eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🎂🍰 مواد لازم شکر دو سوم پیمانه معادل 140 گرم آب دو سوم پیمانه معادل 150 گرم آبلیمو 2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری پر اول لیمو آب میگیریم میگذاریم کنار بعد نشاسته رو با سه چهارقاشق آب سرد مخلوط میکنیم تا خیس بخوره و حل بشه شکر + آب + آب لیمو رو توی ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا یواش یواش بجوشه و شکرش حل بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا لخته نشه وقتی خوب غلیظ شد و رنگش شفاف شد دیگه کافیه از اگر خواستیم با دورنگ ژله روی کیک تزئین کنیم مقداری از موادمون کنار میگذاریم بعد رنگ خوراکی اضافه میکنیم هم میزنیم یک دست که شد روی کیک میریزیم نکات مهم حتی الامکان از لیموی تازه استفاده کنید چون آب لیمو باعث میشه ژله بریلو مات بشه و براق نباشه آب لیمو باید حدود یک سوم پیمانه باشه تا ژله زیاد ترش نشه و فقط طعمش همراه با طعم شیرین خامه خوشایند باشه ژله نباید خیلی غلیظ بشه مثلا مثل خامه یا ماست اندازه فرنی غلیظ بشه کافیه چون قراره اینو روی کیک بریزیم به صورتی که به همه سطح کیک کشیده بشه و اضافیش بره ژله حتما به صورت ولرم روی کیکی که از قبل خامه کشیدیم و تو یخچال بوده و خوب خودشو گرفته ریخته بشه بهتره که خامه کشی و ژله بریلو به روی کیک اسفنجی کشیده بشه نوش جان😘😘 بانو @sofrebanovanbeheshti
  تخم مرغ......۳ عدد  روغن مایع.....نصف لیوان  شیر....۱ لیوان  آرد.....دو لیوان و نصفی شکر.....یک لیوان و نصفی  پودر کاکائو......۳ قاشق غذاخوری  بکینگ پودر....۱ قاشق چای خوری  وانیل....نوک چاقو 🌺 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن می زنیم .تا حجمش دو برابر شود.و کرم رنگ شود. سپس شیر را اضافه کرده .و بعد روغن را می ریزیم.هر کدوم از مواد را حدود یک دقیقه می زنیم .آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده .و سه بار الک می کنیم. بعد به مواد اضافه می کنیم. با لیسک هم می زنیم.فر را روی ۱۸۰ درجه گرم میکنیم. داخل قالب که کاغذ انداخته ایم 📢🌺اگر قالبتون نچسب بود چرب کردن کافیه .ولی اگر مثل من ازقابلمه های روحی یا قالبهایی که میچسبن استفاده میکنید حتما کاغذ روغنی بندازید حدود 30 تا 40 دقیقه. البته با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید پخت کیک رو😘 یه لایه کیک برش زدم. یه لایه خامه ساده زدم میتونید خامه فرم گرفته هم بزنید یک ردیف موز خردشده بچینید. برای روی کیک هم یکم گاناش تقریبا سفت درست کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک اسفنجی کیکیه که توی دستورش چربی وجود نداره. پس کیک خشکیه و باید با خامه طعم دار بشه. اون کیکی که توی قنادی های بیرون تزئین میکنند همش کیک اسفنجیه. شما هم میتونید برای تزئین کیک هاتون از کیک اسفنجی استفاده کنید. ولی این رو به یاد داشته باشید که کیکی که قراره تزئین کنید هر کیکی میتونه باشه. یکی از خوش مزه ترین دستورهای کیک اسفنجی دستور خانم طوروسیان هست که اینجا براتون میگذارم. مواد لازم برای دو قالب 23 سانتی یا یک قالب 25 سانتی با دیواره 10 یا 12 : آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی تخم مرغ خنک: 6 تا بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف نمک: نوک قاشق چایخوری وانیل: نوک قاشق چایخوری آب جوش: نصف پیمانه اول سفیده ها روحدوددودقیقه میزنیم باهمزن برقی بعدنصف پودرشکر رو اضافه میکنیم وبازهمزن برقی تاوقتی که سفیده ها انقدرسفت وسفیدبشه که وقتی ظرف روبرمیگردونید نمیریزه حالازرده ها ووانیل ونصف بقیه پودرشکر روهم باهمزن برقی میزنیم تاکرم رنگ بشه کاملا حدوددوسه دقیقه حالاآب جوش راسریع اضافه وسریع حتماسریع هم میزنیم باهمزن برقی تاتخم مرغهانپزن وفقط مخلوط ویکدست بشن همه مایه آرد و بیکینگ پودر روباهم خوب مخلوط میکنیم حتما تایکدست پف کنه کیک بعدازپخت وسه بارهم حتماالک بشن باهم وبه مایه قبلی اضافه میکنیم وباقاشق خیلی آروم هم میزنیم مرحله آخرهم سفیده های آماده رواضافه ودورانی هم میزنیم خیلی آروم مواد روداخل قالب چرب شده به مدت ۴۰ تا۵۰ دقیقه درجه۱۸۰ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا