فاطمه معصومه:
#دسر_کدو_حلوایی
حدود4ليوان پوره ی کدو حلوايي و ۳/۴ پیمانه شکر مخلوط و یک پاکت خامه صبحانه البته من نصف اضافه کردم
،
و یک قاشق غذاخوری گلاب و مقداری کم زعفران دم کرده همه مواد رو میکس کردم
بعد که همه باهم یکدست شدند
حالا چهار قاشق پودر ژلاتین رو با نصف لیوان فرانسوی مخلوط و بیماری میکنیم
بعد به پوره اضافه می کنیم مواد رو داخل قالب چرب کرده میریزیم و در بخجال به مدت 4ساعت بماند دسر خوشمزه شما آماده نوش جون
البته اگه 6ساعت بماند بهتره
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا 🍕
من از خمیر نان باگت یا از خمیر نان سنگگ و یا بربری استفاده می کنم برای این میزان پیتزا من
۹۰۰ گرم خمیر استفاده کردم.
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی( که شما می تونید سوسیس کالباس گوشت گاو بوقلمون و ...رو جایگزین کنید)
۱ کیلو پنیر استفاده کردم( پنیر رو می تونید کم تر استفاده کنید)
نیم کیلو قارچ
۴ عدد فلفل دلمه ای کوچک.
دو حبه سیر
سس کچاپ
۴ عدد گوجه
در ابتدا گوشت رو تفت دادم کنار گذاشتم قارچ رو تفت دادم. فلفل دلمه ای رو هم همینطور ( تو مراحل تفت دادن از روغن کمی استفاده می کنیم که پیتزا به روغن نیفته )همه ی این مواد رو با هم مخلوط کردم ادویه زدم من فلفل سیاه نمک زردچوبه آویشن زدم
بعد از اون میریم سراغ سس پیتزا ۴ عدد گوجه رو کامل پوره کردم گذاشتم روی شعله بعد کمی سس کچاب به گوجه ی در حال جوشیدن اضافه کردم یک قاشق سر خالی شکر دو قاشق سرکه و دوحبه سیر رنده شده و یک قاشق رو غن هم بهش اضافه کردم سس که به غلظت رسید اونوکنار گذاشته تا خنک بشه
بعد خمیر رو روی سینی که با روغن چرب کردم و توش آرد پاشیدم میزارم دستام رو آردی کردم طوری که خمیر به دستم نچسبه و خمیر رو کامل کف ظرف پهن کردم بعد از سسی که درست کردم به خمیر پیتزا می مالم یک لایه نازک پنیر پیتزا اضافه کرده بعد یک لایه از مواد رو روی پنیر کامل پخش می کنیم دوباره از سسی که آماده کردم با لیسک به روی مواد می مالم در آخر یک لایه پنیر پیتزای دیگه به روی مواد ریخته با زیتون و یا هرچیزی که دوست داشتید تزیینمی کنید کمی هم آویشن روی پنیر می پاشید تو فر میگذارید که احتمالا ده دقیقه ای پخته
@sofrebanovanbeheshti
کانال حوزه علمیه همدان.mp3
306.8K
#احکام_آشپزی🍃⃢☀️
جوشاندن سهوی نخاع گوسفند همراه غذا چه حکمی دارد؟
#استاد_محمودی
#نخاع
#جوشاندن
@sofrebanovanbeheshti
نماهنگ صلاة الفراق.mp3
4.9M
🕊🖤🕊🖤🕊🖤🕊🖤
صلاة الفراق😭
#مهدی_رسولی🖤
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🕊🖤🕊🖤🕊🖤🕊🖤 صلاة الفراق😭 #مهدی_رسولی🖤 @sofrebanovanbeheshti
پیشنهاد میکنم حتما گوش کنید😭
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_حشر
☘ #صفحه_546
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌊
حال دلت که خوب باشد ...💖
تمام دنیا هم که آوار سرت باشد
باز هم خوبی....😇
حال دلت که خوب باشد...
زندگی را زندگی میکنی آنگونه که شایسته توست...🙂
گاهی ببند چشمانت را بر روی تمام بدی ها ....☺️
کاری کن که خوب باشی
لبخند بزن ....😊
لبخند تو زیبایی دنیا را دوچندان خواهد کرد 🥰
حالت که خوب باشد ...
همه چیز بهترین میشود...😊
قول!🤝
سلاااام اهالی بهشت 🌱
حالِ دلتون خوب باشه الهی😇❤️
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_زعفرانی
♦️مواد لازم
۲ لیوان آرد ۲۵۰گرم
۲لیوان آب ۲۵۰سی سی
۲لیوان شکر ۲۵۰گرم
گلاب نصف لیوان ۷۰سی سی
عرق هل ۱/۴لیوان
زعفران۱/۴مثقال
کره ۲۵۰گرم
روغن سرخ کردنی نصف لیوان
در ابتدا شهد حلوا رو آماده کردم
آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم
بعد حل شدن شکر در آب وقت اضافه کردن گلاب و همچنین عرق هل هست
بعد از اون زعفران دم شده رو اضافه میکنیم و تا شهدمون به جوش اومد زیر اون رو خاموش میکنیم
آرد رو الک کردم و چهل دقیقه به آرومی اون رو تفت میدیم
بعد از اون تغییر رنگ آرد قابل مشاهده هست
یکبار دیگه آرد رو بعد از تفت دادن مجدد الک کردم
حالا وقت اضافه کردن ترکیب کره و روغن هست که از قبل کاملا کره ذوب شده.
