در تصویر سمت چپ رنگ نارنجی کشور سوئیس و رنگ خاکستری کشور فرانسه می باشد. رنگ بنفش برخورد دهنده هادرونی بزرگ است. و رنگ صورتی برخورد دهنده غول پیکر اف سی سی است که در حال تکمیل است. رنگ قرمز مکان معبد بودایی ها است که تقریبا در نزدیک مرکز دایره برخورد دهنده اف سی سی قرار دارد. تو گویی که در میان ماندالا قرار دارد.
اما در تصویر سمت راست نقشه فرانسه و ایالت هایش را ملاحظه می نمایید. آن کشور کوچکی که از سمت شرق بخشی از خاکش داخل خاک فرانسه شده است سوئیس است. و دو شتاب دهنده هاورونی و اف سی سی دقیقا در خاک دو ایالت rhone_alpes و franche_comte فرانسه قرار دارند.
@soltannasir
💢طراحی ریزتراشه زیرپوستی برای ثبت گواهی واکسیناسیون کرونا در سوئد
یک شرکت سوئدی متخصص در کاشت ریزتراشههای زیرپوستی، امکان ثبت اطلاعات گواهی سلامت و کارت واکسیناسیون کامل در برابر بیماری کوید-۱۹ را در ریزتراشه قابل کاشت در زیر پوست فراهم کرد.
چندین هزار سوئدی در سالهای اخیر ریزتراشهای را در زیر پوست خود کاشتهاند که قابلیت ثبت فردی و محرمانه اطلاعاتی همچون رمزهای عبور، کارتهای ویزیت، بلیتهای قطار و اطلاعات مشابه دیگر را دارد ولی اکنون این امکان برای آنها فراهم شده تا اطلاعات کارت واکسیناسیون و گواهی سلامت خود را نیز در این ریزتراشهها ثبت کنند.
بیشتر بخوانید: https://b2n.ir/x39568
منبع : یورونیوز
@soltannasir
تصویر منسوب به آتوم ایزد بزرگ مصریان باستان
{آتوم (توم): خورشید پیش از طلوع
آتوم ایزدی است که نامش ظاهرا از ریشه ای به معنای 《عدم》 یا 《کامل بودن》 می آید و در اصل یکی از ایزدان بومی هلیوپولیس و حیوان مقدس منسوب به او گاو نر مرور (یونانی: mneuis) بود کاهنان از روزگاران پیشین، او را با رع _خدای بزرگ خورشید_ یکی می دانستند. آنان می آموختند که پیش از آفرینش، یک 《روح بی شکل که مجموعه همه هستی را با خود داشت》 پیدا بود و او را 👈آتوم می نامیدند. او روزی خود را به نام آتوم_رع آشکاره کرد و همه ایزدان، انسان ها و موجودات از او هستی یافتند. بعدها، آتوم را همچون خورشید در حال غروب یا خورشید پیش از طلوع پنداشتند و آیین وی به شکلی گسترده در سراسر مصر پراکنده شد و همیشه با نام رع همراه بود. }(کتاب جهان اسطوره ها رابرت گریوز و دیگران ص۳۷۴)
پ ن: یکی بودن آتوم و رع محل تردید است اما آنچه مسلم است در متون هرمی دوره های متاخر شخصیت این دو موجود در هم آمیخته می شود و از آتوم با نام آتوم_رع یاد می شود.
