eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقت شام به افق اهل بیت 😍 🌹امام علی علیه‌السلام : 🔹شام خوردن پیامبران ، 🔸پس از تاریکیِ شب بوده 🔹است . آن را وامگذارید؛ 🔸چراکه واگذاردن آن ، 🔹ویرانی تن است . 📚کافی،ج6،ص288،ح1 #قدم_به_قدم_بااهلبیت 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali15-18k.mp3
6.23M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_پانزدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " تقدیر و تکلیف در اخلاق خانواده👨👩👧👦 @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_چهاردهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " ‼️خودخواهی باعث عدم درک تفاوت هاست
جلسه چهاردهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مارمالاد_زردک_با_شکر_قهوه_ای_و_رنده_پوست_پرتقال یک کیلوزردک رو رنده ریز میکنیم،با یک لیوان آب و بین یک تا یک و نیم کیلو شکر (من همون یک کیلو میریزم)روی گاز میگذاریم. درشو میگذاریم تا خوب بپزه. نیم ساعت آخر یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حلال و پنج تا شش قاشق رنده پوست پرتقال که تلخی گیری شده رو بهش اضافه میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای خمیر پیراشکی : آرد سفید :چهار الی چهار ونیم پیمانه آب :یک پیمانه شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری وانیل:کمی شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری روغن مایع :یک چهارم پیمانه مواد لازم برای کرم پیراشکی: آرد سفید:نصف پیمانه شکر :نصف پیمانه آب :یک پیمانه وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری برای تهیه خمیر پیراشکی ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم (بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنرا می پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حجم ان دو برابر می شود روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم . البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.) نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید . حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم . وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم . آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود . در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم . آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم تا یکدست شود . وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه ) در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره . وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه. پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم می تونیم برای زیبایی وخوشمزگی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم . 🔴من هم برای خمیرهم برای کرم ازشیر استفاده میکنم😉 🔴موادگفته شده برای کرم فقط نصف پیراشکی ها رو کفایت میکنه مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti