هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 شهدای بزرگ و چهرههای نورانی
✏️ رهبر انقلاب، در دیدار اخیر دانشآموزان و دانشجویان: آن کسانی که با این جنایتها مدّعی حقوق بشرند انسانهای بزرگی، چهرههای نورانیای مثل سیّدحسن نصراللّه را، مثل هنیّه را، مثل سلیمانی را، مثل بقیّهی شهدای بزرگ را تروریست میخوانند و مینامند در حالی که باند تروریستی، خودشان هستند، باند جنایتکار خودشان هستند؛ این را امروز دنیا دارد میفهمد و بحمداللّه دانستهاند، فهمیدهاند. ۱۴۰۳/۸/۱۲
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_مجادله_حشر
☘ #صفحه_545
@sofrebanovanbeheshti
.
پاییــــــز تنها فصلی ـه که.....🍁
ســــــــــلااام و دوصد دروود ✋🏻
یکشنبه ۲۷ آبان بخیــــــرونشاط🌱
امروزت رو عاالی و پربرکت شروع کن💪🏻😊
@sofrebanovanbeheshti
فاطمه معصومه:
#دسر_کدو_حلوایی
حدود4ليوان پوره ی کدو حلوايي و ۳/۴ پیمانه شکر مخلوط و یک پاکت خامه صبحانه البته من نصف اضافه کردم
،
و یک قاشق غذاخوری گلاب و مقداری کم زعفران دم کرده همه مواد رو میکس کردم
بعد که همه باهم یکدست شدند
حالا چهار قاشق پودر ژلاتین رو با نصف لیوان فرانسوی مخلوط و بیماری میکنیم
بعد به پوره اضافه می کنیم مواد رو داخل قالب چرب کرده میریزیم و در بخجال به مدت 4ساعت بماند دسر خوشمزه شما آماده نوش جون
البته اگه 6ساعت بماند بهتره
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا 🍕
من از خمیر نان باگت یا از خمیر نان سنگگ و یا بربری استفاده می کنم برای این میزان پیتزا من
۹۰۰ گرم خمیر استفاده کردم.
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی( که شما می تونید سوسیس کالباس گوشت گاو بوقلمون و ...رو جایگزین کنید)
۱ کیلو پنیر استفاده کردم( پنیر رو می تونید کم تر استفاده کنید)
نیم کیلو قارچ
۴ عدد فلفل دلمه ای کوچک.
دو حبه سیر
سس کچاپ
۴ عدد گوجه
در ابتدا گوشت رو تفت دادم کنار گذاشتم قارچ رو تفت دادم. فلفل دلمه ای رو هم همینطور ( تو مراحل تفت دادن از روغن کمی استفاده می کنیم که پیتزا به روغن نیفته )همه ی این مواد رو با هم مخلوط کردم ادویه زدم من فلفل سیاه نمک زردچوبه آویشن زدم
بعد از اون میریم سراغ سس پیتزا ۴ عدد گوجه رو کامل پوره کردم گذاشتم روی شعله بعد کمی سس کچاب به گوجه ی در حال جوشیدن اضافه کردم یک قاشق سر خالی شکر دو قاشق سرکه و دوحبه سیر رنده شده و یک قاشق رو غن هم بهش اضافه کردم سس که به غلظت رسید اونوکنار گذاشته تا خنک بشه
بعد خمیر رو روی سینی که با روغن چرب کردم و توش آرد پاشیدم میزارم دستام رو آردی کردم طوری که خمیر به دستم نچسبه و خمیر رو کامل کف ظرف پهن کردم بعد از سسی که درست کردم به خمیر پیتزا می مالم یک لایه نازک پنیر پیتزا اضافه کرده بعد یک لایه از مواد رو روی پنیر کامل پخش می کنیم دوباره از سسی که آماده کردم با لیسک به روی مواد می مالم در آخر یک لایه پنیر پیتزای دیگه به روی مواد ریخته با زیتون و یا هرچیزی که دوست داشتید تزیینمی کنید کمی هم آویشن روی پنیر می پاشید تو فر میگذارید که احتمالا ده دقیقه ای پخته
@sofrebanovanbeheshti
کانال حوزه علمیه همدان.mp3
306.8K
#احکام_آشپزی🍃⃢☀️
جوشاندن سهوی نخاع گوسفند همراه غذا چه حکمی دارد؟
#استاد_محمودی
#نخاع
#جوشاندن
@sofrebanovanbeheshti
نماهنگ صلاة الفراق.mp3
4.9M
🕊🖤🕊🖤🕊🖤🕊🖤
صلاة الفراق😭
#مهدی_رسولی🖤
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🕊🖤🕊🖤🕊🖤🕊🖤 صلاة الفراق😭 #مهدی_رسولی🖤 @sofrebanovanbeheshti
پیشنهاد میکنم حتما گوش کنید😭