「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
سـ✋ـــــــلام بانوان انقلابی و کدبانو🤩
ایام الله #دهه_فجر و روز ورود #امام_خمینی به ایران عزیزمون بر شما مبارک🇮🇷🎉🎊
دیروز گفتم به یاد بچگی هامون که قبل از فرارسیدن دهه فجر، همت می کردیم و مدرسه مون رو با مشارکت بچه ها پرچم🇮🇷 و ریسه میزدیم 😁دست به کار بشید🤩
پسر های محل هم سرتا سر کوچه رو پرچم میزدن تا همه بفهمند #ملت_ایران، نه تنها صاحب انقلاب است بلکه #حافظ_انقلاب هم هست.
امروز هم میتونیم این کارهارو انجام بدیم که تاثیر گذار باشه 🔰🔰🔰
1⃣ از الان تا پایان #دهه_فجر تصویر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران🇮🇷را پروفایل مون قرار بدیم
2⃣با همت خانواده و همسایگان بر سر در تمام خانه های محله پرچم جمهوری اسلامی ایران🇮🇷 را نصب کنیم✅
3⃣برخودروهای خود پرچم جمهوری اسلامی ایران🇮🇷✌️ نصب کنیم✅
و...
ان شاء الله #دهه_فجری که مقارن با ماه رجب است پربار خواهد بود 🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
AUD-20230116-WA0000.
9.85M
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
بوی گل و سوسن و یاسمن آید🌸🍃
🇮🇷❤️در ساعت 9 و 27 دقیقه و 30 ثانیه صبح امروز پای امام خمینی بخاک وطن رسید".🇮🇷❤️
#سرود_انقلابی
#دهه_فجر
@sofrebanovanbeheshti
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
4_6043939611711900573.mp3
1.03M
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
#سرود_انقلابی
🌸🍃خمینی ای امام خمینی ای امام🇮🇷
#دهه_فجر
#ایران🇮🇷✌️
#انقلاب
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
@sofrebanovanbeheshti
#کیک
#کیک_هویج_پرتقال من 😍
بسیار خوش بافت و خوشمزه 😋 😋
مواد لازم :
آرد 300 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه
هویج متوسط 2 عدد رنده شده
وانیل نوک قاشق چ
روغن مایه سه چهارم لیوان
آب پرتقال نصف لیوان
بکینگ پودر 2ق چ پر
نشتگاسته ذرت 2 ق غ
گردوی خرد شده به دلخواه 2 غ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید به مدت 5 دقیقه
بعد روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید چند ثانیه با همزن بزنید ورنده پوست پرتقال رو هم اضافه کنید
بهد آرد رو با لیسک طی دو مرحله اضافه کنید و درانتهاهویج رنده شده رو اضافه کنید و بریزید داخل قالبی که چرب کردید و داخل فر با 180 درجه به مدت 40 دقيقه بزارید خوب بپزه و بعد روی کیک رو گریل کنید و بعد سرد شدن با پودر قند تزیین کنید 😍😅🌷😋
نوش جان 🌹
هرکسی درست کرد برای سلامتی امام زمان ارواحنا فداه 14 صلوات بفرستد
یاعلی
@sofrebanovanbeheshti
#نان_باگت
آرد فانتزی : ۳۰۰ گرم
نمک : ۶ گرم
مخمر فوری :۶ گرم
شکر:۹ گرم
شیر خشک شیرین قنادی : ۱۰ گرم
روغن مایع : ۱۵ گرم
آب : ۱۹۰ گرم
طرز تهیه:
نکته : ابتدا شیرخشک رو داخل شکر الک کنید و با هم مخلوط کنید و بریزید داخل مواد خشک این کار برای اینه که شیر خشک گوله گوله نشه ( این ی نکته آموزشگاهی بود )
تمام مواد خشک رو در کاسه ای ریخته و آب رو کم کم اضافه کنید چون اخر میخوا روغن رو اضافه کنید پس حواستون باشه آب زیادی نریزید همین که خمیر جمع بشه کافیه بعد روغن رو کم کم اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ورز بدید تا به تست پنجره برسید یعنی تکه ای از خمیر رو جدا کنید در دست چرب شده بگیرید بکشید اگر پاره نشد ورز خمیر کافیه
۱۵ دقیقه خمیر رو روش ی پلاستیک بندازید در دمای محیط استراحت بدید بعد از اون چونه های ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرمی بگیرید ۵ دقیقه استراحت بدید بعد به شکل نان باگت در بیاریدبعددرز خمیر رو ببندید دقت کنیددرز خمیر باید زیر نان قرار بگیره که موقع پخت باز نشه بعد روش ی پلاستیک بندازید و در دمای محیط به مدت یک و نیم ساعت استراحت بدید بعد فر رو که نیم ساعت قبل با درجه ۲۰۰ که روشن کردید ی کاسه آبجوش قرار بدید و با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بزارید بپزه در اخر هم گریل بالا رو روشن کنید تا روی نان هم رنگ بگیره بعد از فر در بیارید از دما که افتاد ی پارچه نخی روش بندازید و ی پلاستیک که خشک نشه دقت کنید نان داغ نباشه وگرنه خمیر میشه و بوی ترش میگیره