ترکیب روغن و کره سبب میشه که حلوا در نهایت بافت نرم تر و درخشندگی بیشتری داشته باشه.
ده دقیقه بعد از اضافه کردن کره و روغن
وقت اضافه کردن شهد هست.
توجه داشته باشید یکباره شهد رو اضافه نکنید و در چند مرحله اضافه کنید و مرتب و مدام هم بزنید
وقتی به بافت منسجم رسیدید حرارت رو خاموش کنید و حلوا رو داخل ماهیتابه به حالت گهواره ای خوب تکون بدید
نوش جانتون❤️
@sofrebanovanbeheshti
#نان_حلوا
برای۲۰ نفر
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد قنادی ۵۰۰-۵۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه خشک و فوری ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ولرم 250 میلی لیتر
حلوا به مقدار لازم
۱- شیر ولرم (یعنی اگر دستان را داخل شیر نگه دارید گرما را احساس کنید ولی دستتان نسوزد) را با یک ق غ از شکر که داخل دستور گفته شده مخلوط کرده و بعد مخمر را اضافه و هم بزنید و بعد 5 دقیقه اجازه دهید تا عمل بیاید.
۲- تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و با هم زن دستی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود، سپس روغن مایع و باقیمانده شکر ، نمک را اضافه کنید و هم بزنید ، مقداری از آرد را به مواد اضافه و هم بزنید.
۳- سپس مایع خمیر را بیفزایید آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد ممکن است با توجه به ارد و میزان جذب مقداری کمتر یا بیشتری ارد نیاز داشته باشید هنگامی که خمیر به دست نمی چسبید آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت میشود
۴- بعد شروع کنید به ورز دادن به مدت 5 دقیقه. بعد از این زمان روی خمیر را می پوشانيم و یک الی دو ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
۵- بعد از این زمان از خمیر چانه های 30گرمی جدا کردم خمیر را روی سطح کار به شکل گرد با دست باز کردم و یک قاشق حلوا داخل آن قرار دادم من از حلوا هویج استفاده کردم
۶- و انتهاي خمیر را آرام جمع کردم و داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم قرار دادم و با مهر که مخصوص کلوچه است روی آن را فشار دادم تا پهن شود و حلوا داخل خمیر پخش شود
۷- با چاقو روی کلوچه چند برش کوچک ایجاد کن
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - نماهنگ مادر منه باور منه - پویانفر.mp3
7.77M
باور منه تنها یاور منه دنیا🕊
اینو میدونه زهرا مادر منه💔
#استودیویی🔊
#ایام_فاطمیه🏴
#محمدحسین_پویانفر🎙
@sofrebanovanbeheshti
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
❤️خاطره عجیب حاج قاسم سلیمانی از شهید مهدی زین الدین به بهانه ۲۷ آبان سالروز شهادت ایشان
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حزبالله شهادت محمد عفیف را تأیید کرد
🔹مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد حاج محمد عفیف، رهبر بزرگ رسانهای و مسئول روابط رسانهای حزبالله در راه بیتالمقدس به شهادت رسید.
🔹حاج محمد عفیف نمونهای از برادر وفادار، حامی، حافظ صدای مقاومت و سنگبنای فعالیت رسانهای، سیاسی و جهادیِ حزبالله بود.
🔹او بود که از تهدید به مرگ نترسید و با جملۀ معروفش که میگفت: «بمباران ما را نترساند؛ پس تهدیدها چگونه میتوانند ما را بترسانند؟!» با شهامت همیشگیاش بر حضور پررنگ رسانهها برای مقابله با ماشین رسانهایِ اسرائیل، رساندن صدا و موضع مقاومت و ترسیم واضح ویژگیهای نبرد جاری از طریق نشست زندهاش در قلب ضاحیه اصرار داشت.
🔹او با قلم درخشان و مواضع شجاعانهاش حروف شکوه و پیروزی میکشید و وحشت بر جان دشمن میزد و با تار صدایش موسیقی مرگ را برای خانۀ ضعیفشان مینوشت. تفنگ سخنانش آنها را میکُشت و صدایش شمشیری بود که آنچه کربلاییها در میدان انجام میدادند، منتقل میکرد؛ او بود که در گوش و دل دشمن فریاد زد و گفت: «مقاومت یک ملت است و ملت هرگز نمیمیرد.»
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ماهیچه رستورانی😍😋
مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی 🥩۷۵۰گرم
پیاز بزرگ🧅 ۳عدد
سیر🧄 ۱بوته و چند حبه
پودر کاری ۱ق غ
زردچوبه ۱/۲ق غ.
نمک 🧂به میزان لازم
دارچین ۱عدد
زعفران دم کرده۱پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
درست کردن قیف و ماسوره در خانه