#حلوای_هویج👇
هویج ۵۰۰ گرم
آردسفید ۱۲۵ گرم(یک پیمانه)
شیر به میزان لازم
روغن ۱۸۰ گرم (دو سوم پیمانه)
زعفران دم کرده یک ق غ
پودر هل یک ق م
شکر ۳۵۰ گرم (یک پیمانه+دو سوم پیمانه)( من کمتر ریختم: یک پیمانه و نیم)
گلاب ۲/۳ پ
ابتدا هویج رو خرد کرده و باشیر میپزیم انقدر شیر میریزیم که روی هویج را بگیرد
بعد با میکسر یا گوشکوب برقی خووب له میکنیم .
آرد رو تا حدی تفت میدهیم که فقط بوی خامیش گرفته شودو تغییر رنگ ندهد .
سپس هویج و آرد رو که بعد ازتفت الک کرده ایم و شکر ، گلاب ،هل ،روغن و زعفران دم کرده و همه رو با هم قاطی میکنیم و روی حرارت گذاشته تا حلوا یکدست شده ودر ظرف جمع شود
بعد آن را گهواره میکنیم و وقتی از داغی افتاد در ظرف میکشیم .
توصیه میکنم یکبار درست کنید فوق العاده است.
بدلیل شکر و روغن کمتری هم که نسبت به سایر حلواها میبرد سالم تر و مناسب تر است.😊
@sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇
سفیده وزرده ۴تا تخم مرغ رو جدا کردم
سفیده رو تا جایی که از ظرف بر نگرده میزنیم
بعد زرده و سه چهارم لیوان شکر زدم در حین زدن ۲ق غ آبجوش اضاف کردم و۱ق غ عسل اضافه کردم وتا جایی که روبانی وسفت بشه زدم
بعد سفیده رو اضافه کردم وهم زدم
بعد دوسوم لیوان آرد ونصف ق چ بکینگ پودر رو در۳ مرحله اضافه کردم به زرده و بالیسک درحدی که مخلوط بشه همزدم ریختم
توی قالب مستطیلی که کاغذ انداخته بودم توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
بعد که پخت درش آوردم روش یه پارچه انداختم گذاشتم تاخنک بشه
بعد از کاغذ جداش کردم و رول کردم نیم ساعت توی یخچال گذاشتم
بعد درآوردم وبازش کردم وخامه وشکلات چیپسی ریختم ودوباره رول کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای 👇
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
آرد نخودچی دو ق غ
نمک و ادویه به میزان لازم
اول پیاز رو رنده میکنیم و همه ی مواد را داخل پیاز میریزم بعد حسابی ورزش میدیم
کف تابه رو کمی روغن میریزم
بعد از اینکه گرم شد گوشت رو کفش پهن میکنیم و بادست بازش میکنیم
حالا با قاشق خط های عمودی می کشیم تا شبیه کباب بشه
در آخر هم روش گوجه قاچ شده میگذاریم و در تابه رو هم میگذاریم.
اولش آب میندازه
صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونم طرف دیگه.
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب_و_بال_کباب👇
سینه مرغ خرد شده ۱عدد/
بال مرغ مرغ به تعداد لازم/نمک،فلفل،پاپریکا،زعفران،پودرسیر،کمی آویشن ،آبلیمو کمی/
ماست ۳غذاخوری/
پیازخردشده۱عدد/
گوجه خام به تعداد لازم
ابتدا روی بال را با چاقو چندتا خط عمیق انداخته بعد سینه خرد شده( تا مواد به خوردش برود ومزه دار شود و زود پخته شود)وما بقی مواد را اضافه گذاشته خوب مزه دار شود
بعد به سیخ کشیده ودر فر با حرارت کم پخته شود😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ساندویچ_مرغ👇
سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش دادم .
و با کمی نمک و زعفران و آبلیمو و فلفل مزه دار کردم و گذاشتم چند ساعتی همونجوری موند .
بعد از تو مواد دراوردم سرخ کردم .
سیب زمینی خلال کردم و سرخ کردم .
کلم و گوجه و خیار شور هم خرد کردم .
و همه رو داخل نون ها گذاشتم .
میتونید با سس قرمز و مایونز نوش جان کنید .☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲ براي شروع و اولين خريد كافيه اين مواد و لوازم تهيه بشه: آرد سفيد قنادي، ش
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۳
آرد حاوی پروتئینی به اسم گلوتن است که از مخلوط کردن و ورز دادن آرد شکل میگیرد. گلوتن بافت نان را شکل میدهد ولی کیک را خشک و سفت میکند. هرچقدر پروتئین آرد کمتر باشد، باعث لطیف تر شدن کیک میشود. با اینحال نوع آرد مصرفی خود را با نوع پخت تطبیق دهید.
انواع #آرد_کیک
آرد کیک استاندارد: بیشترین کاربرد آن در تهیه کیک اسفنجی است.
#آردهمه_منظوره : برای کیکهای سادهتری مانند کیک شکلاتی استفاده میشود.
#آرد_گندم : در کیکهای میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد.
#آرد_کیک_استاندارد
بهترین نوع آرد برای پخت یک کیک عالی، ''آرد کیک استاندارد'' است. آرد کیک استاندارد شامل گندم آسیاب شده و ۵ تا ۷ در صد پروتئین است. این میزان پروتئین که مقدار کمی است با ورز دادن خمیر، گلوتن را شکل میدهد. در روشهای تولید مخصوص این آرد، طی فرایندی، سفید شده تا با جذب رطوبت باعث فرم دهی بهتر کیک بشود. با افزودن میزان زیادی کره و شکر، آرد کیک بافت نرمی پیدا میکند. برای پخت بهتر کیک بایستی قبل از خمیر کردن آرد، آن را الک کنیم. بیشترین مصرف قنادیها، کیک اسفنجی است که با همین آرد پخته میشوند و پاند کیک نیز از دیگر کاربردهای آن است.
آرد شیرینی تقریباً مانند آرد کیک است با این تفاوت که دارای پروتئینی بین ۷ تا ۹ درصد است. البته یافتن آرد شیرینی در فروشگاهها بسیار سخت است برای همین میتوان آرد کیک را جایگزین آرد شیرینی کرد.
آرد همه منظوره
برای پخت نان، کیک و شیرینی از ''آرد همه منظوره'' استفاده میشود. آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است. البته همانطور که در بالا اشاره شد کیکی که که با آرد همه منظوره پخته میشود به مرغوبیت و لطافت کیکی که با آرد کیک درست میشود، نیست. کاربرد این آرد برای کیکهای راحت و ساده ای مانند کیک وارونه و کیک شکلاتی میباشد. آرد سفید همه منظوره دارای پروتئین کمتری نسبت به آرد سفید نشدهاست که موجب میشود، کیک پخت شده با آن لطافت بیشتری داشته باشد.
آرد گندم کامل
بهترین آردی که از نظر سلامتی هم بیشتر توصیه میشود ''آرد گندم کامل'' است. مواد مغذی ''آرد کامل گندم'' از ''آرد همه منظوره'' بیشتر است زیرا دارای جوانه و سبوس گندم می باشد. این آرد بافت کیک را متراکم و محکم می کند و در کیک های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد. روش استفاده از آرد گندم کمی با آردهای دیگر تفاوت دارد. برای استفاده حجم مشخصی از آرد در تهیه کیک مورد نظر، ابتدا یک چهارم تا نصفی از ''آرد کامل گندم'' را به جای آرد همه منظوره استفاده می شد. درصورت نتیجه مناسب، در پخت های بعدی می توان میزان بیشتری از ''آرد گندم کامل'' را جایگزین کنید.
✍همه چیز درباره آرد کیک( مجله قنادباشی) ۱۵ آذر ۱۳۹۶. بازبینیشده در ۶ دسامبر ۲۰۱۷.
ادامه دارد.....
🆔 @sofrebanovanbeheshti