانیم.
@sofrebanovanbeheshti
#پودینگ_شکلات👇
شیر، پودر کاکائو و بیسکویت مواد اصلی این دسر را تشکیل می دهند.
مواد لازم:
پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه
۱-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید.
بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید.
همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
۲-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت(البته من از ارد سفید کیک پزی استفاده کردم) را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود
۳-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
اکنون میتوان در صورت تمایل یک چهارم لیوان خامه پاکتی به مواد اضافه کرد که من این کار را کردم
۴-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید.
شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
ظرف های دسر را در یخچال بگذارید.
این دسر را خنک سرو کنید.
فوت و فن:
به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود.
پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.
@sofrebanovanbeheshti
#پاستیل👇
پودر ژله .. ۱ بسته
پودر ژلاتین .. ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش .. نصف پیمانه
گلوکز ... ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع را با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شود و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم وبا مدت ۲۰دقیقه داخل فریزر میگذاریم
و بعد از این مدت خیلی کم باز دستمان را چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها را که سفت شده از قالب جدامیکنیم.
در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بدهد
دوستان بجای پودر ژله میتوانیم از انواع آب میوه، شربت یا حتی نوشابه استفاده کرد.
فقط کافیه پودر ژلاتین را بیشتر استفاده کنیم
تمام مواد بالا در لوازم قنادی ها موجود هست
گلوکز مایع را اگر حذف کردید اشکال ندارد
فقط واسه کشدار وشفاف شدن پاستیل استفاده میشود
در صورتی که دوست داشتید پاستیل ها شیرین تر باشد میتوانیم دوقاشق شکر استفاده کرد ولی من استفاده نکردم خوب هم شد.
این قسمت سلیقه ای هست
امیدوارم برای بچه های گلتان درست کنید و دوست داشته باشند
@sofrebanovanbeheshti
#کاکا👇
تخم مرغ یک عدد
پوره کدوحلوایی 1لیوان دسته دارفرانسوی
آردگندم یک پیمانه
آردبرنج یک پیمانه
شیریک دوم پیمانه
شکراگرکدوشیرینه یک دوم پیمانه اگرنه بیشتر
البته من همیشه شیرِه انگورمیریزم وازشیرکم میکنم.
دارچین به مقدارلازم.
گلاب هم کمی
تمام ِموادروباهم مخلوط میکنیم.
مثلِ مایه کوکوالبته غلیظ،بعدباملاقه کوچک توروغنِ داغ سرخ میکنیم.
البته من باروغن ِکنجدسرخ میکنم....
@sofrebanovanbeheshti
#شله_برگ_چغندر👇
یه پیاز تقریبا درشت
سه پیمانه برگ چغندر و شوید تازه ی خرد شده
برنج نیم دونه تقریبا یه لیوان خیس نخورده
لوبیا و عدس نپخته هم تقریبا با هم یه لیوان
آب هم تا جایی اضافه میکنم که بدونم برنج رو خوب میپزه و کمی آبکی میشه
اول پیاز رو تفت میدیم بعد برگ چغندر و شوید تازه رو خرد و به پیاز اضافه میکنیم
تفت میدیم زردچوبه و نمک میزنیم و آب بهش اضافه میکنیم
جوش که اومد برنج نیمدانه ی خیس خورده و لوبیا چشم بلبلی و عدس سبز پخته شده را اضافه میکنیم وقتی پخت حرارت رو کم میکنیم تا جا بیفته
خیییلی خوشمزه ست😋
@sofrebanovanbeheshti
💠 #دارو
🍶 داروی امام کاظم(سید داروها از امام کاظم علیه السلام)
🍃درمان بیماریهای
1⃣سرماخوردگی و انفولانزا
2⃣تمام بیماریها
3⃣تقویت ایمنی بدن
4⃣گلودرد و مشکلات تارهای صوتی
5⃣حساسیت و عفونت سینه
6⃣تورم لوزه
7⃣تب
8⃣غددلنفاوی
9⃣ایدز
0⃣1⃣اوریون
1⃣1⃣واکسیناسیون اطفال
🔴مواد لازم ترکیبات تابستانه
1⃣هلیله سیاه 1واحد
2⃣شکرسرخ 1واحد
3⃣رازیانه 1واحد
🔴مواد لازم ترکیبات زمستانه
1⃣هلیله سیاه 1واحد
2⃣شکرسرخ 1واحد
3⃣مصطکی 1واحد
ساخت دارو
1⃣همه مواد اسیاب شود و مخلوط شود👈خیلی نرم نشود
2⃣مصطکی بهتراست در یخچال گذاشته شود تاسفت شودو بعد آسیاب شود
✴️✴️نکات
🅰خیلی نرم آسیاب نشود
🅱بهتر است ابتدای بیماری استفاده شود.برای پیشگیری از همه بیماریها مفید تر است حتی برای کودکان
♥️♥️روش مصرف
💊هر 10 روز یک بارنصف قاشق چایخور ی در گلو بپاشدو 2ساعت چیزی نخوردتادر گلو بماند
💊اما در شروع بیماری 3شب پشت سر هم استفاده کند.
✅بهتر است شب موقع خواب مصرف شود....
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کماج👇
شیر یک لیوان ،
تخم مرغ یه دونه که من ۳ تا تخم بلدرچین ریختم،
آرد برنج ۲۰ ق ،
شکر ۴ ق ،
گلاب و وانیل و زردچوبه مقداری ،
همه مواد رو قاطی کردم
تو ماهیتابه یه قاشق روغن ریختم نصف مواد رو ریختم تو ماهیتابه درش رو گذاشتم یه طرف که سرخ شد برگردوندم
این مقدار دو تا ماهیتابه کماج میده
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_ماکارونی👇
ماکارونی طرح دار ریز نصف بسته
کلم سفید ۱عدد متوسط روبه کوچک
خیار شور ۳۰۰الی ۴۰۰گرم
کنسروذرت ۱قوطی
کنسرو نخودفرنگی ۱قوطی
سس مایونز به اندازه دلخواه
نمک وفلفل وپودر آویشن به مقدار لازم
ماکارونی رو به اندازه ای بپزید که کاملا نرم بشه خیار شور وکلم وخرد کنید بعدهمه مواد رو باهم مخلوط کنید.
اگه از شب قبل درستش کنید خیلی خوشمزه تر میشه
اگه میخواین کم سس درستش کنین سس رو باماست سفت وکمی آبلیمو مخلوط کنید.
من فقط از سس استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مضرات ماهی تیلاپیا
👌قسمت اول
⭕️تیلا پیا سرطانزاست و طبیعت رو هم تخریب میکنه
@Darmaneslami
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti