دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
3.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌊
حال دلت که خوب باشد ...💖
تمام دنیا هم که آوار سرت باشد
باز هم خوبی....😇
حال دلت که خوب باشد...
زندگی را زندگی میکنی آنگونه که شایسته توست...🙂
گاهی ببند چشمانت را بر روی تمام بدی ها ....☺️
کاری کن که خوب باشی
لبخند بزن ....😊
لبخند تو زیبایی دنیا را دوچندان خواهد کرد 🥰
حالت که خوب باشد ...
همه چیز بهترین میشود...😊
قول!🤝
سلاااام اهالی بهشت 🌱
حالِ دلتون خوب باشه الهی😇❤️
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_زعفرانی
♦️مواد لازم
۲ لیوان آرد ۲۵۰گرم
۲لیوان آب ۲۵۰سی سی
۲لیوان شکر ۲۵۰گرم
گلاب نصف لیوان ۷۰سی سی
عرق هل ۱/۴لیوان
زعفران۱/۴مثقال
کره ۲۵۰گرم
روغن سرخ کردنی نصف لیوان
در ابتدا شهد حلوا رو آماده کردم
آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم
بعد حل شدن شکر در آب وقت اضافه کردن گلاب و همچنین عرق هل هست
بعد از اون زعفران دم شده رو اضافه میکنیم و تا شهدمون به جوش اومد زیر اون رو خاموش میکنیم
آرد رو الک کردم و چهل دقیقه به آرومی اون رو تفت میدیم
بعد از اون تغییر رنگ آرد قابل مشاهده هست
یکبار دیگه آرد رو بعد از تفت دادن مجدد الک کردم
حالا وقت اضافه کردن ترکیب کره و روغن هست که از قبل کاملا کره ذوب شده.
ترکیب روغن و کره سبب میشه که حلوا در نهایت بافت نرم تر و درخشندگی بیشتری داشته باشه.
ده دقیقه بعد از اضافه کردن کره و روغن
وقت اضافه کردن شهد هست.
توجه داشته باشید یکباره شهد رو اضافه نکنید و در چند مرحله اضافه کنید و مرتب و مدام هم بزنید
وقتی به بافت منسجم رسیدید حرارت رو خاموش کنید و حلوا رو داخل ماهیتابه به حالت گهواره ای خوب تکون بدید
نوش جانتون❤️
@sofrebanovanbeheshti
#نان_حلوا
برای۲۰ نفر
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد قنادی ۵۰۰-۵۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه خشک و فوری ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ولرم 250 میلی لیتر
حلوا به مقدار لازم
۱- شیر ولرم (یعنی اگر دستان را داخل شیر نگه دارید گرما را احساس کنید ولی دستتان نسوزد) را با یک ق غ از شکر که داخل دستور گفته شده مخلوط کرده و بعد مخمر را اضافه و هم بزنید و بعد 5 دقیقه اجازه دهید تا عمل بیاید.
۲- تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و با هم زن دستی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود، سپس روغن مایع و باقیمانده شکر ، نمک را اضافه کنید و هم بزنید ، مقداری از آرد را به مواد اضافه و هم بزنید.
۳- سپس مایع خمیر را بیفزایید آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد ممکن است با توجه به ارد و میزان جذب مقداری کمتر یا بیشتری ارد نیاز داشته باشید هنگامی که خمیر به دست نمی چسبید آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت میشود
۴- بعد شروع کنید به ورز دادن به مدت 5 دقیقه. بعد از این زمان روی خمیر را می پوشانيم و یک الی دو ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
۵- بعد از این زمان از خمیر چانه های 30گرمی جدا کردم خمیر را روی سطح کار به شکل گرد با دست باز کردم و یک قاشق حلوا داخل آن قرار دادم من از حلوا هویج استفاده کردم
۶- و انتهاي خمیر را آرام جمع کردم و داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم قرار دادم و با مهر که مخصوص کلوچه است روی آن را فشار دادم تا پهن شود و حلوا داخل خمیر پخش شود
۷- با چاقو روی کلوچه چند برش کوچک ایجاد کن
@sofrebanovanbeheshti
@Maddahionlinمداحی آنلاین - نماهنگ مادر منه باور منه - پویانفر.mp3
زمان:
حجم:
7.77M
باور منه تنها یاور منه دنیا🕊
اینو میدونه زهرا مادر منه💔
#استودیویی🔊
#ایام_فاطمیه🏴
#محمدحسین_پویانفر🎙
@sofrebanovanbeheshti