7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️
سلام خدمتِ شمایی که همراه بهشتی😊🌹
زندگی میگذره ، گاهی باب دلت
گاهی برخلاف آرزوهات
گاهی خوشحالی و درگیر آدمای زندگیت
گاهی میفتی تو گرفتاریات که
فقط خدا یادت میاد
یاد بگیریم که
زندگی چه باب دلمون بود
چه برخلاف آرزوهامون ،یکی
به اسم "خدااااا" همیشه هوامونو داره
روزتون زیبا و سرشار از آرامش 🌸
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_عروس
#ازوگلین
#شوربا
صباصادقی
سوپ عروس یا ازوگلین با دستور مینا جون😋😋😋😋
در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_عروس
#شوربا
#ازوگلین
ارسالی از صبا صادقی
با دستور مینا جون
یک پیش غذا یا شام سبک و خوشمزه از کشور ترکیه
داستانش خیلی جالبه
یکی از معروف ترین سوپ های ترکیه، سوپی به نام سوپ عروس است که پشت این نامگذاری داستان جالبی هم وجود دارد. این طور گفته می شود که مادرشوهری از تازه عروسش به نام( ازو )خواست که برای او سوپ تهیه کند. اِزو که مواد اولیه زیادی در منزل نداشت تصمیم گرفت با هر آن چه که در خانه وجود دارد سوپی خوشمزه تهیه کند.
او عدس، بلغور، برنج، رب گوجه، فلفل قرمز و نعنا را با یکدیگر ترکیب کرد و سوپی بسیار لذیذ و خوشمزه درست کرد. از آن به بعد این سوپ خوشمزه به نام سوپ ازوگلین شهرت پیدا کرد و به دخترانی که قرار است ازدواج کنند حتما طرز تهیه این سوپ را آموزش می دهند.
مواد لازم؛
3 قاشق غذاخوری پر بلغور گندم
3 قاشق غذاخوری پر برنج نیم دانه(من مینا یک لیوان از برنج پخته از ظهر مونده استفاده کردم)
4 قاشق غذاخوری پر دال عدس
1 عدد پیاز بزرگ نگینی ریز خرد شود
2 حبه سیر ریز خرد شود
1 ق غ آرد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف قاشق غذاخوری رب فلفل - اگر نبود کمی فلفل قرمز
عصاره مرغ یا گوشت یا آب مرغ و یا قلم(من از آب مرغ ظهر امروز استفاده کردم)
نمک، فلفل، زردچوبه
طرز تهیه:
بلغور را از شب قبل خیس میکنیم برنج را هم چند ساعت خیس میکنیم ،ابتدا بلغور و عصاره مرغ (۲ عدد) و آب را میگذاریم بپزد (اگر آب مرغ یا قلم داشتیم از آن استفاده میکنیم) اواسط پخت برنج و دال عدس را اضافه کرده و میگذاریم با هم بپزند. ⭕️من مینا بلغور خیس خورده و برنج پخته از قبل و دال عدس و آب مرغ رو همه باهم همراه مقداری آب داخل زودپز ریختم و نیم ساعت پختم.
⭕️در صورتیکه داخل قابلمه پخته شود ، زمان پخت افزایش می یابد.
پیاز را نگینی کرده با ادویه جات سرخ میکنیم سیر را هم خرد کرده به آن اضافه میکنیم سپس آرد را ریخته و تفت میدیم بعد رب گوجه و فلفل قرمز ریخته و سرخ میکنیم تا رب رنگ باز کند
مخلوط پیاز و سیر را به سوپ اضافه کرده هم میزنیم اگر غلظت آن زیاد بود کمی آبجوش اضافه کرده میگذاریم حدودا ده دقیقه دیگر جوش بزند،سوپ خوشمزه آماده است هنگام سرو روی آن نعناع داغ میریزیم. این غذا با چاشنی آبلیمو یا لیمو سرو میشه نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_بستنی
با طعم های انار و تمشک
خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته هايت موفق شوى. امام علی (ع) (غررالحکم)
مواد لازم 🔰
ژله موهیتو
ژله هلو
ژله تمشک ابی
از هرکدوم یک بسته
بستنی وانیلی دو تا لیوانی
#نکته
◀️برای اینکه ژله شفاف داشته باشید پودر ژله رو فقط با آبجوش مخلوط کنید تاحدی که هیچ ذره ای ازپودر ژله باقی نمونه
◀️واینکه برای اینکه سفتتر باشه یک ویک سوم لیوان اب میخواین
ولی نرمال 1ونیم لیوان ابجوش میخواد که منم همینقدر ریختم
◀️برای این تعداد ازهمه بسته ها کامل استفاده کردم
◀️هر بار هرکدوم رو ریختم چون میخواستم زود ببنده گذاشتم فریزر
در حد 10 دقیقه
اما تویخچال حدود بیست دقیقه نیم بند بشه درحدی که لایه بعدی رو ریختین با لایه زیری قاطی نشه
◀️واینکه وقتی ژله رو با اب جوش مخلوط کردین بگذارید بمونه خنک بشه بعد بریزید روی لایه قبلی
@sofrebanovanbeheshti
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
باورکردنی نیست که یک شهیدِ دانش آموز به این حجم از پختگی برسه مگر اینکه تربیت شدهی مکتب امام خمینی باشه… :)
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#پلو_لوبیا_چشم_بلبلی
✍مواد لازم:
🥢لوبیا چشم بلبلی150گرم
🥢برنج 4پیمانه
🥢ترکیپ پیاز داغ و پودر دارچین و پودر سیر مقداری
🥢زردچوبه
🥢 شوید خشک یا تازه (من از خشک استفاده کردم)
🥣طرز تهیه:
اول از همه برنج رو پخته و کمی زردچوبه میریزیم و آبکشی میکنیم.
بعد لوبیاهای پخته شده رو هم آبکشی میکنیم.
از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ میکنیم وکمی پودر سیر و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
حالا کف قابلمه رو نون میندازیم(یا هر نوع ته دیگ دیگه ای که دوست داشتید مثل سیب زمینی یا کاهو....)
بعد مانند فیلم یه لایه برنج یه لایه شوید ویه لایه لوبیا و پیاز داغ میریزیم تا آخررررر...
در آخر هم روغن داغ روی برنج میدیم و درش رو دم میکنیم به مدت 35دقیقه.
ما با تن ماهی خوردیم با مرغ و گوشت هم خورده میشه.