#کیک_بدون_بیکینگ_پودر 👇
مواد لازم برای۵ نفر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
آرد ۱ لیوان
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
۱- قابلمه رو کفش کمی روغن می ریزید تا چرب شه و میگذارید رو شعله کم مثل وقتی برنج دم میکنید تا مایع کیک آماده بشه .
۲- تخم مرغ+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن میزنید بعد از پنج دقیقه گلاب اضافه میکنید و یکم میزنید
۳- بعد آرد الک شده رو قاشق قاشق اضافه میکنید و هر دفعه آروم با همزن میزنید تا مخلوط بشه یکدفعه آرد نمیریزید که پفش بخوابه
۴- بعد سریع مایع کیک رو می ریزید تو قابلمه داغ 40 دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درشو هم دمکنی میگذارید
۵- تا نیم ساعت اول هم باز نمیکنید درشو قابلمه قطر کفش 17 سانتی بود
سایر نکات
از هر اسانسی می تونید استفاده کنید وانیل دارچین....
تخم مرغ را از قبل بیرون بیارید از یخچال تا با محیط هم دما بشه قابلمه حتما داغ داغ باشه
نوش جان 😊
این کیک برای خامه کشی و کیک تولد عالیه👍🌸
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_موز
آرد 1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک و یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ درشت 1 عدد
شیر 1 پیمانه
کرهی آب کرده 3 قاشق سوپخوری
موز پوست کنده و نازک حلقه شده 2 عدد
آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را در کاسهای مخلوط کنید، سپس تخممرغ، شیر و 2 قاشق سوپخوری از کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه گلوله نداشته باشد. تابهی نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و 5 تکه از موزها را در تابه بچینید به طوری که حدود 6 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند، یک قاشق سوپخوری سرپُر از مایه روی هر موز بریزید و صبر کنید تا وقتی که حبابهای درشتی روی آن به وجود آید (حدود یک تا 2 دقیقه)، سپس به کمک کفگیر آن را سریع برگردانده و طرف دوم را نیز به مدت یک دقیقه بپزید و به سینی فر انتقال داده و در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد تا هنگام سرو گرم نگاه دارید. موزهای باقی مانده را با بقیهی کره تفت دهید تا طلایی شوند و با پنکیکها سرو کنید.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤
🔴من هم باموز هم بدون موز درست کردم بااین دستور هردوش عالیه😋
🔴توفرهم نگه نداشتم😉
کلیپ پخت در پست بعدی👌👇
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_سه_رنگ_مجلسی
🔴مواد لازم :
▫️پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
▫️وانیل 1/2 قاشق چای
▫️شیر 3 و نیم لیوان
▫️نشاسته ذرت یا نشاسته گندم 2 قاشق غذاخوری
▫️موز 1 عدد
▫️شکر نصف لیوان
▫️زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
▫️بیسکویت پتی بور چند عدد
▫️زرده تخم مرغ 3 عدد
⭕️زرده های تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه (در صورت تمایل میتوان میزان شکر رو کمی افزایش داد )
⭕️ سپس نشاسته ذرت یا نشاسته گندم رو اضافه و باز هم می زنیم که من این جا از آرد ذرت استفاده کردم که کمی به تلخی میزد
⭕️شیر رو هم که از قبل گذاشتم رو حرارت کم تا گرم بشه مایع آماده شده رو به شیر گرم اضافه و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه
⭕️وقتی به این حالت دراومد شعله رو خاموش میکنیم و روش یه نایلون فریزر میندازیم تا رویه نبنده ولی کمی خنک بشه
⭕️حالا مایه مون رو به سه قسمت تقسیم می کنیم و به یکی کاکائو ، به یکی هم زعفران میزنیم
البته بهتره که کاکائو رو با دو قاشق شیر گرم خوب حل کنیم بعد به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشه و با هم ترکیب کنیم
به قسمت دیگه هم زعفران اضافه کرده و هم میزنیم
⭕️موز رو حلقه حلقه کرده و بیسکویت رو هم خرد میکنیم
⭕️و در ظرف مورد نظرمون مقداری از موز و بیسکویت رو میگذاریم و روشون از دسر کاکائویی و زعفرانی و وانیلی میریزیم و بعد دوباره موز و بیسکویت و دوباره از دسر ،به همین شکل ادامه می دیم تا ظرف پر بشه
@sofrebanovanbeheshti
🔴بتادین یا نام علمی 👇
#پوویدون_آیوداین
🔻عوارض بتادین👇
🔸بتادین به خاطر وجود ترکیبات یده در صورت تماس با بافتهای زنده داخل زخم (مانند عضلات پوست ورگها و...) با تخریب آنها موجب تاخیر در التیام زخم و ایجاد بافت جوشگاهی میشود و حساسیتهای موضعی نیز ایجاد میکند.
⭕️در موارد سوختگی اصلا نباید ازبتادین استفاده کرد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔷جایگزین بتادین 👈 آویشن
🔹روغن یا اب آویشن حاوی دو ترکیب قوی به نام #تیمول و #کارواکرول است که خواص ضدعفونی کنندگی و ضدباکتریایی دارد
🔸اب یا روغن آویشن باعث دفع ویروس ها، باکتری ها، میکروب ها وقارچ ها می شود.
🔹قرقره کردن باآویشن برای تسکین گلودردو یا رفع آفت دهان بسیارموثراست.
🔸با اب اویشن میتوان زخم های دیابتی رادرمان ضدعفونی و درمان کرد😍
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی( ۵) امروز میرسیم به وانیل🍰 وانیل یا ورق قٌماری[۱] میوه گیاهی است از خانواد
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۶)
یکی از ملزومات در قنادی شکر هست که امروز به آن میپردازیم 😉
شکر قهوه ای، شکر سرخ و شکر سفید، انواع شکر هستند که هر سه آنها از نیشکر بدست می آیند، اما به خاطر آن که فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است خواص آن ها نیز با یکدیگر فرق می کند.
شکر ماده ایست که در مصارف گوناگونی مانند مصارف خانگی، صنایع غذائی، صنایع داروسازی استفاده میشود و در رژیم غذایی افراد نیز جایگاه ویژه ای دارد. شکر جزء شیرین کننده هایی است که آن را هم در اشکال گوناگون (قند، نبات، شکر های رنگی و تزیینی) و هم مواد مصرفی فراوانی میتوان یافت. اکثر مواد مصرفی ما همچون: شیرینی و شکلات، نان صنعتی، بیسکوئیت و کیک، ژله، نوشابه، آبمیوه، سس، مربا، غذاهای کنسرو شده، شامل شکر می باشند. این مواد در حجم کم، میزان کالری (انرژی) زیادی تولید میکنند که این امر باعث افزایش بیماری در افراد می گردد.
حاصل پالایش نیشکر دو محصول، قند (ساکاروز) و شیره قند ( ملاس) میباشد
شکر قنادی
شکر قنادی (به انگلیسی: confectioners sugar) نوعی شکر است که بیشتر برای لعاب روی شیرینی و تزیین کیک بکار برده میشود. درجهٔ مرغوبیت شکر با X نشان داده میشود و نوع معمولی آن XXX یا XXXX است و مرغوبترین نوع آن X ۱۰ دارد.[۱]
شکر کاستر
(به انگلیسی: Caster sugar) یا شکر نانوایی: شکر کاستر دارای ذرههای بزرگتر از شکر قنادی است و ذرات آن تقریباً به اندازه نصف شکر سفید معمولی است.
✍ویکی پدیا
ادامه دارد....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#باسلوق👇
نشاسته گل یک ونیم لیوان (یا نشاسته پودری (گندم یا ذرت ۱ لیوان )
(من خودم این بار از نشاسته پودری استفاده کردم کیفیت هم چنان عاااالی)
شکر یک ونیم لیوان ( من کمتر از این مقدار می ریزم که زیاد شیرین نشه سلیقه ای )
گلاب نصف لیوان
آب سرد ۳ لیوان
کره ۵۰ گرم (۲ ق غذاخوری)
پودرنارگیل به میزان لازم
اون نکته مهم در تهیه باسلوق رو فراموش نکنین که صبر و حوصله داشته باشین
با حرارت کم و هی هم بزنین و اصلا از کنارش طرف دیگه نرین .
مدام هم بزنین تا باسلوق (حتی مسقطی و راحت الحلقوم ) با کیفیت داشته باشین شل نشه و بوی نشاسته نده خیلی مهمه که دارم تاکید می کنم .👌
نشاسته رو با آب توی قابلمه نسوز ریختم اگه نشاسته تون ناخالصی داره از صافی رد کنین . بعد شکر رو بهش اضافه کردم .
روی حرارت بسیار ملایم و رو به کم قرار دادم مدام هم زدم یه مدت بعد بسته میشه اما قول نخورین شما هم چنان باید هم بزنین .
۴۵ دقیقه که روی حرارت بود گلاب رو بهش اصافه کردم و باز هم زدم .
حدودا یک ساعت و ربع کمی بیشتر من هی هم زدم و آخر کار کره ریختم
عین حلوا یه جا جمع میشه و بعد از حرارت برداشتم .(کره قابل حذف)
می تونین از زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنین .
توی یه ظرفی پودر نارگیل ریختم و وسطش حفره هایی ایجاد کردم .
داخل اون حفره ها گردو گذاشتم یه قاشق از موادم برداشتم و داخل حفره انداختم و و روش پودر نارگیل ریختم و بعد توی دستم گردالی کردم .
۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بگذارین و بعد آماده سرو هستش .
توی ظرف درب بسته داخل یخچال تا یه هفته با کیفیت می مونه . طولانی تر در فریزر نگه داری کنین .
می تونین از جوهر لیمو و یا آبلیمو هم استفاده کنین .
🌺تفاوت بین مسقطی و باسلوق و راحت الحلقوم چیه : در میزان مواد و در ریختن پودر ژلاتین و ژله .
مسقطی و باسلوق پودر ژله و ژلاتین ندارن . راحت الحلقوم (باسلوق ژله ای) با پودر ژله یا ژلاتین درست میشه )
مسقطی اندازه موادش با باسلوق فرق داره و توی مسقطی از انواع مغز ها هم داخلش میشه استفاده کرد
کره ریخته میشه و خیلی وقت ها زعفران .
حدودا ۲۲ تا شد .🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#فلافل👇
اول از همه 2 لیوان نخود رو برای 48 ساعت خیس و در طول روز چندین مرتبه آب اون رو عوض کردم.
بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش ریختم تا آب اضافی اون گرفته بشه.
2 لیوان نخود+
4حبه سیر+
2عدد پیاز متوسط+
2 سیب زمینی متوسط+نمک+فلفل+کمی زردچوبه+پودر زیره+پودر کاری+پودر تخم گشنیز
دستگاه رو روشن کردم تا مواد فلافل به صورت پوره نرم و یکدست در بیاد.
کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام پاشیدم و مقداری از مایه رو با قاشق در قالب ریختم و روی اون رو صاف کردم و دوباره مقداری کنجد پاشیدم و در روغن سرخ کردم.
👈این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میشه
👈این دستور حدود 30 عدد فلافل سایز بزرگ به شما میده اگه از قالب کوچیکتر استفاده کنید حدود 60 عدد فلافل خواهید داشت.
👈اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت
ولی در هر صورت افزودن بیکینگ پودر ایرادی نداره.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_خرما👇
خرما به مقدار دلخواه
کشک محلی آسیاب شده
زیره آسیاب شده
هسته خرمارو گرفته و با روغن تفت میدیم.(البته باروغن کرمانشاهی خوشمزه تر میشه).
بعد کشک محلی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنیم باهم تفت میدیم. (بعداز این مرحله شعله رو خاموش میکنیم)
زیره آسیاب شده هم بهش اضافه میکنیم. وقتیکه سرد شد براحتی قابل شکل دادن هست.
🔸هنگام تفت دادن شعله زیاد نباشه که خرما بسوزه . شعله ملایم باشه
🔹کشک آسیاب شده قبل از استفاده با مقدارکمی آب گرم خیس که از حالت خشکی بیرون بیاد
وقبل از استفاده آبش رو میگیریم .
میان وعده بسیار خوشمزه سالم و مقوی هست.
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_دورنگ👇
آرد یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر یک سوم لیوان
خامه صبحانه صد گرم
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق چایخوری
وانیل یک چهارم ق چایخوری
رنگ خوراکی یا پودر لبو
قبل از انجام هرکاری،آرد و بکینگ پودر رابا هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
حالا در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن خوب هم زده تا کرمی و کش دار شود،سپس شیرو خامه را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم،
حالا آرد و بکینگ پودر الک شده را به مخلوطمان اضافه کرده و با دور کند همزن کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.
قسمتی از مواد را هم رنگی میکنیم با رنگ خوراکی یاپودر لبو
تابه نسوزی را روی حرارت گذاشته خوب که داغ شد از مواد به اندازه یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم،یک دقیقه تقریبا طول میکشه ،
روش که حباب زد،یعنی طلایی شده،پنکیک را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود،همینطور یکی یکی پنکیکهای ساده و رنگی رو آماده میکنیم.
نکته:اگه پنکیکها به تابه نسوز کمی چسبید،یه دستمال کمی چرب کرده فقط کف تابه میکشیم که خیلی کم چرب بشه تا پنکیکهامون ته نگیره☺️
میتونین پنکیکهاتون رو با عسل،شکلات ،خامه یا هرچیز دیگه ای دوست داشتین تزیین کنین😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نکات_عمل_آمدن_خمیر👇
اگر خمیر مایه عمل اومده واستفاده کردید حتما جاش سرد بوده
من خودم توی پتو میپیچم وجلوی بخاری میگذارم
واینکه اگه از ارد زیاد استفاده کرده باشید یا بیش از حد ورز داده باشید هم میتونه پف خمیرو بگیره
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_مرغ_مجلسی👇
من این مرغ رو برای مهمونی فقط درست میکنم واقعا طعمش عالی میشه
به شرطی که مرغ با اب زیادی نپزه ومن خودم کم اب درست میکنم یعنی ربشو کمی بیشتر میریزم اونقدری که کمی از سس گوجه رقیقتر باشه
اول یکم اب گرم اندازه ۱لیوان ته ظرف میریزم
بعد مرغها رو میچینم واز سس روی همش میریزم با ملاقه
اگه به دلخواه خواستید میتونید از هویج وفلفل دلمه هم استفاده کنید وروی مرغها که سس ریختید هویج سرخ شده وفلفل خام بچینید
یه حبه سیر رو ۲تا کنید بگذارید ودوتا چوب دارچین کوچیک روشون بگذارید وردیف دوم مرغ رو بچینید ودوباره سس وهویج وسیر وفلفل ودرشو بگذارید با شعله کم تا بپزه
بعد با چنگال بزنید توی مرغ
اگر سفت بود بازم بپزه واگر نه خوب پخته ومیتونید خاموش کنید
البته توی سس حتما نمک وفلفل بزنید وادویه هم میتونید از پودر زنجبیل کمی استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_نگهداری_آب_نارنج👇
۱_ اینکه حتما شیشه بایدخشک باشه
۲_نارنج ها رو هم بشورید و زود خشک کنید
۳_قبل خرد کردن نارنج ها یه لایه از وسط نارنج رو پوست بگیرین و بعد ببرینشون
۴_بعد آب گرفتن تو یخچال نگه داری بشه و اصلا بیرون یخچال نگذارید
یعنی هر بار سریع بعد استفاده بگذاریدش یخچال.
آب نارنج هم چون از مرکبات هست و ویتامین سی داره نجوشونیدش
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_قورمه_سبزی_مجلسی👇
حتما اگر قلم دارید برای قرمه سبزی از قلم استفاده کنید ودر اخر پخت یکم شنبلیله سرخ شده اضافه کنید البته کم باشه
چون زیاد مزه خورشتو تلخ میکنه وبه نسبت ۲ به ۱ از لوبیا قرمز وچیتی استفاده کنید
واینکه بگذارید گوشت نیم پز بشه بعد سبزی اضافه کنید از اول سبزی نریزید
واینکه وقتی خورشت پخته شده بود کمی ابغوره هم اضافه کنید
و من خودم کمی زعفرون هم اخر پخت اضافه میکنم
واواخر پخت دیگه همش نزنید تا خوب روغن بندازه
اگریک قاشق یابیشتر(نسبت به کمی وزیادیِ خورشت تغییرمیکنه)رب گوجه بریزیدواقعاتوی طعمش خیلی تاثیرداره.
من لیموعمانی روچندتاسوراخ میکنم اول جداباآب میگذارم جوش بیاد.
بعداب روخالی میکنم.
لیموهاروحتی 1ساعت به اخرِپخت یابیشتربه خورشت اضافه میکنم خیلی فوق العاده میشه.
قشنگ میره به جونِ خورشت میشینه😁وتلخ هم نمیکنه چون ابش روخالی کردیم تلخیش رفته
@sofrebanovanbeheshti