eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی( ۵) امروز میرسیم به وانیل🍰 وانیل یا ورق قٌماری[۱] میوه گیاهی است از خانواد
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۶) یکی از ملزومات در قنادی شکر هست که امروز به آن میپردازیم 😉 شکر قهوه ای، شکر سرخ و شکر سفید، انواع شکر هستند که هر سه آنها از نیشکر بدست می آیند، اما به خاطر آن که فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است خواص آن ها نیز با یکدیگر فرق می کند. شکر ماده ایست که در مصارف گوناگونی مانند مصارف خانگی، صنایع غذائی، صنایع داروسازی استفاده میشود و در رژیم غذایی افراد نیز جایگاه ویژه ای دارد. شکر جزء شیرین کننده هایی است که آن را هم در اشکال گوناگون (قند، نبات، شکر های رنگی و تزیینی) و هم مواد مصرفی فراوانی میتوان یافت. اکثر مواد مصرفی ما همچون: شیرینی و شکلات، نان صنعتی، بیسکوئیت و کیک، ژله، نوشابه‌، آبمیوه، سس، مربا، غذاهای کنسرو شده، شامل شکر می باشند. این مواد در حجم کم، میزان کالری (انرژی) زیادی تولید میکنند که این امر باعث افزایش بیماری در افراد می گردد. حاصل پالایش نیشکر دو محصول، قند (ساکاروز) و شیره قند ( ملاس) میباشد شکر قنادی شکر قنادی (به انگلیسی: confectioners sugar) نوعی شکر است که بیشتر برای لعاب روی شیرینی و تزیین کیک بکار برده می‌شود. درجهٔ مرغوبیت شکر با X نشان داده می‌شود و نوع معمولی آن XXX یا XXXX است و مرغوب‌ترین نوع آن X ۱۰ دارد.[۱] شکر کاستر (به انگلیسی: Caster sugar) یا شکر نانوایی: شکر کاستر دارای ذره‌های بزرگتر از شکر قنادی است و ذرات آن تقریباً به اندازه نصف شکر سفید معمولی است. ✍ویکی پدیا ادامه دارد.... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#باسلوق👇
👇 نشاسته گل یک ونیم لیوان (یا نشاسته پودری (گندم یا ذرت ۱ لیوان ) (من خودم این بار از نشاسته پودری استفاده کردم کیفیت هم چنان عاااالی) شکر یک ونیم لیوان ( من کمتر از این مقدار می ریزم که زیاد شیرین نشه سلیقه ای ) گلاب نصف لیوان آب سرد ۳ لیوان کره ۵۰ گرم (۲ ق غذاخوری) پودرنارگیل به میزان لازم اون نکته مهم در تهیه باسلوق رو فراموش نکنین که صبر و حوصله داشته باشین با حرارت کم و هی هم بزنین و اصلا از کنارش طرف دیگه نرین . مدام هم بزنین تا باسلوق (حتی مسقطی و راحت الحلقوم ) با کیفیت داشته باشین شل نشه و بوی نشاسته نده خیلی مهمه که دارم تاکید می کنم .👌 نشاسته رو با آب توی قابلمه نسوز ریختم اگه نشاسته تون ناخالصی داره از صافی رد کنین . بعد شکر رو بهش اضافه کردم . روی حرارت بسیار ملایم و رو به کم قرار دادم مدام هم زدم یه مدت بعد بسته میشه اما قول نخورین شما هم چنان باید هم بزنین . ۴۵ دقیقه که روی حرارت بود گلاب رو بهش اصافه کردم و باز هم زدم . حدودا یک ساعت و ربع کمی بیشتر من هی هم زدم و آخر کار کره ریختم عین حلوا یه جا جمع میشه و بعد از حرارت برداشتم .(کره قابل حذف) می تونین از زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنین . توی یه ظرفی پودر نارگیل ریختم و وسطش حفره هایی ایجاد کردم . داخل اون حفره ها گردو گذاشتم یه قاشق از موادم برداشتم و داخل حفره انداختم و و روش پودر نارگیل ریختم و بعد توی دستم گردالی کردم . ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بگذارین و بعد آماده سرو هستش . توی ظرف درب بسته داخل یخچال تا یه هفته با کیفیت می مونه . طولانی تر در فریزر نگه داری کنین . می تونین از جوهر لیمو و یا آبلیمو هم استفاده کنین . 🌺تفاوت بین مسقطی و باسلوق و راحت الحلقوم چیه : در میزان مواد و در ریختن پودر ژلاتین و ژله . مسقطی و باسلوق پودر ژله و ژلاتین ندارن . راحت الحلقوم (باسلوق ژله ای) با پودر ژله یا ژلاتین درست میشه ) مسقطی اندازه موادش با باسلوق فرق داره و توی مسقطی از انواع مغز ها هم داخلش میشه استفاده کرد کره ریخته میشه و خیلی وقت ها زعفران . حدودا ۲۲ تا شد .🌺🌺🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