ادامه...👇
@soltannasir
تصویر دیگری از آتوم ایزد بزرگ مصریان باستان
🔹در یکی از متون هرمی به نقل از آتوم رع اینگونه آمده : {همه تجلیات پس از آن که من کمال یافتم پا به عرصه هستی نهادند...نه آسمانی وجود داشت نه زمینی...من آفریدم با همه هستی خودم...مشت من جفت من شد..}(کتاب جهان اسطوره ها ترجمه عباس مخبر جلد ۱ ص ۳۴۷)
نکته: اما هدف از نقل روایت آفرینش توسط آتوم که کاهنین مصری بدان اعتقاد داشتند این بود که گفته شود که واژه اَتُم که امروزه در علم جدید از آن به کرّات استفاده می شود و پیشتر در یونان باستان توسط فیلسوفان مکتب اتم گرایی استفاده می شده نه یک واژه یونانی بلکه در اصل ریشه در مصر باستان و نام آتوم ایزد بزرگ آنان دارد: 👇
https://www.eoht.info/page/Atoms%20and%20Atum
🔶 بعضی از فیلسوفان نظیر لوکیپوس و دموکریتس که از سردمداران مکتب اتم گرایی در یونان باستان هستند. واژه اتم را برای ذره ای صغار مادی و تقسیم ناپذیر بکار می بردند. توضیحاتی در مورد مکتب اتم گرایی: 👇
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DA%A9%D8%AA%D8%A8_%D8%A7%D8%AA%D9%85%E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C
@soltannasir
سلطان نصیر
تصویر دیگری از آتوم ایزد بزرگ مصریان باستان 🔹در یکی از متون هرمی به نقل از آتوم رع اینگونه آمده : {
🔹از اتم در فلسفه اسلامی با عنوان جزلایتجزی یاد شده است.
🔸باید توجه داشت که مسئله اتم در فلسفه یونان و جزلایتجزی در فلسفه اسلامی در اصل خود یک مبحث هستی شناسانه فلسفی است که در تاریخ فلسفه نظرات مختلفی و بعضا متضادی پیرامون آن شکل گرفته است. هدف از نشان دادن ریشه نام اتُم در نام آتوم ایزد بزرگ مصریان باستان این بود که نشان دهم که فیلسوفان اولیه یونانی این واژه را از کاهنین مصری وام گرفته اند.
💣در چند وقت اخیر که بحث مذاکرات هسته ای (اتمی) نسبتا داغ است و همچنین به فعالیت های سازمان سرن پرداختم بد ندیدم به ریشه کهن نام اتم نیز اشاره نمایم. مطالب باطنی و خاص دیگری نیز در مورد فعالیت های پنهان سرن در اختیار دارم که بنا بدلایلی شاید آن را فعلا نقل ننمایم. اما پرداختن به آتوم مقدمه ای بر نقل نمودن آن بود.
@soltannasir
تصویر هیروگلیف کلمه کمت kmt در مصر باستان : 👇
https://en.m.wiktionary.org/wiki/kmt
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Km_(hieroglyph)
واژه kmt کمت در مصر باستان به معنای خاک سیاه (و سفید) است که به طور خاص اشاره به خاک سیاه (لجن و گل و لای سیاه) تپه ای در دلتای رود نیل است که در اسطوره آفرینش پیش از سایر نقاط سر از آب بیرون آورد. ۱
پ ن۱: در اسطوره آفرینش مصریان باستان سطح زمین پوشیده از آب بود و نخستین نقطه ای که از آب سر بیرون آورد مکانی مقدس است. در مصر کاهنین معبد هلیو پولیس که با آتوم_رع ارتباط دارد اعتقاد داشتند مکان معبد آنان نخستین نقطه ای است که سر از آب بیرون آورده و کاهنین ممفیس اعتقاد داشتند که مکان معبد بزرگ ایزد پتاح در این شهر نخستین نقطه است. حداقل دو نقطه دیگر نیز در مصرباستان از این جنبه حائز اهمیت بوده است.
@soltannasir
واژه شیمی ریشه در واژه الکیمیای عربی و این واژه به نوبه خود ریشه در واژه یونانی (khēmeía) χημεία دارد.
و این واژه یونانی طبق نظر بعضی از محققین ریشه در واژه مصریkēme (هیروگلیف khmi) به معنی "زمین سیاه و سفید و اشاره به تپه اولیه آفرینش در مصر باستان دارد.
(Wallis Budge) مصر شناس بزرگ
اعتقاد دارد که واژه الکیمیای عربی در نهایت ریشه اش به واژه kmi و kmt در مصر باستان می رسد. و کلمه kmt هم به کشور مصر و هم به رنگ سیاه اشاره دارد.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Etymology_of_chemistry
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alchemy
نکته: در مصرباستان علاوه بر ایزد تحوت، ایزد خنوم و ایزدبانوی هاثور (حتحور) نیز با هنر و صنعت کیمیاگری در ارتباط بودند.
@soltannasir
سلطان نصیر
@soltannasir {خاموشی احتمالی و ریست بزرگ ۳} پیش از آنکه به دلایل دیگر احتمال خاموشی بزرگ
@soltannasir
🔷در خبر زیر می خوانید که یکی از وزرای دولت وقت اتریش هشدار خاموشی برای سراسر اروپا را صادر کرد: 👇
https://www.commercialriskonline.com/austrian-minister-issues-europe-wide-blackout-warning/
دولت اتریش احتمال قطعی برق در زمستان را بدلیل سرمای احتمالی و کمبود گاز و سایر منابع انرژی محتمل دانسته است.
تاریخ خبر ۱۷ نوامبر ۲۰۲۱
🔶در خبر پایین هم می خوانید که دولت سوئیس احتمال می دهد که تا سال ۲۰۲۵ دچار یک خاموشی _حداقل_ دو روزه شود : 👇
https://www.reuters.com/world/europe/swiss-warn-blackout-danger-worst-case-scenario-2025-2021-10-13/
اگر شما در محیط نت به زبان انگلیسی و سایر زبان های اروپایی جستجو نمایید خبر هشدار برای خاموشی احتمالی چند روزه در اروپا را زیاد مشاهده می نمایید. بنابراین هشدار برای یک خاموشی چند روزه در سالهای پیش رو در اروپا را کاملا باید جدی دانست. بهانه این خاموشی هم کمبود منابع انرژی و سرمای سخت در زمستان عنوان شده است. به طوریکه کاملا معقول جلوه نماید. نکته جالب این است که در سال گذشته نیز سران بعضی کشورهای اروپایی احتمال خاموشی را مطرح نموده بودند. اما ظاهرا هیچ خاموشی خاصی در زمستان سال گذشته اتفاقی نیفتاد. آیا واقعا این نگرانی برای خاموشی بدلیل کمبود منابع انرژی در اروپا است؟ یا اینکه مسئله دیگری در پشت پرده در جریان است؟! و کمبود انرژی تنها یک سرپوش برای این مسئله است؟!
🔹در خبر زیر می خوانید که مسئولین اسپانیا گفته اند که نگرانی ای بابت خاموشی احتمالی که مسئولین اتریش در باره آن هشدار داده اند ندارند : 👇
https://www.euroweeklynews.com/2021/11/10/spain-and-the-blackout-that-austria-is-warning-europe-about/
پ ن: این خبر نشان می دهد که اگر خاموشی احتمالی در اروپا رخ دهد. احتمالا تمام جغرافیای قاره سبز را در بر نمی گیرد. ضمن اینکه مسئله خاموشی به بهانه کمبود انرژی را در اروپا _تا سال ۲۰۲۵_ باید جدی تلقی نمود.
@soltannasir
دو سال از شهادت غافلگیرانه ات گذشت و هنوز انتقامت _آنگونه که باید و شاید_ گرفته نشد.
@soltannasir
تعداد فوتی های کرونا پس از ۶۶۶ روز (کد وحش در مکاشفه یوحنا) به عدد ۲۲ نفر (۲۲=تعداد حروف الفبای عبری) رسید.
