#ویفر_لقمه_ای👇
آردسفید:160 گرم🌱
روغن جامدیاکره:120🌱
پودرقند:130گرم🌱
نون بستنی5عدد🌱
اسانس دلخواه(مثل پودر هل.. دارچین... وانیل... زنجفیل...)🌱
اگه دوست داشتین 2ق غذاخوری پودرکاکایوراجایگزین 2ق غذاخوری آردکنید....
ابتداآردوروی حرارت ملایم بمدت20دقیقه تفت بدین....
هم بزنیدکه آردنسوزه... رنگ آردتغییرنکنه.... (دراین مرحله میتونین کاکایوراروی آردالک کنین....
ویاپودهل و.... دیگرطعمهاروکه انتخاب کردیداضافه نمایید)وقتی خوب مخلوط شدکره یاروغن آبشده(من نصف،نصف ریختم)رااضافه نمایید....
شعله راخاموش کنید... باپشت قاشق روغن رابخوردآردبدهید....
اینک پودرقندراروی موادکم کم الک کرده مخلوط نمایید....
نانهاراروی سطح مسطحی گذاشته موادداغ راباپالت یاکاردبلندبروی نانهامالیده ... یکدست میکنیم....
نان بعدی رادقیقامیگذاریم باکف دست فشارمیدهیم تاکاملافیکس بشه...
دوباره موادراباپالت یکدست میمالیم و.... همینطورنان بعدی...
تعدادلایه های نان بستگی به خودتون داره....
بایدخیلی سریع این مراحل راانجام بدین.....
اگرموادخنک شددوباره خیلی کم حرارت میدین....
بعدازاتمام نانهاداخل یک سینی گذاشته... وجسم سنگینی روی آنهامیگذاریم. تاویفرهاکاملامنسجم بشن...
ناگفته نماندمحیط بایدسرد باشدیادریخچال بگذاریدبمدت2ساعت....
دراتمام کارآنهارابه قطعات دلخواه باچاقوی تیزاره ای برش دهیدو به ظرف سروانتقال دهید....
نوش جون کوچولوهاتون😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#روغن_شحم_گاو👇
روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد.
برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید.
مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، 200 گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود.
(اگر شعله سوزنی باشد نیازی به چربی و احشاء داخلی نیست فقط مواظب باشید ته نگیرد و اگر می خواهید مثل روغن زرد دانه دانه شود هر مقداری که شحم اب می شود از ظرف خارج کنید تا انتها به این نحوانجام دهید).
توصیه ها و موارد مهم:
– بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.
– این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است.
– برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو در مصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است.
– روغن های حیوانی به ویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم بنزین برای سلول های قلب را دارند.
– این روغن بر خلاف روغن دنبه بی بو بوده و سریع الهضم می باشد و در رگها رسوب هم نمیکند.
« این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است ».
@sofrebanovanbeheshti
#الویه برای چهل نفر 👇
دو کیلو سیب زمینی
یک کیلو خیار شور
نیم کیلو هویج ...
۲۵۰ گرم نخود فرنگی ..
۲۵۰ گرم ذرت ...
یک عدد سینه مرغ ....
سس بزرگ ...به مقدار لازم
تخم مرغ ۱۰ عدد
۴۰ نون باگت کوچیک میشه
#الویه برای پنجاه نفر
۳کیلو سیب زمینی
۲۰ تا تخم مرغ
۱عدد مرغ متوسط
۱ کیلو خیارشور
۱ سس بزرگ
نخود فرنگی و ذرت هم به دلخواه
@sofrebanovanbeheshti
#پرکاربردترین_قالبها👇
انواع قالبهای آلومینیومی یاگالوانیزه بیشترین کاربرد رادارن....
1_قالب گرد ارتفاع10سانت و به قطر18
2_قالب گرد ارتفاع7سانت و قطر23سانت
3-قالب میان تهی شیاردار ارتفاع7سانت وقطر23سانت
4_قالب مستطیل30در40
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_موزوگردو_سه_رنگ👇
مواد کیکم که آماده شد به۳قسمت تقسیم کردم یک قسمت روساده نگه داشتم
به یه قسمت رنگ خوراکی زدم وبه یکی هم پودرکاکائووکمی روغن یاشیر چون غلظتش بایدبااون دوتاقسمت یکی باشه...
بعدهم به روش زبراریختم توی قالب یعنی یه ملاقه کاکائویی بعد یه ملاقه سفید بعدهم صورتی
همینطور روی هم میریزیم وادامه میدیم تاموادتموم بشه
#کیک_موز_و_گردو😍👇
شکر 3لیوان
روغن مایع 1لیوان
تخم مرغ 6عدد
وانیل یک دوم ق چ
شیر 1لیوان
موزدرشت نگینی خردشده 2عدد
گردوخردشده 6 ق س
آرد 4لیوان
بیکینگ پودر 4 ق چ
طرزتهیه:
ابتداروغن وشکرراباهمزن به مدت5دقیقه هم میزنیم بعدتخم مرغ هارویکی یکی اضافه میکنیم(هرتخم مرغ خوب مخلوط شدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم) وانیل راهم اضافه کرده وخوب هم میزنیم شیرراریخته سپس موزوگردورا اضافه کرده هم میزنیم آرد2بارالک شده رابه همراه بیکینگ پودر در2مرحله به مایه اضافه کرده وهم میزنیم
قالب موردنظرروچرب کرده آردپاشی میکنیم آرداضافه روخالی میکنیم ومایه کیک روداخلش میریزیم درفرازقبل گرم شده باحرارت175درجه به مدت45دقیقه میپزیم😋😋😋😋😋نوش جان
🔴این کیک روبدون موزیاگردوهم میشه درست کرد
🔴میشه توکاغذکاپ کیک یاقالب مافین هم درست کرد
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر_خانگی👇
4 کیلو شیر رو جوشوندم بعد دو لیوان ماست خانگی بهش اضافه کردم .
بعد دوقاشق غذا خوری نمک رو که در نصف لیوان سرکه سفید حل کرده بودم رو ریختم تو شیر و همزدم و بلافاصله زیرش رو خاموش کردم.
بعد داخل یه آبکش یه پارچه نخی انداختم و شیر بریده شده رو ریختم تو پارچه و روش یه وزنه سنگین گذاشتم .
دوساعت به همین صورت موند .
بعد برش زدم .
از آبی هم که از آبکش داخل ظرف زیرش رفته هم میتونید در آخر که پنیر رو برش زدید و داخل ظرف چیدید استفاده کنید .
میتونید بنا به ذایقه خودتون پونه ،زیره ،.... هم برای طعم دار کردن پنیرتون استفاده کنید .☺️☺️
#درست_کردن_پنیر_با_شیر_مانده👇
ما شیر خراب رو بجوشونیم تیکه تیکه میشه .
که میتوان با اضافه کردن کمی سرکه آن را به پنیر تبدیل کرد مثل مراحل بالا👆
و دقیقا برای پنیر هم شیر سالم رو میجوشونیم۰
وبا سرکه یا ماست تیکه تیکه میکنیم 😜😜
بنابراین👇👇
با شیر فاسد هم میتوان پنیر تهیه کرد👌👌👌
پس شیرهایی که مانده و ترش شده و موقع جوشاندن بریده میشوند را دور نریزید 😉 و به راحتی با همین روش پنیر درست کنید😋
@sofrebanovanbeheshti
دوستان عزیزم
امروز توی گروه داشتم میدیدم که چطور همگی با شوق و اشتیاق سئوال میپرسیدند و جواب میگرفتند و همینطور دیگر دوستان که به همدیگه کمک میکردند تا یه کیک یا پنیر خانگی یا.....درست کنند😋😋
واقعا باید گفت که....
رزق فقط رزق مادی نیست...
در آخرالزمان، هم دسترسی به بدیها آسان شده و هم دسترسی به خیرات کثیر...
📱بخواهی از گوشه خانه هم به کیلومترها دورتر دست مییابی...💻📱
اینجا خانه ی رزق ماست🍲🍞🍛🍰🍵☕️
بانوان بهشتی ، آشپزخانه خونه ی خودشون رو سلامت و معنوی میکنند با کمک یکدیگر ✌️
خدا خیرتون بده❤️اجر همگی شما که بی منت آموخته های خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدید با خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها ❤️
ان شاءالله سفره هاتون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون 😘😘😍😍😍💋💋💋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
✍پیامبر اعظم (ص) فرمود:
خدا و پیامبرش درود می فرستند بر سفره هایی که در آن نمک و سرکه باشد.
📚 دعوات راوندی صفحه ۱۴۶
⛔️طب استعماری می گوید نمک نخور، باعث فشار خون می شود. طب اسلامی می گوید نمک طبیعی فشار خون را درمان می کند!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