eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 موز ۱عدد(رنده شده) شیر ۱لیوان شکر ۱لیوان روغن مایع نصف لیوان(روغن کنجد استفاده کردم) گردو نصف لیوان(خورد شده) وانیل بکینگ پودر نصف ق غذاخوری تخم مرغ ۲عدد آردسفیدقنادی(آرد سه صفر) ۲لیوان اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن میکنیم . تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن برقی اینقدر هم میزنیم تا حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه. موز رو بهش اضافه میکنیم. بازم هم میزنیم حالا روغن مایع رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم. حالا آرد و بکینگ پودر رو که باهم الک کردیم به مرور و طی سه مرحله به موادمون اضافش میکنیم یه کم آرد میریزیم یه کم شیر . مجددا کمی آرد و شیر تا زمانیکه هم آرد و هم شیر تموم بشن و در نهایت گردوها رو اضافه کرده با لیسک مخلوطش میکنیم و در قالب میریزیم و در فر بمدت ۳۵تا ۴۵دقیقه (بستگی به دمای فر داره)قرار میدیم تا کاملا بپزه. ⚘ برای کاور کیک: ۱ق غ پودرکاسترد رو با یک لیوان شیرعسل مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم سریع به غلظت فرنی میرسه. حرارت رو خاموش کردم. بعدم همینطور داغ روی کیک سرد ریختم . ⚘منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسویه که معمولا باهاش چای میخورن. ⚘کاور روی کیک کاملا دلبخواهه میتونید کیک رو ساده میل کنید بدون کرم کاسترد. ⚘ داخل توستر با دمای ۱۷۰درجه پخته میشه (البته من موادرادرقابلمه ریختم وروی حرارت خیلی کم مثل پلو که میگذاریم دم بکشه،گذاشتم دم کنی انداختم بعد درست شدن برگردوندم طرف دیگه کیکم رنگ گرفت) @sofrebanovanbeheshti
👇 آردسفید:160 گرم🌱 روغن جامدیاکره:120🌱 پودرقند:130گرم🌱 نون بستنی5عدد🌱 اسانس دلخواه(مثل پودر هل.. دارچین... وانیل... زنجفیل...)🌱 اگه دوست داشتین 2ق غذاخوری پودرکاکایوراجایگزین 2ق غذاخوری آردکنید.... ابتداآردوروی حرارت ملایم بمدت20دقیقه تفت بدین.... هم بزنیدکه آردنسوزه... رنگ آردتغییرنکنه.... (دراین مرحله میتونین کاکایوراروی آردالک کنین.... ویاپودهل و.... دیگرطعمهاروکه انتخاب کردیداضافه نمایید)وقتی خوب مخلوط شدکره یاروغن آبشده(من نصف،نصف ریختم)رااضافه نمایید.... شعله راخاموش کنید... باپشت قاشق روغن رابخوردآردبدهید.... اینک پودرقندراروی موادکم کم الک کرده مخلوط نمایید.... نانهاراروی سطح مسطحی گذاشته موادداغ راباپالت یاکاردبلندبروی نانهامالیده ... یکدست میکنیم.... نان بعدی رادقیقامیگذاریم باکف دست فشارمیدهیم تاکاملافیکس بشه... دوباره موادراباپالت یکدست میمالیم و.... همینطورنان بعدی... تعدادلایه های نان بستگی به خودتون داره.... بایدخیلی سریع این مراحل راانجام بدین..... اگرموادخنک شددوباره خیلی کم حرارت میدین.... بعدازاتمام نانهاداخل یک سینی گذاشته... وجسم سنگینی روی آنهامیگذاریم. تاویفرهاکاملامنسجم بشن... ناگفته نماندمحیط بایدسرد باشدیادریخچال بگذاریدبمدت2ساعت.... دراتمام کارآنهارابه قطعات دلخواه باچاقوی تیزاره ای برش دهیدو به ظرف سروانتقال دهید.... نوش جون کوچولوهاتون😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد. برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید. مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، 200 گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود. (اگر شعله سوزنی باشد نیازی به چربی و احشاء داخلی نیست فقط مواظب باشید ته نگیرد و اگر می خواهید مثل روغن زرد دانه دانه شود هر مقداری که شحم اب می شود از ظرف خارج کنید تا انتها به این نحوانجام دهید). توصیه ها و موارد مهم: – بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید. – این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است. – برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو در مصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است. – روغن های حیوانی به ویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم بنزین برای سلول های قلب را دارند. – این روغن بر خلاف روغن دنبه بی بو بوده و سریع الهضم می باشد و در رگها رسوب هم نمیکند. « این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است ». @sofrebanovanbeheshti
برای چهل نفر 👇 دو کیلو سیب زمینی یک کیلو خیار شور نیم کیلو هویج ... ۲۵۰ گرم نخود فرنگی .. ۲۵۰ گرم ذرت ... یک عدد سینه مرغ .... سس بزرگ ...به مقدار لازم تخم مرغ ۱۰ عدد ۴۰ نون باگت کوچیک میشه برای پنجاه نفر ۳کیلو سیب زمینی ۲۰ تا تخم مرغ ۱عدد مرغ متوسط ۱ کیلو خیارشور ۱ سس بزرگ نخود فرنگی و ذرت هم به دلخواه @sofrebanovanbeheshti
👇 انواع قالبهای آلومینیومی یاگالوانیزه بیشترین کاربرد رادارن.... 1_قالب گرد ارتفاع10سانت و به قطر18 2_قالب گرد ارتفاع7سانت و قطر23سانت 3-قالب میان تهی شیاردار ارتفاع7سانت وقطر23سانت 4_قالب مستطیل30در40 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_موزوگردو_سه_رنگ👇 مواد کیکم که آماده شد به۳قسمت تقسیم کردم یک قسمت روساده نگه داشتم به یه قسمت رنگ خوراکی زدم وبه یکی هم پودرکاکائووکمی روغن یاشیر چون غلظتش بایدبااون دوتاقسمت یکی باشه... بعدهم به روش زبراریختم توی قالب یعنی یه ملاقه کاکائویی بعد یه ملاقه سفید بعدهم صورتی همینطور روی هم میریزیم وادامه میدیم تاموادتموم بشه #کیک_موز_و_گردو😍👇 شکر 3لیوان روغن مایع 1لیوان تخم مرغ 6عدد وانیل یک دوم ق چ شیر 1لیوان موزدرشت نگینی خردشده 2عدد گردوخردشده 6 ق س آرد 4لیوان بیکینگ پودر 4 ق چ طرزتهیه: ابتداروغن وشکرراباهمزن به مدت5دقیقه هم میزنیم بعدتخم مرغ هارویکی یکی اضافه میکنیم(هرتخم مرغ خوب مخلوط شدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم) وانیل راهم اضافه کرده وخوب هم میزنیم شیرراریخته سپس موزوگردورا اضافه کرده هم میزنیم آرد2بارالک شده رابه همراه بیکینگ پودر در2مرحله به مایه اضافه کرده وهم میزنیم قالب موردنظرروچرب کرده آردپاشی میکنیم آرداضافه روخالی میکنیم ومایه کیک روداخلش میریزیم درفرازقبل گرم شده باحرارت175درجه به مدت45دقیقه میپزیم😋😋😋😋😋نوش جان 🔴این کیک روبدون موزیاگردوهم میشه درست کرد 🔴میشه توکاغذکاپ کیک یاقالب مافین هم درست کرد @sofrebanovanbeheshti
👇 4 کیلو شیر رو جوشوندم بعد دو لیوان ماست خانگی بهش اضافه کردم . بعد دوقاشق غذا خوری نمک رو که در نصف لیوان سرکه سفید حل کرده بودم رو ریختم تو شیر و همزدم و بلافاصله زیرش رو خاموش کردم. بعد داخل یه آبکش یه پارچه نخی انداختم و شیر بریده شده رو ریختم تو پارچه و روش یه وزنه سنگین گذاشتم . دوساعت به همین صورت موند . بعد برش زدم . از آبی هم که از آبکش داخل ظرف زیرش رفته هم میتونید در آخر که پنیر رو برش زدید و داخل ظرف چیدید استفاده کنید . میتونید بنا به ذایقه خودتون پونه ،زیره ،.... هم برای طعم دار کردن پنیرتون استفاده کنید .☺️☺️ 👇 ما شیر خراب رو بجوشونیم تیکه تیکه میشه . که میتوان با اضافه کردن کمی سرکه آن را به پنیر تبدیل کرد مثل مراحل بالا👆 و دقیقا برای پنیر هم شیر سالم رو میجوشونیم۰ وبا سرکه یا ماست تیکه تیکه میکنیم 😜😜 بنابراین👇👇 با شیر فاسد هم میتوان پنیر تهیه کرد👌👌👌 پس شیرهایی که مانده و ترش شده و موقع جوشاندن بریده میشوند را دور نریزید 😉 و به راحتی با همین روش پنیر درست کنید😋 @sofrebanovanbeheshti