💠 مجموعه پوسترهای فرازهایی از زیارت عاشورا (۲)
🔸السَّلامُ عَلیکَ یا ثارَ اللهِ وَ ابنَ ثارِهِ
🔹اگر خون باشد حیات و زندگی هست و اگر نباشد، مرگ، فنا و نابودی است. نقش خون، رساندن حیات به تمامی اجزای یک پیکره است.
🔸خداوندی که این جهان را آفریده و از روح خویش در آن دمیده، مسئولیت رساندن حیات به تمامی اجزای عالَم را به حسین(ع) سپرده !؟
👈یعنی حیات عالَم، مرهون حضرت حسین(ع) و پدر حسین(ع) است؟
👈یعنی عالَم بدون امام حسین(ع)، پیکری مرده و بی جان است!؟
✅ هر خونی را ولی دمی است و هر کشته را منتقمی.
🔰 امام حسین(ع) را منتقم و ولی دَم، خداست.
💡با ما همراه باشید
#زیارت_عاشورا
#عاشورا
#محرم
سلاله اخلاقی
💠 حدیث روز 💠
🏴 عاقبت چشمان گریان برای أباعبدالله الحسین (ع)
🔻 امام سجاد علیه السلام:
أَیُّما مُؤْمِنٍ دَمَعَتْ عَیْناهُ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ(ع) دَمْعَةً حَتّی تَسِیلَ عَلی خَدِّهِ، بَوَّأَهُ اللهُ بِها فِی الْجَنَّةِ غُرَفاً یَسْکُنُها أَحْقاباً
❇️ هر مؤمنی که چشمانش برای کشته شدن حسین(ع) گریان شود، به گونهای که اشک بر گونههایش سرازیر گردد، خداوند به سبب آن، او را در خانههای بهشتی جای دهد که روزگاران درازی را در آنها به سر بَرَد.
📚بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۲۸۱
•┈┈••✾••┈┈•
کانون وگروه جهادی تبلیغی شهید حاج عماد مغنیه مستقر در مسجد حبيب بن مظاهر اسحاق آباد
@amad313
هدایت شده از طعام معنوی
🔴پرسش:
چرا امام حسین علیه السلام، نوجوان نا بالغی مثل حضرت قاسم علیه السلام را به میدان میفرستند؟
✅ پاسخ:
🔹پرسش، برای دانستنِ آن چه که دانستنش ضروری و مفید میباشد، همیشه خوب است، بالاخره تا پرسش نباشد، پاسخی هم در کار نخواهد بود.
🧐اما، گاه همین پرسش، با آهنگ القای شبهه، و یا حتی تخطئه، تخریب ... و بالاخره ضد تبلیغ مطرح میگردد، یعنی دیگر سؤال نیست، بلکه زیر سؤال بردن است. لذا باید بسیار دقت نمود.
♨️در این موضوع، ضمن تحریک احساسات (با تأکید بر نوجوان نابالغ)، چنان پرسیده شده که «چرا امام حسین علیه السلام، وی را به میدان فرستاد؟» که گویی ایشان حضرت قاسم علیه السلام را صدا زده و گفتهاند: این شمشیر و این سپر و ...، بردار و به میدان برو(؟!) در حالی که ماجرا چنین نبوده است.
⬅️ در شب عاشورا، امام حسین علیه السلام به خویشان و یاران خبر میدهند که «فردا، تمامی شما کشته (شهید) خواهید شد». بدیهی است که در آن شرایط، چنین خبری، یک خبر تلخ و ناخوشایندی نبوده است، بلکه خبر از سرنوشتی نیکو و مژده به شهادت و رسیدن به والاترین مقامات و لقاء الله میباشد.
⚜در این میان، حضرت قاسم علیه السلام به پا خاسته و میپرسند: «آیا من نیز کشته خواهم شد» یعنی: من نیز به این فیض و مقام خواهم رسید و با شما محشور خواهم گشت»؟!
❗️نکتهی بسیار مهم اینجاست که حضرت امام، به ایشان پاسخ بله، یا خیر نمیدهند، بلکه میپرسند: «مرگ در نزد تو چگونه است»؟!
●- این یک پرسش، کاملاً عقلی، فلسفی، عرفانی و اعتقادی و حتی در چنان شرایطی، سیاسی است، و پاسخش یقیناً مبتنی بر شناخت، ایمان، تقوا، بصیرت و معادگرایی در هر کسی میباشد (حتی من و شما – هر کسی در خودش به این پرسش پاسخ دهد). بنابراین، چگونگی شناخت، نگاه و پاسخ ایشان است که مبین چگونگی رشد و کمالشان خواهد بود.
💠 پاسخ حضرت قاسم علیه السلام، مبنی بر «أحلَی مِنَ العَسَل» به معنی «مرگ برای من شیرینتر از عسل است»؛ از یک سو بیانگر رشد و قابلیت ایشان بود و از سویی دیگر حجت را بر همگان تمام کرد؛ چرا که یقیناً حضرت امام خودشان به فضایل برادر زادهی خود واقف بودند، اما خواستند همگان در طول تاریخ ایشان را بشناسند و نگویند: «یک نوجوان نابالغ»!
#بلوغ:
❓شرط "بلوغ" چیست؟ آیا بلوغ فکری، عقلی و علمی نیز شرط است، یا فقط بلوغ جنسی و یا رسیدن به سن بلوغ (15 سال برای پسران) شرط است؟! اگر شخصی به چهل سالگی برسد، اما عقل نداشته باشد، چقدر بالغ شده است؟! اگر نوجوانی در 13 سالگی به رشد عقلی رسیده باشد، از فضایل علمی، اخلاقی و ... برخوردار شده باشد، چقدر بالغ شده است؟!
💢در احکام، راجع به همگان میخوانیم که هر گاه فردی به تشخیص رسید و توانست تمیز دهد، بسیاری از احکام همچون شخص بالغ، بر او نیز واجب میشود، حال خواه 15 سال داشته باشد و یا کمتر.
♻️بنابراین، حضرت قاسم علیه السلام با اتخاذ مواضع عالی در معرفت، محبت و مودت نسبت به امام زمانشان، و نیز نشان دادن ایمان، تقوا، بصیرت و شجاعت خود، نشان دادند که نه تنها «نوجوان نابالغ» نیستند، بلکه بسیار رشد یافته، فاضل، ولایت شناس، دوست و دشمن شناس، تکلیف شناس و آماده برای حضور در میدان جهت دفاع از اسلام ناب و امام زمانشان میباشند.
#پرسش_و_پاسخ
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
@Taamemanavi
✅ ویژه نامه شبهات ماه محرم و کرونا
🔹 کاری از نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی در اصفهان
📥دریافت PDF ویژه نامه: dte.bz/ssss
#شبهات_محرم
@Morsalat_ir
@solalehakhlaghi