یاستارالعیوب:
#پاستیل_شیری👇
🍮🍭🍮🍭🍮🍭
شیر یک و یک سوم لیوان
پودر ژلاتین یک و نیم ساشه
رنگ خوراکی سبزو قرمز
گلوکز ۲ق غذاخوری
شکر نصف فنجان بستگی به ذائقتون داره
وانیل ۳قطره میتونین وانیل شکری هم استفاده کنین
ابتدا ژلاتین را روی شیر میریزیم و کمی هم میزنیم تا ژلاتین اسفنجی شودبه مدت ۵ دقیقه.
بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم به شیرو زیرشو روشن میکنیم تا ژلاتین حل بشه
ولی محلول شیر صاف شد و ژلاتین توش
حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم زیرشو خاموش میکنیم تا خنک بشه.
سه تا ظرف بگذارید کنار دستتون بگذارید
و توی هر کدوم شیر بریزیدو رنگ رو بهش اضافه کنید.
ولی تو یکیش دیگه رنگ نریزید بگذارید سفید بمونه.
لایه اول قرمز نیم بند شد سفید نیم بند شد سبز .
به این ترتیب ادامه بدین بعد بگذارید فریزر تا کامل ببنده.
امیدوارم درست کنین لذت ببرین☺️☺️☺️
البته من دورنگ درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_پیتزا👇
مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط
آرد سفید:350 گرم
روغن مایع:2 یا 3 قاشق غذاخوری
عسل یا شکر: یک قاشق چای خوری
مخمر فوری:2 قاشق مرباخوری
آب گرم :یک تا یک و نیم پیمانه
نمک :یک قاشق چای خوری
ابتدا مخمر رو در آب گرم حل کرده 15 دقیقه در جای گرم قرار داده تا مخمر به عمل بیاد.
روغن ،نمک و شکر و مخمر رو به آرد اضافه کرده و آب گرم را کم کم به آن اضافه میکنیم همزمان با اضافه کردن آب، آرد رو با یک دست با آن مخلوط می کنید.
آب رو کم کم اضافه میکنیم چون اگه تمام آب رو یکجا اضافه کنیم خمیر چسبناک میشود و مجبور هستید آرد بیشتری به آن اضافه کنید در نتیجه خمیر به عمل نمی آید.
10 دقیقه خمیر رو ورز می دهیم داخل یک ظرف قرار داده و روی آن را پوشانده و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ور آمده و حجمش دو برابر شود .
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#رنگ_نارنجی
برای درست کردن رنگ نارنجی باید به ازای پنج قطره رنگ زرد، یه قطره رنگ قرمز رو مخلوط کنید
البته بستگی داره برای چه منظوری میخواید و چه مدل رنگی بکار می برید.
درکل مراقب باشید رنگ قرمز رو یک دفعه به میزان زیاد نزنید.
یه قطره بزنید،خوب مخلوط کنید ببینید چطور میشه، اگه لازم بود دوباره بزنید
موفق باشید
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| فاصله ما تا خدا دو قدم است...
#استاد_فیاض_بخش
📌 بیایید در این ایام مبارک با یکی از معصومین(ع) عهد کنیم و قراری عملی، هرچند کوچک، بگذاریم.
1⃣ قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| فاصله ما تا خدا دو قدم است...
#استاد_فیاض_بخش
📌 بیایید در این ایام مبارک با یکی از معصومین(ع) عهد کنیم و قراری عملی، هرچند کوچک، بگذاریم.
2⃣ قسمت دوم
#کوکو_لپه👇
لپه ۱ بسته بزرگ
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم یا سینه مرغ کوچک ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
سبزی معطر خورد شده ۲ قاشق
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ
لپه ۲۴ ساعت خیس میکنیم تو این فاصله چند بار آبشو عوض میکنیم بعد از اون همه مواد رو چرخ میکنیم البته سیب زمینی باید پخته باشه میتونید از سینه مرغ یا گوشت چرخ شده استفاده کنید ولی ترکیب دوتا با هم خوشمزه تر میشه
البته من این مقدار بسته بندی میکنم میگذارم فریزر موقع درست کردنش یه پیاز کوچیک رنده میکنم و تخم مرغ و نمک و فلفل😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_چندرنگ👇
ژله های من با پودر ژلاتین حلال
خودم طعم دار ورنگ کردم ☺️
ژلاتین حلال دو ساشه (هر پاکت ژلاتین حلال حاوی ۴ساشه هست که هر کدام کار یک بسته ژلاتین های دیگه رو میکنه😉)
آب سه لیوان(میتونید ۴لیوان هم بریزید)
آب لبو
زعفران دمکرده
شکر
ابتدا دوساشه ژلاتین را در آب جوش ریخته وبن ماری میکنیم.
به دلیل اینکه این ژلاتین ها خالص وبدون طعم وشیرینی هست باید مزه دار بشه.
شکر به اندازه ای که شیرینیش رو دوست داشته باشین اضافه میکنید من برای هر ساشه دوقاشق غذاخوری اضافه میکنم. سپس نصف استکان یا کمی کمتر (بسته به میل خودتون) گلاب اضافه میکنیم. حالا هررنگ و طعمی که دوست داشته باشیم بهش اضافه میکنیم.
من برای قسمت صورتی رنگ، از آب لبویی که تو فریزر داشتم استفاده کردم.
برای قسمت سفید رنگ از مقداری شیر یا خامه استفاده کنید برای قسمت زرد رنگ هم از زعفران.
البته بادستور های مختلف میتونید با این پودر ژله طعم های متفاوت ایجاد کنید حتی از آب میوه، پوره میوه، خامه یا پودر کاکائو هم میشه استفاده کرد وژله های ودر های خوشمزه وزیبایی درست کنیم.
من به ساده ترین روش گفتم. 😊
@sofrebanovanbeheshti