eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 🍶 داروی امام کاظم(سید داروها از امام کاظم علیه السلام) 🍃درمان بیماریهای 1⃣سرماخوردگی و انفولانزا 2⃣تمام بیماریها 3⃣تقویت ایمنی بدن 4⃣گلودرد و مشکلات تارهای صوتی 5⃣حساسیت و عفونت سینه 6⃣تورم لوزه 7⃣تب 8⃣غددلنفاوی 9⃣ایدز 0⃣1⃣اوریون 1⃣1⃣واکسیناسیون اطفال 🔴مواد لازم ترکیبات تابستانه 1⃣هلیله سیاه 1واحد 2⃣شکرسرخ 1واحد 3⃣رازیانه 1واحد 🔴مواد لازم ترکیبات زمستانه 1⃣هلیله سیاه 1واحد 2⃣شکرسرخ 1واحد 3⃣مصطکی 1واحد ساخت دارو 1⃣همه مواد اسیاب شود و مخلوط شود👈خیلی نرم نشود 2⃣مصطکی بهتراست در یخچال گذاشته شود تاسفت شودو بعد آسیاب شود ✴️✴️نکات 🅰خیلی نرم آسیاب نشود 🅱بهتر است ابتدای بیماری استفاده شود.برای پیشگیری از همه بیماریها مفید تر است حتی برای کودکان ♥️♥️روش مصرف 💊هر 10 روز یک بارنصف قاشق چایخور ی در گلو بپاشدو 2ساعت چیزی نخوردتادر گلو بماند 💊اما در شروع بیماری 3شب پشت سر هم استفاده کند. ✅بهتر است شب موقع خواب مصرف شود.... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کماج👇 شیر یک لیوان ، تخم مرغ یه دونه که من ۳ تا تخم بلدرچین ریختم، آرد برنج ۲۰ ق ، شکر ۴ ق ، گلاب و وانیل و زردچوبه مقداری ، همه مواد رو قاطی کردم تو ماهیتابه یه قاشق روغن ریختم نصف مواد رو ریختم تو ماهیتابه درش رو گذاشتم یه طرف که سرخ شد برگردوندم این مقدار دو تا ماهیتابه کماج میده @sofrebanovanbeheshti
👇 ماکارونی طرح دار ریز نصف بسته کلم سفید ۱عدد متوسط روبه کوچک خیار شور ۳۰۰الی ۴۰۰گرم کنسروذرت ۱قوطی کنسرو نخودفرنگی ۱قوطی سس مایونز به اندازه دلخواه نمک وفلفل وپودر آویشن به مقدار لازم ماکارونی رو به اندازه ای بپزید که کاملا نرم بشه خیار شور وکلم وخرد کنید بعدهمه مواد رو باهم مخلوط کنید. اگه از شب قبل درستش کنید خیلی خوشمزه تر میشه اگه میخواین کم سس درستش کنین سس رو باماست سفت وکمی آبلیمو مخلوط کنید. من فقط از سس استفاده کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺ولادت قهرمان فصاحت و بلاغت، و مظهر مهربانی و عطوفت عقیله ی بنی هاشم زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مضرات ماهی تیلاپیا 👌قسمت اول ⭕️تیلا پیا سرطانزاست و طبیعت رو هم تخریب میکنه @Darmaneslami به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا مواد کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی رو در ظرف های جداگانه آماده میکنیم بعد داخل یک ظرف شیشه ای یا قالب رو چرب میکنیم مواد رو به صورت شطرنجی میریزیم بعد روی مواد هم یک قاشق روغن میریزیم و بعد درون فری که از قبل با دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدیم و اجازه میدیم تا نیم ساعت بمونه و خوب بپزه بعد گریل رو به مدت ۲دقیقه روشن میکنیم که کمی روش طلایی بشه بسیار رژیمی و خوشمزه میشه نوش جان 😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ۴عدد شیر۱پیمانه شکر۱پیمانه روغن۲سوم پیمانه آرد ۲پیمانه بکینگ پودر۲قاشق مربا(من کمتر ریختم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سفیده ها رو جدا میزنیم بقدری که از ظرف برنگرده بعد داخل یخچال میگذاریم زرده و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا سفید و روبانی بشه شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و همزن رو کنار میگذاریم. آرد وبکینگ پودر رو۲بار الک کرده و آروم آروم اضافه میکنیم وبا همزن دستی میزنیم آروم ودر یک جهت. سفیده رو کم کم با لیسک اضافه میکنیم و آروم آروم که‌پفش نخوابه ودر یک جهت میزنیم. قالب رو با فرچه روغن میزنیم وکمی آرد میپاشیم و قالب رو برگردانده و خوب میتکونیم. مواد رو داخل قالب ریخته و بدون این که قالب تکون بخوره ( نباید مثل اسفنجی قالب روکمی به زمین بکوبیم)آروم داخل فر از قبل گرم شده میگذاریم دما و تایم رو با توجه به فرتون انتخاب کنید. من با سولاردوم با دمای ۱۶۰به مدت ۲۰دقیقه پختم. 😊 @sofrebanovanbeheshti
#نون_خامه_ای👇 آب ۱ لیوان آرد ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم نوک انگشت نمک وانیل کمی تخم مرغ ۴ عدد برای کرم داخل : شیر ۵۰۰ میلی لیتر آرد ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان وانیل کمی ۱ لیوان آب و کره را توی قابلمه روی حرارت میجوشانیم بعد آرد و نمک را اضافه میکنیم. ۲ دقیقه هم میزنیم تا پخته بشه. حرارت رو خاموش میکنیم و ۵ دقیقه صبر میکنیم. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و با همزن میزنیم. خمیر چسبناکی به دست میاد . یا با قاشق یا با قیف اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر با فاصله میچینیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و کمی برشته شود. توی این فاصله کرم رو درست میکنیم. شیر و آرد و تخم مرغ و شکر رو مخلوط و روی حرارت میگذاریم و دائم هم میزنیم تا قوام پیدا کنه خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم. نون های آماده شده رو دو نیم کرده و داخلش رو با کرم پر میکنیم. نوش جان @sofrebanovanbeheshti
👇 فیله های مرغ رو به صورت دراز با پهنای دوسانت برش میزنم تو یه ظرف کمی پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، نمک ، ادویه ، فلفل و آبلیمو و هرچیزی که صلاح میدونید میریزیم فیله ها رو داخلش میگذاریم از نیم ساعت تا یک ساعت استراحت میدیم تا خوب مزه دار بشه بعد از یه سمت شروع به رول میکنم تا شبیه یه گل بشه و سیخ چوبی رو از پهلو داخل گل میکنیم و همینطور تااخر بعد سیخ ها رو داخل ماهیتابه میچینیم نصف استکان آب و آب لیموترش میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو خیلی کم میکنیم تا جوجه ها خودش آب بندازه و باآب خودش بپزه وقتی پخت کمی روغن میزنیم میگذاریم دوطرفش سرخ بشه در طول سرخ شدن هم با قلم مو زعفران دمکرده رو روی جوجه ها میمالیم @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد شکر سه چهارم لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران 1 قاشق چایخوری پودر هل مقداری یا عرق هل کمی شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری درصورت تمایل ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم. بعد شکر،گلاب،شیر،بکینگ پودر و زعفران و عرق هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه. (برای رویه ی دیگر درش رو نگذارید). البته میتونید تو ماهیتابه دوطرفه هم درست کنید ولی اگر تو ماهیتابه ریختید اگه دم کنی بگذارید و بگذارید روی شعله پخش کن به مدت حدودا یکساعت و ربع به نظرم بهتر میپزه وپف خوبی میکنه من چون دمکنی نگذاشته بودم و نیم ساعت بیشتر نشد برگردوندم پفش کم بود . میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 1کیلو آردنخوچی 500گرم کره 500گرم پودر قند 1قاشق غذا خوری پودر هل آرد نخودچی رو یک ساعت با شعله کم تفت میدیم کره رو که از قبل آب کردیم داخل آرد میریزیم و بعد پودر قند و پودر هل رو میریزیم و نیم ساعت روی گاز میگذاریم بعد داخلش گردو خورد شده ریختم که به دلخواهه بعد داخل سینی پهن میکنیم و روش خلال پسته میریزیم یا داخل قالبای سیلیکونی میریزیم بعد نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و از قالب در میاریم و یا با چاقو برش میدیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ توصیه های طب اسلامی برای درمان کم خونی 👇 🔺درمانهایی در روایات ذکر شده و یکی از بهترین درمانها گوشت می باشد . گوشت گوسفند ، بخصوص گوشت بریان و بشکل کباب . 🔺 درمان دوم خوردن باقلا . 🔺 درمان دیگر شکر ، البته مراد شکر نی شکر طبیعی است مانند شکر سرخ . 🔺 مصرف زیاد تره ، البته بدون کود و سمپاشی . 🔺 و همچنین مصرف داروی مرکب شش (قرص خون) و داروی خونساز درمان انواع کم خونی میباشد . 🔺 خوردن برگ چغندر ، هلیم گوشت گوسفند با شیر گاو ، خود شیر و لبنیات پرچرب محلی نیز بطور کل برای خون مفید است . 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستی ازم پرسید تو آشپزی ایرانی چقدر از پیاز استفاده می‌کنین؟ گفتم ما اول شروع می‌کنیم پیاز سرخ کردن بعد تصمیم می‌گیریم چی درست کنیم😅 با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا