#پنیر_خانگی👇
4 کیلو شیر رو جوشوندم بعد دو لیوان ماست خانگی بهش اضافه کردم .
بعد دوقاشق غذا خوری نمک رو که در نصف لیوان سرکه سفید حل کرده بودم رو ریختم تو شیر و همزدم و بلافاصله زیرش رو خاموش کردم.
بعد داخل یه آبکش یه پارچه نخی انداختم و شیر بریده شده رو ریختم تو پارچه و روش یه وزنه سنگین گذاشتم .
دوساعت به همین صورت موند .
بعد برش زدم .
از آبی هم که از آبکش داخل ظرف زیرش رفته هم میتونید در آخر که پنیر رو برش زدید و داخل ظرف چیدید استفاده کنید .
میتونید بنا به ذایقه خودتون پونه ،زیره ،.... هم برای طعم دار کردن پنیرتون استفاده کنید .☺️☺️
#درست_کردن_پنیر_با_شیر_مانده👇
ما شیر خراب رو بجوشونیم تیکه تیکه میشه .
که میتوان با اضافه کردن کمی سرکه آن را به پنیر تبدیل کرد مثل مراحل بالا👆
و دقیقا برای پنیر هم شیر سالم رو میجوشونیم۰
وبا سرکه یا ماست تیکه تیکه میکنیم 😜😜
بنابراین👇👇
با شیر فاسد هم میتوان پنیر تهیه کرد👌👌👌
پس شیرهایی که مانده و ترش شده و موقع جوشاندن بریده میشوند را دور نریزید 😉 و به راحتی با همین روش پنیر درست کنید😋
@sofrebanovanbeheshti
دوستان عزیزم
امروز توی گروه داشتم میدیدم که چطور همگی با شوق و اشتیاق سئوال میپرسیدند و جواب میگرفتند و همینطور دیگر دوستان که به همدیگه کمک میکردند تا یه کیک یا پنیر خانگی یا.....درست کنند😋😋
واقعا باید گفت که....
رزق فقط رزق مادی نیست...
در آخرالزمان، هم دسترسی به بدیها آسان شده و هم دسترسی به خیرات کثیر...
📱بخواهی از گوشه خانه هم به کیلومترها دورتر دست مییابی...💻📱
اینجا خانه ی رزق ماست🍲🍞🍛🍰🍵☕️
بانوان بهشتی ، آشپزخانه خونه ی خودشون رو سلامت و معنوی میکنند با کمک یکدیگر ✌️
خدا خیرتون بده❤️اجر همگی شما که بی منت آموخته های خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدید با خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها ❤️
ان شاءالله سفره هاتون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون 😘😘😍😍😍💋💋💋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
✍پیامبر اعظم (ص) فرمود:
خدا و پیامبرش درود می فرستند بر سفره هایی که در آن نمک و سرکه باشد.
📚 دعوات راوندی صفحه ۱۴۶
⛔️طب استعماری می گوید نمک نخور، باعث فشار خون می شود. طب اسلامی می گوید نمک طبیعی فشار خون را درمان می کند!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#نمک_دریا
#ید_طبیعی
#تیروئید
#اصلاح_تغذیه
برای اینکه به پرکاری یا کمکاری تیروئید مبتلا نشوید،
دچار مشکلات ناشی از فشار خون نشوید
پوست لطیف و صورت بدون لکی داشته باشید
از مراکز معتبر #نمک_دریا تهیه کرده و مصرف کنید😋
و به تبلیغات مسمومی که امروزه میشنوید توجه نکنید 😒😏
🍚 نمک دریا سرشار از انواع #املاح مورد نیاز بدن، از جمله یُد است 😇
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کوکی_خوشمزه_کاکائویی_در_فر_و_مایکروفر🍰🍰👇
یک لیوان شکر را با دو تا تخم مرغ و کمی وانیل در ظرفی با همزن به مدت هشت دقیقه خوب میزنیم تا کرم وغلیظ شود.
بعد یک لیوان روغن را اضافه کرده وکمی میزنیم.
حالا سه لیوان آرد را به همراه دو تا سه ق غذاخوری کاکائو ودو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر که از قبل سه بار الک کرده ایم کم کم به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم وبه خورد مواد میدهیم.
از همزن استفاده نمیکنیم در این مرحله خمیر نرم ولطیفی به دست می آید .
سینی ماکروفر را کاغذ روغنی پهن کرده وچرب میکنیم .
از مواد به اندازه گردو در دست گرد میکنیم وبا ترافل ریز وکنجد سفید یا هر تزیینی به دلخواه در ماکرو از قبل گرم شده به مدت 15الی20دقیقه میگذاریم بپزد.
برای من 18دقیقه طول میکشد تا خوب بپزد.
سینی را از فر خارج کرده زمان میدهیم تا کمی خنک شود واز سینی جدا میکنیم.
کوکی های خوشمزه ما آماده است.
با این دستور حدود 27کوکی به دست میاد..
در ظرف در بسته ودر نایلون در یخچال نگهداری میکنیم.
من بارها با این دستور کوکی پختم و واقعا راضی بودم.
در ضمن با همین دستور در فر هم میشه درست کرد.
نوش جان.
التماس دعا☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۳ آرد حاوی پروتئینی به اسم گلوتن است که از مخلوط کردن و ورز دادن آرد شکل می
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۴
امروز نوبت بیکینگ پودر هست
پودر قنادی یا بیکینگ پودر
(به انگلیسی: Baking powder)
نوعی عامل ورآورنده است که از مخلوط کردن یک باز (کربنات یا بیکربنات) با یک اسید ضعیف تهیه میشود و برای ورآمدن خمیر و حجم دادن به انواع نان و کیک استفاده میشود.
از آنجا که بکینگ پودر یک نوع باز است ، به محض مخلوط شدن با مایعاتی که خاصیت اسیدی دارند، موجب آزاد شدن گاز در اکسید کربن میشود که باعث ورآمدن خمیر و ایجاد حجم در نان یا کیک میشود.
بکینگ پودر برای موادی که نیاز به پخت طولانی دارند مصرف میشود و تلخی کمتری نسبت به جوش شیرین دارد.
عمر مفید این ماده بین ۶ تا ۱۲ ماه است و باید درجای خشک، خنک و در ظرف بسته نگهداری شود.
اگر زمانی که یک قاشق مربا خوری ، بکینگ پودر را در نصف لیوان آب جوش می ریزیم، مخلوط بجوشد، بکینگ پودر قابل استفاده است.
انواع طعم دار هم در بازار هست با توجه به فرمولاسیون مورد نظر انواع بیکینگ پودر با طعم هایی مانند وانیل، کاکائو و … جهت استفاده در کیکهای طعم دار در اختیار مصرف کننده قرار میگیرد.
ولی استفاده از طعم دار توصیه نمیشود ❌
✍منبع :ویکی پدیا
ادامه دارد......
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_مرغ_مجلسی👇
سینه مرغ 2 عدد
نان تست 1 بسته
سس مایونز یک لیوان
تخم مرغ 2 عدد
خیارشور نصف لیوان
ماست خامه ای نصف لیوان
جعفری نصف لیوان
ذرت و نخودفرنگی
فلفل,نمک,زردچوبه به میزان لازم
مرغ رو بعد از پخت ریش ریش می کنیم. تخم مرغ رو رنده میکنیم.
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم. جعفری رو خوب شسته و خرد میکنیم.
همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
کناره های نان ها را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم .
یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها می ریزیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته اضافه می کنیم.
و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .
کیک مرغ ما آماده سرو است.
استفاده از پیازچه یا تره به طعم بهتر کیک مرغ کمک میکند.
من استفاده نکردم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#باقالی_پلو
برای پنجاه نفر👇
برنج ۳۳ پیمانه
باقلا از دوست درآورده و قاچ شده ۳۳ پیمانه
شویدخشک ۱۰۰ ق غذاخوری
گوشت ۱۲۵۰۰ گرم
پیاز ۳۳ عدد
سیر ۵۰ حبه
رب گوجه فرنگی ۱۶ ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
و زعفران ۱۶ ق غذاخوری
@sofrebanovanbeheshti
برای فریزر کردن قارچ از روش بلانچ استفاده کنید
با بلانچ کردن قارچ میتونید اونو بدون تغییر رنگ و تغییر خواص توی فریزر نگه داری. سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و ... رو هم میشه با این روش فریز کرد و همچنین اگه واسه مصرف توی سالاد و یا خام خوری هم بخواهید خیلی خوبه.
#بلانچ_کردن_سبزیجات👇
مقداری آب در قابلمه ریخته تا بجوش آید
سپس مقداری سرکه و نمک اضافه کنید و سبزیجات یا قارچ اسلایس شده (یا کامل) را به مدت 2الی5دقیقه در اب در حال جوش قرار دهید.( در این مدت زمانی خواص سبزیجات حفظ میشود) سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید.
بعد از این که آبش رفت و در مورد قارچ بهتر است انرا خشک کنید و بعد بسته بندی کرده ودر فریزر قرار دهید.
@sofrebanovanbeheshti
#بلانچ_کردن_قارچ👇
براي اينکه قارچ شما سياه نشود برترين روش براي فريز کردن قارچ اين روش ميباشد...
اول قارچ هارا با اب سردشستشو ميدهيم و کنار ميگذاريم
براي 1 کيلو قارچ در يک ديگ بزرگ 4 ليتراب ميگذاريم روي شعله تا جوش بياد. 4قاشق سوپخوري ابليمو ترش و2قاشق سوپخوري نمک به آب در حال جوشيدن افزوده و قارچ ها را به اب در حال جوش ميريزيم و ميگذاريم 3تا5 دقيقه بجوشد.
پس از اين زمان قارچ ها را از روي حرارت برداشته و تند در ابکش ريخته يا در اب سرد ريخته وبا اب سرد آبکشي ميکنيم.
پس از اين ميگذاريم تا قارچ ها کمي خشک و سرد شوند
اکنون قارچ ها را به ورقهاي نازک بريده و در زيپ لاک ريخته وفريز ميکنيم .
وميتوانيد به مدت 6 تا 12 ماه در فريزر نگهداري کنيد. به اين عمل بلانچ کردن قارچ ها و سبزيها ميگويند.
🔴من قبل از ریختن توآب جوش قارچ ها رو اسلایس کردم
🔴هیچ وقت هم این همه مدت نگه نداشتم
@sofrebanovanbeheshti