فارغ از اینکه به آمارهای وزارت بهداشت دولت ها چندان نمی توان اعتماد داشت. (در اوایل کرونا حداقل چندین مورد را دیدم که مرگ در اثر کرونا با تست مثبت جزو آمار فوتی ها ثبت نشد) اما با اینحال اینکه مسئولین بخش آمار وزارت بهداشت، آماری را ارائه بدهند که پس از ۶۶۶ روز تعداد کشته ها به زیر ۲۵ نفر رسید چندان قابل توجیه نیست. عدد ۲۵ عدد رُندی محسوب نمی شود که مسئولین بخش آمار وزارت بهداشت بخواهند بگویند که در این روز یک اتفاق عجیب افتاده است. (اگر زیر پنجاه نفر بود یا زیر سی نفر یا بیست نفر باز قابل توجیه بود.) بلکه به نظر می آید در اعلام این آمار از سوی مسئول مربوطه در بخش آمار وزارت نوعی شیطنت خاص وجود دارد و عملا نوعی دهان کجی به مردم مسلمان و ضد نظام سلطه است. گویی که می خواهند اعلام پیروزی نمایند.
@soltannasir
سلطان نصیر
تعداد فوتی های کرونا پس از ۶۶۶ روز (کد وحش در مکاشفه یوحنا) به عدد ۲۲ نفر (۲۲=تعداد حروف الفبای عبری
https://www.irna.ir/news/84600798/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%B2%DB%B5-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DB%B6%DB%B6%DB%B6-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA-%DB%B2%DB%B2-%D9%86%D9%81%D8%B1
@soltannasir
ایام شهادت مظلومانه بی بی دو عالم سیده النسا العالمین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر فرزند گرامی اش حضرت مهدی موعود و منتقم عجل الله و همه شیعیان و محبین حضرتش تسلیت و تعزیت باد.
@soltannasir
ایزدبانوی شیطانی هاثور (حاثور) نشسته بر کرسی در میانه تصویر
سمت چپ وی فرعون منکورع از سلسله چهارم قرن ۲۶ قبل از میلاد
{حاثور (هاثور، حتحور) یا آثیر ایزدبانوی بزرگ مصری است که یونانیان او را با آفرودیت (زهره در یونان) یکی پنداشتند. او در مقام ایزدبانوی آسمان، در اصل دختر رع و همسر حوروس بود. اما گاه مادر حوروس نیز به شمار می آمد، زیرا نامش به معنی «منزلگاه حوروس» نیز می تواند باشد و گفته اند که خدای خورشید در او سکنی گزیده، هر غروب در میان سینه اش پنهان می شود و دیگر بار در سپیده دمان، چشم به جهان می گشاید. همچنین از نوشته ها بر می آید که او گاو بزرگ آسمانی، آفریننده جهان و همه چیزهای این جهانی، از جمله خورشید است.
در نتیجه، حاثور را به گونه ماده گاوی نمایانده اند. ماده گاو (بقره)، نماد قدسی اوست. گاه او را همچون ایزدبانویی با سر ماده گاو نقش کرده اند. با وجود این، نگاره هایی از او بازمانده که چهرهای انسانی - مزین به شاخ یا تنها گوش گاو - و گیسوانی بلند دارد. }
ادامه...👇
@soltannasir
تصویر سرستون منقش به تصویر ایزدبانوی شیطانی هاثور، مکان: معبد هاثور زیر مجموعه معبد مردگان فرعون ملکه هتشتسوپ از دودمان هجدهم قرن پانزدهم پیش از میلاد
ادامه...👇
{حاثور داری بُتی نیز بود که او دوست داشت به آن پیکر درآید. این بت تصویری از نوعی 👈بربط بود؛ سازی که ارواح پلید را دور می کرد. به سبب همین روح ایزدگونه بُت مذکور بود که معمار دندره، ستون های پرستشگاه حاثور را با ستونهای عظیم پیکری شکل بربط برآورد.
