#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
میشه لطفا خامه کشی کامل کیک واصطلاحاتی درخامه کشی بکار میره را بگید چیه وتوضیحشون بدید
#پاسخ
اول برش کیک هست که با چاقو ارهای یا نخ دندان انجام میشه
بعد فیلینگ گزاری بین لایه های کیک که یک لایه خامه است و هر چی دوست دارید که بین کیک بزارید مثلا موز و گردو یا کمپوت آناناس یا نوتلا یا....
بعد از فیلینگ گزاری آستر کشی کیک هست یک لایه خامه نازک سطح و دیواره هاای کیک میکشید و کیک و حدااقل یک ساعت استراحت میدین تا موقع خامه کشی اصلی پرزهای کیکوارد خامه نشن
بعد استراحت به کمک قیف و پالت سطح و دیواره ها را به وسیله خامه کاور میکنید
مرحله آخر شارپ کیک هست که به کمک کاردک یا یک تکه مقوا دیواره ها ولبه کیکو کامل صاف میکنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
چطور یک کیک یخچالی منسجم درست کنم؟
#پاسخ
درمورد کیک یخچالی چیزی که باعث انسجام میشه اون موادی هست که لابه لا میریزید نباید زیاد شل باشه که کار و خراب نکنه و باعث چسبگی مواد بیسکویتی بهم بشه میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید دیگه زحمت انتقال هم نداره کافیه کمربندیشو جدا کنید. و یه گاناش روی کل مواد بریزید البته بازم اگر شل باشه قالبم جدا کنید وا میرن از هم. دستور کانال رو امتحان کنید ان شاءالله موفق باشید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای پیتزا قارچ سرخ کنم بهتره یا خام بگذارم رو موادش؟
#پاسخ
برای داخل پیتزا سرخش کنید.خوشمزه تر میشه
اما برای تزیین روش تکه نیاز نیست
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
خمیر پیراشکی درست کردم خیلی به دست میچسبد علت چیه؟
#پاسخ
میتونید کمی آرد اضافه کنید
ولی خیلی آرد نزنید که لطافت خمیر رو میگیره
دستتون رو چرب کنید و با ورز دادن چسبندگیش رو بگیرید
@sofrebanovanbeheshti