نوش جان 😋😋
نکات:
۱. موقع استراحت روی خمیرها رو اصلا با پتو یا پارچه کلفت نپوشونید چون مخمر گاز داره و این گازها متصاعد میشه زیر پتو باعث میشه گازها توی خمیر بمونن و بعد از پخت نون بوی ترش میگیره و جای استراحت خمیرها نباید گرم باشه چون اگر گرم باشه خمیرها خوب فرم خودشونو حفظ نمیکنن و پخش و وارفته میشن حین استراحت دوم
۲. باید قلق فرتون برا نان فانتزی دستتون بیاد برای فر من حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه پخت نان طول کشید
۳.برای نان فانتزی حتما حتما از ارد فانتزی باید استفاده بشه ارد فانتزی با ارد سفید شیرینی پزی فرق داره و کمی گرونتره
۴. یکی از علتهایی که نون توی فر خشک میشه موندن زیاد توی فره چون اب میان بافتی نون به مدت زیاد در فر تبخیر میشه و همین باعث خشک شدن نونتون میشه
۵.این نان بهبود دهنده نداره چون نانی که تازه به تازه میخواد استفاده بشه چه لزومی داره بهش نگهدارنده بزنیم پس نان رو زود مصرف کنید اگر میخواهید نگه دارید در فریزر نگه دارید که نان زود بیات نشه
۶. شیر خشک قنادی برای فرم دهی بهتر نانه و اینکه شکل خودشو حین پخت حفظ کنه و باعث رنگ بهتر نان بعد از پخت میشه
۷.و یک مطلب کلی در مورد خمیرهایی که با پتو پوشیده میشه مثل تافتون یا نون های ساده اینه که وقتی روی ظرف رو سلفون یا پلاستیک میندازید روی سلفون یا پلاستیک رو حتما چند تا سوراخ ایجاد کنید که گاز مخمر بتونه از توی خمیر خارج بشه و بعد از پخت نون بوی ترش نده.
روش پیچیدن خمیر نان باگت در کلیپ پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#فلافل
نخود چرخ شده ۴ کیلو
پیاز ۱۰ عدد
سیر ۳بوته
ادویه فلافل ۳ق غذاخوری
اب ته لیوان
نمک فلفل زردچوبه پودر گوجه پودر سیر به اندازه لازم
یک ق غذاخوری بکینگ پودر
۴ق غذاخوری تخم گشنیز پودر زیره
مواد رابا هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم یخچال بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم و بعد نوش جان
۱۲۰ ساندویچ فلافل داد
@sofrebanovanbeheshti
13891112_2812_24k.mp3
1.44M
🇮🇷🎊🇮🇷🎊🇮🇷🎊🇮🇷🎊
🎙 بشنوید | خاطره حضرت آیتالله خامنهای از روز بازگشت امام خمینی(ره) به ایران
#دهه_فجر
#ایران🇮🇷✌️
#انقلاب
🇮🇷🎊🇮🇷🎊🇮🇷🎊🇮🇷🎊
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
نون تابه ای خوشمزه با مغز پنیری 🥯🧀
آرد گندم : ۱ لیوان
شیر : ۵ قاشق غذاخوری
روغن : ۵ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
ترکیب پنیر چدار و موزارلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#گل_کلم_سوخاری کنار مرغ عالیه ☁️🔥
گل کلم کوچک : ۱ عدد
پودر سوخاری : ۱.۵ لیوان
آرد سفید : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : مقداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
خودت توی خونه #تردیلا درست کن 💛💥
آرد سفید : نصف پیمانه
آرد ذرت : نصف پیمانه
روغن : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آب : ۱/۴ پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه ، پاپریکا ، پودر پنیر
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 به مناسبت دههی فجر
تمامی آثار #انتشارات_انقلاب_اسلامی
وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
با ۲۰ درصد تخفیف ارائه میشود.
📌 ثبت سفارش:
Shop.khameneiBook.ir
@KhameneiBook
پس از ۱۴ سال شبکه «منوتو» تعطیل شد
🔹شبکه ضدانقلاب منوتو در حالی به ایستگاه پایانی خود رسید که گمانهزنیهای مختلفی درباره تعطیلی این شبکه مطرح شده است:
🔺بهدلیل ناشیگریها و تندرویهای عوامل شبکه منوتو، سرمایهگذاران این شبکه به این نتیجه رسیدند، برای اینکه جلوی ضرر را بگیرند آن را تعطیل کنند.
🔺نیروهای ضدانقلاب با توجه به بیاثربودن این شبکه به این نتیجه رسیدند که آن را تعطیل کنند و در حوزه رسانهای خود دست به برندسازی جدید بزنند.
🔺شبکه منوتو در عمل ورشکسته بود و قابلیت احیا نداشت در نتیجه مخاطب عمومی به آن نگاه مثبتی نداشت.
🔺این شبکه هم به تاریخ پیوست، اما جمهوری اسلامی ایران قدرتمندتر از قبل به حیات و پویایی خود ادامه میدهد!
#ایران_قوی💪🇮🇷
#دهه_فجر
@sofrebanovanbeheshti