eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#آش_رشته👇
👇 7 الی 8 نفر نخود دوسوم پیمانه لوبیا چیتی دوسوم پیمانه عدس نصف پیمانه ماش نصف پیمانه برای لعاب وخوشمزه شدن آش سبزی تازه آش شامل( تره جعفری گشنیز اسفناج ویا برگ چغندر) یک ونیم کیلو پاک نکرده (مقدار تره وجعفری واسفناج دوبرابر گشنیز در نظر گرفته شود) (من 820گرم سبزی آش داخل فریزرداشتم همونو استفاده کردم) نعنا خشک 2 ق سوپخوری آویشن خشک 1 ق سوپخوری پیاز نگینی ریز وعسلی یک ونیم الی 2 پیمانه برای داخل اش رشته آشی مرغوب بین 200 الی 250 گرم(من 220استفاده کردم) کشک به میزان لازم سیر رنده شده 6 حبه برای داخل آش نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم ارد سفید 1. الی 1.5 ق سوپخوری اب استخوان قلم 2 لیتر در صورت دلخواه(نداشتم😊) کره 100 گرم(نریختم) سیر داغ ونعنا داغ وپیاز داغ به میزان لازم جهت تزئین آماده کردن مواد آش نخود لوبیا را از شب قبل در آب سرد خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. خیس کردن ماش وعدس, حدود 3 الی 4 ساعت کافیه سپس سبزی اش رو درشت خردکنید و کنار بگذارید. لوبیا ونخود رو گذاشتم نیم پز بشن در این فاصله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ تفت دهید. به اندازه ای که حالت نرم وعسلی پیدا کند ولی مواظب باشید که کاملا سرخ نشود. سیر را رنده ی ریز کرده با مقداری زردچوبه یه لحظه تو روغن داغ بریزید و آن را بهم بزنید و سریع از روی گاز بردارید. سپس 1 پیمانه پیازعسلی, سیر و دو قاشق سوپخوری نعنا خشک به همراه آرد را با هم مخلوط کرده روی گاز قرار دهید. کره را هم اضافه نموده مقدار کمی تفت دهید وسپس با آب استخوان قلم که از قبل پخته اید مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. نصف قابلمه ای با حجم نسبتا بزرگ را آب بریزید و در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا بجوش آید. سپس نخود و لوبیای نیم پز شده را در آن ریخته و اجازه دهید (کمی نرم شود). عدس و ماش را هم اضافه کنید. با اضافه کردن عدس و ماش باز صبر کنید که آب حبوبات بجوش آید. سپس سبزی را به همراه مخلوط پیاز عسلی و مقداری نمک و ادویه و آویشن خشک به مخلوط حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. نکته : در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند. در اواسط پخت بقیه پیاز عسلی شده را هم اضافه نموده و زمان بدهید تا آش لعاب بیندازد و به اصطلاح جا بیفتد. وقتی آش با حرارت متوسط, جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید. حرارت را کمی از حالت ملایم بیشتر کنید تا رشته ها خمیر نشوند. حدودا 15 الی 20 دقیقه برای پختن رشته کافی است. 5دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید مجددا نمک و فلفل آن را اندازه کنید. بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیفتد. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته وتزیین کنید نکات : مقدار حبوبات رو بنا به سلیقه خود, میتوانید کم یا زیاد کنید. اگر از آب قلم استفاده میکنید مقدار کره را به نصف برسانید. توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود. @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم برای۷ نفر رشته آش ۲۵۰ گرم سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون) ۷۰۰ گرم پیاز داغ ۳۰۰ گرم سیر داغ ۱/۲ پیمانه نخود ۱ پیمانه لوبیا چیتی ۱ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه ماش ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد ۲ قاشق غذا خوری نعنا خشک ۲-۳ قاشق غذا خوری روغن ۲-۳ قاشق غذا خوری ۱- نخودولوبیا را باهم 12-24 ساعت خیس کرده 2تا3 بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را 1-2 ساعت باهم خیس کرده و با هم میپزیم. ۲- نصف یک قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیاد بعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد. ۳- داخل یک تابه 2تا3 ق غذاخوری روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میگذاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود 1 ق مرباخوری زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و 2 ق غذاخوری آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود 2-3 دقیقه زمان کافیه. ۴- سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی 1 ق مرباخوری نمک ریخته ،باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میگذاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میگذاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود 20تا30 دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده. ۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود 15 دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. ۶- بعداز جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ،سیرداغ،نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم نوش جان سایر نکات زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید . برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعنا سیاه نشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺از آنجایی که بازار و مایکت، ایتا را (به دلیل کم بودن رتبه) در دسته پیام رسان های محبوب ایرانی قرار نمی دهند! از تمامی اعضای کانال تقاضا داریم اگر مایکت دارید به مایکت و اگر بازار دارید به بازار بروید و ۵ ستاره به ایتا بدهید تا در دسته محبوب ها قرار بگیرد. ✅ رتبه ایتا در پرطرفدار های بازار از ۴۹ به ۳۹ ارتقا پیدا کرد پس همه با هم یا علی بگید و محبوبیت ایتا را به رخ پیام رسان ها بکشید. 🔗 ایتا در مایکت: yon.ir/DuSO7 🔗 ایتا در بازار: yon.ir/SyVUf #ارتقا_رتبه_ایتا 💪 نشر دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5843521963640750298.mp3
5.63M
✅تدابیر ماه مبارک رمضان در طب اسلامی ☑️آیت الله تبریزیان 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍فواید از نظر علم 👇👇 🔹در شش روز نخست ماه مبارک رمضان حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند، بدن پیدا می کند. 🔹از روز ششم ماه مبارک رمضان تا دهم عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و همچنین مازاد از بدن خارج می شود، شروع به می کند و مواد زائد را خارج می کند. 🔹از روز دهم تا چهاردهم ماه مبارک رمضان پاکسازی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد. از روز چهاردهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان انجام می گیرد. در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود. 🔹بیست و یکم تا سی ام ماه مبارک رمضان تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود. 👈در پایان ماه مبارک رمضان با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم.😳🤔🤔 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (6).mp3
12.76M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_پنجم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_پای‌_آناناس👇 آرد دو پیمانه آب کمپوت آناناس یک سوم پیمانه تخم مرغ ۴عدد پودر نارگیل ۲ق غذا خوری روغن مایع یک پیمانه شکر یک پیمانه بکینگ پودر ۲ق مرباخوری وانیل کمی کمپوت آناناس به مقدار لازم اول آرد وبکینگ‌پودر رو باهم ۳بار الک میکنیم وکنار میگذاریم. بعد تخم‌مرغ،شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم وبا همزن خوب هم میزنیم( من خودم اینجا از همزن دستی استفاده کردم،کسایی که همزن برقی ندارن نگران نباشن😉) سپس به ترتیب روغن،آب کمپوت،مخلوط آرد وبکینگ پودر وپودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم تا مایه پای به دست بیاد. بعد مواد رو توی کپسول ریخته وروش یه تیکه کمپوت آناناس میگذاریم وتوی فری که از قبل گرم شده بادمای۱۷۵درجه‌ی‌سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه میگذاریم. @sofrebanovanbeheshti
👇 برای ۳نفر ۶ مشت متوسط عدس را ریختم توی آب در حال جوش تا کمی نفخش را بگیره بعد دوتا سیب زمینی متوسط وسه تا هویج انداختم با کمی زردچوبه. چون دیر شده بود داخل دیگ زودپز گذاشتم بعد ازنیم ساعت سیب زمینی وهویج هارا کوبیدم وداخل کردم بعد پیاز داغ ودرصورت تمایل یک قاشق رب گوجه را و پیاز داغ تفت داده وکمی دارچین وزنجبیل ونمک هم به مقدارلازم اضافه کردم نعناع داغ هم مقداری باهاش مخلوط کردم ومقداری برای تزئین روش . این عدسی را میشه با آب لیمو یا کشک یا به تنهایی میل کرد. سفره هاتون پر برکت🌺🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 روش اول👇 باقلا رو خریدی تو دست بگیر و با فشار یا پیچ دادن به پوسته ,دونه رو بنداز بیرون تو یه ظرف بعد دونه ها رو خوب بشور باقلا رو از وسط با چاقو نصف کن یعنی از سرش و بین انگشت سبابه و شصت بگیر پوستشو فشار بده دونه اصلی بیافته تو ظرف روش دوم👇 ماهمونطورکه پوست سبز باقالی بهش هست بصورت عمودی از وسط نصفش میکنیم بعد باقالیهاروازپوست سبز جدامیکنیم وباقالیهایی که نصف شده رو بین دوانگشت شست وسبابه قرار میدیم وفشارمیدیم تاباقالیهاازپوست سفید هم جدابشن بعدمیشوریم میگذاریم آبش که رفت تو پلاستیک بسته بندی میکنیم ومیگذاریم فریزر☺️ روش سوم👇 وقتی باقالی ها رو نصف کردین یه مقدار نمک بپاشین و همه رو مخلوط کنید،بعد نیم ساعت بگذارین کنار. به راحتی پوستش جدا میشه روش چهارم👇 اگر یه دفعه روش آب جوش بریزید و چند ثانیه تاکید میکنم چند ثانیه تو آب جوش بمونه سریع از پوست دوم در میاد 👇 برنج دوتا پیمانه . یک پیمانه باقالی سبز یک پیمانه شوید تازه برنج رو خیس کن آب برنج رو بگذار وقتی جوشید اول باقالی تمیز رو بریز یه جوش بزنه کف روشو بگیر بعدش نمک وبرنج 2یا 3دقیقه مونده آبکش کنی سبزی(شویدخشک یاتازه) رو بهش اضافه کن بعد آبکش کن ته قابلمه ته دیگ بنداز وبرنج رو بریز و دم کن یا برای کته همه ی مواد رو بریز تو قابلمه آب کمتر بریز چون سبزی (شویدخشک با تازه)خودش آب داره ومثل کته دمش کن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 باژله بریلو که قولشو به دوستم داده بودم😉 البته چون روی بریلو مینویسم راحت تره تاروی خامه یاسینی کیک ولی در کل کارآسونیه اگرمثل من بدخط نباشین😂 @sofrebanovanbeheshti