👇 اول از همه 2 لیوان نخود رو برای 48 ساعت خیس و در طول روز چندین مرتبه آب اون رو عوض کردم. بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش ریختم تا آب اضافی اون گرفته بشه. 2 لیوان نخود+ 4حبه سیر+ 2عدد پیاز متوسط+ 2 سیب زمینی متوسط+نمک+فلفل+کمی زردچوبه+پودر زیره+پودر کاری+پودر تخم گشنیز دستگاه رو روشن کردم تا مواد فلافل به صورت پوره نرم و یکدست در بیاد. کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام پاشیدم و مقداری از مایه رو با قاشق در قالب ریختم و روی اون رو صاف کردم و دوباره مقداری کنجد پاشیدم و در روغن سرخ کردم. 👈این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میشه 👈این دستور حدود 30 عدد فلافل سایز بزرگ به شما میده اگه از قالب کوچیکتر استفاده کنید حدود 60 عدد فلافل خواهید داشت. 👈اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت ولی در هر صورت افزودن بیکینگ پودر ایرادی نداره. @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_خرما👇 خرما به مقدار دلخواه کشک محلی آسیاب شده زیره آسیاب شده هسته خرمارو گرفته و با روغن تفت میدیم.(البته باروغن کرمانشاهی خوشمزه تر میشه). بعد کشک محلی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنیم باهم تفت میدیم. (بعداز این مرحله شعله رو خاموش میکنیم) زیره آسیاب شده هم بهش اضافه میکنیم. وقتیکه سرد شد براحتی قابل شکل دادن هست. 🔸هنگام تفت دادن شعله زیاد نباشه که خرما بسوزه . شعله ملایم باشه 🔹کشک آسیاب شده قبل از استفاده با مقدارکمی آب گرم خیس که از حالت خشکی بیرون بیاد وقبل از استفاده آبش رو میگیریم . میان وعده بسیار خوشمزه سالم و مقوی هست. @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد یک لیوان تخم مرغ دو عدد شکر یک سوم لیوان خامه صبحانه صد گرم شیر نصف لیوان بکینگ پودر یک ق چایخوری وانیل یک چهارم ق چایخوری رنگ خوراکی یا پودر لبو قبل از انجام هرکاری،آرد و بکینگ پودر رابا هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. حالا در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن خوب هم زده تا کرمی و کش دار شود،سپس شیرو خامه را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم، حالا آرد و بکینگ پودر الک شده را به مخلوطمان اضافه کرده و با دور کند همزن کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند. قسمتی از مواد را هم رنگی میکنیم با رنگ خوراکی یاپودر لبو تابه نسوزی را روی حرارت گذاشته خوب که داغ شد از مواد به اندازه یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم،یک دقیقه تقریبا طول میکشه ، روش که حباب زد،یعنی طلایی شده،پنکیک را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود،همینطور یکی یکی پنکیکهای ساده و رنگی رو آماده میکنیم. نکته:اگه پنکیکها به تابه نسوز کمی چسبید،یه دستمال کمی چرب کرده فقط کف تابه میکشیم که خیلی کم چرب بشه تا پنکیکهامون ته نگیره☺️ میتونین پنکیکهاتون رو با عسل،شکلات ،خامه یا هرچیز دیگه ای دوست داشتین تزیین کنین😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 اگر خمیر مایه عمل اومده واستفاده کردید حتما جاش سرد بوده من خودم توی پتو میپیچم وجلوی بخاری میگذارم واینکه اگه از ارد زیاد استفاده کرده باشید یا بیش از حد ورز داده باشید هم میتونه پف خمیرو بگیره @sofrebanovanbeheshti
👇 من این مرغ رو برای مهمونی فقط درست میکنم واقعا طعمش عالی میشه به شرطی که مرغ با اب زیادی نپزه ومن خودم کم اب درست میکنم یعنی ربشو کمی بیشتر میریزم اونقدری که کمی از سس گوجه رقیقتر باشه اول یکم اب گرم اندازه ۱لیوان ته ظرف میریزم بعد مرغها رو میچینم واز سس روی همش میریزم با ملاقه اگه به دلخواه خواستید میتونید از هویج وفلفل دلمه هم استفاده کنید وروی مرغها که سس ریختید هویج سرخ شده وفلفل خام بچینید یه حبه سیر رو ۲تا کنید بگذارید ودوتا چوب دارچین کوچیک روشون بگذارید وردیف دوم مرغ رو بچینید ودوباره سس وهویج وسیر وفلفل ودرشو بگذارید با شعله کم تا بپزه بعد با چنگال بزنید توی مرغ اگر سفت بود بازم بپزه واگر نه خوب پخته ومیتونید خاموش کنید البته توی سس حتما نمک وفلفل بزنید وادویه هم میتونید از پودر زنجبیل کمی استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 ۱_ اینکه حتما شیشه بایدخشک باشه ۲_نارنج ها رو هم بشورید و زود خشک کنید ۳_قبل خرد کردن نارنج ها یه لایه از وسط نارنج رو پوست بگیرین و بعد ببرینشون ۴_بعد آب گرفتن تو یخچال نگه داری بشه و اصلا بیرون یخچال نگذارید یعنی هر بار سریع بعد استفاده بگذاریدش یخچال. آب نارنج هم چون از مرکبات هست و ویتامین سی داره نجوشونیدش @sofrebanovanbeheshti