#پروفایل
#چادری
بله چه لذتی دارد این حجاب😍✨
ارزشی که خدا برای تو قائل شد☺️🌸
و تو🌺🌊
ناموس خدایی😇❄️
جواهری در پشت قابی شیشه ای💎😁
و چقدر دوستت دارد او❤️
@barbaleshohada
#بیۅ 🌱
بیمــــارِغممعینِدوایــــــےتــــــومَـــــــــراارباب♥️
@barbaleshohada🌸
کاش روزے بنویسند به دیواربقیع :
کارگران مشغولند،کار احداث ضریح
🖤
کاش روزی بنویسند به دیوار بقیع :
چند روزی مانده به اتمام ضریح
🖤
کاش روزی بنویسند به دیواربقیع :
مهدۍ فاطمہ آید، به تماشاے ضریح
🖤
کاش روزی بنویسند به دیواربقیع :
فلش راهنما ،مرقد زهرای شفیع
🖤
#بقیع
🌸@barbaleshohada
🍹شربت زنجبیل
🍊 یک پرتقال و یک لیموترش را آب بگیرید. یک سانتیمتر زنجبیل تازه را با یک قاشق عسل و یک قاشق شکر در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. آن را با آب پرتقال و لیمو مخلوط کرده، با آب سرد رقیق و با یخ سرو کنید. میتوانید آن را با برشهای پرتقال تزیین کنید.
@barbaleshohada🌸
#شکلات_شونیز_خونگی 🍬 😋
▫️1 بسته بیسکویت کاکائویی(125 گرم استفاده کردم)
▫️3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه
▫️20 عدد فندق
▫️1 فنجان آجیل(مغز دلخواه)
▫️شکلات تخته ای 120 گرم
🔸بیسکوییت هارو پودر کنید و با شکلات صبحانه مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود.به اندازه گردو ازش بردارید.یک عدد فندق در وسطش قرار بدید و گردش کنید.توپک هارو روی کاغذ روغنی در سینی بچینید.و به مدت 30 دقیقه در یخچال بذارید.
شکلات تخته ای رو در ظرفی ذوب کنید.و آجیل را داخل آن بریزید.
توپک هارو از یخچال خارج کرده و داخل ظرف شکلات ذوب شده بغلطونید.و مجددا در سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بذارید
@barbaleshohada
#دسر_توتفرنگی
برای کراست 👇🏻
یک بسته 200 گرمی بیسکوییت پتی بور
100 گرم کره
بسکوییت را پودر کرده با کره آب شده مخلوط کنید کف قالب و کاغذ روغنی انداختم دورشم خیلی کم چرب کردم ، مخلوط بیسکوییت وکره و داخلش میریزیم و حسابی با پشت قاشق فشرده میکنیم15 دقیقه داخل فریزر نگه میداریم برای لایه اول و آخر ، دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب بنماری کردم وقتی کامل خنک شد و از حرارت افتاد ، یک لیوان شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه کردم ، نصف مقدار رو روی کراست بیسکوییتیم ریختم سپس داخل فریزر نیم ساعت قرار دادم ، دوبسته ژله توتفرنگی و با دو لیوان آب بنماری کردم سپس 6 عدد توتفرنگی رو رنده کردم و بهش اضافه کردم قتی لایه اول نیم بند شد این لایه رواضافه میکنیم و دوباره نیم ساعت در فریزر ، فقط دو ق مرباخوری ژله توتفرنگی روبهش اضافه کردم ، وقتی لایه قبلی نیم بند شد این لایه آخرو میریزیم و دوباره میذاریم فریزر تا ببنده در اخر دور قالب رو با چاقو آزاد میکینم ، دسر رو روی دستتون برگردونین ، بعد کاغذ روغنی بردارید
@barbaleshohada🌸
21هر چه سخت تر باشد، ارزشمند تر است..mp3
10.17M
#مشق_مشتاقی
شماره (۲۱)
🎤 هر چه سخت تر باشد، ارزشمند تر است.
#با_صدای: استاد اباذری
#به_گوش_هم_برسانیم
@chashmbe_rah
یڪباره دݪـم گفت بنویس ڪلامی
در وصف بلند مـرتبـه و شاه مقامے
دستی به روے سینه نهادم و نوشتم:
از من به حسین بن علی عرض سلامے...
اسلامـ علیڪ یا ابا عبدالله الحسین'؏'🤚
صبحتون حسینی🌸
#امام_حسیــنم
#ڪربلا
#أللّٰہـُمَ_عَـجِّڸْ_لِوَلیِڪَ_ألْفَـرَج🍃🌷
@barbaleshohada🕊﹞
چالش داریم🍊
نوع:متفاوت🍓
ظرفیت: هرچی شد🍇
زمان:ساعت۱۷🍍
جایزه:به همه جایزه میدم(به برنده یه برنامه عاااااااالی،به بقیه تم)🍋
آیدی:
@Mahdieh_N_86
سُلالہ..!
اسم ها محرمی
@barbaleshohada
کپی با ذکر ۱ صلوات
#ادمین_جدید_ادمین_زینب
سُلالہ..!
اسم ها محرمی @barbaleshohada کپی با ذکر ۱ صلوات #ادمین_جدید_ادمین_زینب
پروفایل گل
@barbaleshohada
کپی با ذکر ۱ صلوات
#ادمین_جدید_ادمین_زینب
سُلالہ..!
برای شهریور ماهی ها
کپی با ذکر یک صلوات
@barbaleshohada
#ادمین_جدید_ادمین_زینب