حاثور ایزدبانوی نگاهبان زنان بود و پنداشته می شد که در آرایش آنان نهان است
او در مقام ایزدبانوی عشق و شادخواری، از محبوبیت فوق العاده ای برخوردار بود. او را بانوی شادمانی، آفریدگار رقص، بانوی موسیقی و شهریار آواز که خم می شد و جست می زد و حلقه گل می بافت، به شمار می آوردند. پرستشگاه حاثور «خانه جذبه و مستی و منزلگاه شادخواری» نامیده می شد. حاثور با شیرین زندگان را تغذیه می کند. در نگاره ها او را می بینیم که پادشاه سينه او را دست گرفته یا او را بر زانوان خود نگاه داشته است. گاه او را به شکل ماده گاوی می یابیم که به فرعون شیر می دهد.}
@soltannasir
{هرچند زندگان بیشتر به او متمایل بودند، اما حتی مردگان را نیز با دلسوزي بيشتر می پروراند. حاثور با نام «شهبانوی باختر» نگاهبان گورستان شهر تب بود. سرلوحه نگاره های کتاب مردگان ماده گاو نیکویی را تصویر کرده اند که از کوهستان لیبی - غربی ترین مرز سکونت انسان - برخاسته است و به مردگانی که به جهان دیگر ره پوییده اند، خوشامد می گوید. آنان که دریافته بودند چگونه به واسطه مقررات تجویز شده بدو استغاثه برند و طلب یاری کنند، سوار بر پشت او با سلامتی کامل به جهان دیگر رهسپار می شدند.
او را همچنین 《بانوی چنار》 می خواندند؛ زیرا گاه در آستانه صحرا، در میان شاخ و برگ این درخت پنهان می شد و با نان و آب به استقبال مردگان می شتافت. مصریان بر این باور بودند که ایزدبانو حاثور نردبانی در دست دارد که شایستگان از طریق آن می توانند به بهشت روند. پرستش ایزدبانوی مذکور، به ویژه به سبب نقش ویژه ای که در تدفین مردگان داشت، چندان رواج یافت که در واپسین دوره مصر باستان دیگر هیچ درگذشته ای را «اُزیریس» نمی خواندند، بلکه او را «حاثور» می نامیدند.}
ادامه...👇
@soltannasir
تصویر روی جلد کتاب کیمیاگری هاثور
کتابی به زبان انگلیسی که به ارتباط هاثور با کیمیاگری در تمدن مصر باستان می پردازد. نوشته الیسون ام رابرتز و قابل تهیه از سایت آمازون
{پرستشگاه اصلی او دندره بود که در کنار شوهرش، حوروس ادفویی _که جایگاه نخست را بدو بخشیده بود_ و در کنار فرزندش، ایهی (آهي) نوزاد «بربط نواز» قرار داشت. در این پرستشگاه جشن های بزرگ، به ویژه «جشن سال نو» به پاس سالگرد زایش حاثور، برگزار می شد. بانو کاهنان، پیش از سپیده دم، شمایل حاثور را به سرسرای پرستشگاه می آوردند تا در برابر پرتو طلوع خورشید قرار گیرد. پس از آن، مردم آزادانه به عیاشی می پرداختند و روز را با ترانه سرایی، شاد خواری و مستی سپری می کردند. حاثور در ادفو نیز در کنار حوروس، خداوندگار معبد و فرزندشان حارسومتوس، پرستش می شد. در اُمبوس نیز بدین گونه بود. او در اینجا نیز همزمان همین تثلیث ایزدی را تشکیل می داد. }
ادامه...👇
@soltannasir
ادامه...👇
{او حتی در آن سوی مصر، در ساحل سومالی لند، «بانوی سرزمین پونت» خان می شد؛ سرزمینی که احتمال می دهند نخستین خاستگاه این ایزدبانو در اعصار کهن باشد. در شبه جزيره👈 سينا، او را «بانوی سرزمین مفکت » ؛ و در فنیقیه که خاستگاه بخشی از اسطوره ازیریسی است، او را «بانوی جبيل» می خواندند. }
🔶 محاسبه گر کوارک ها در برخورد دهنده هادرونی سازمان سرن hathor هاثور (حاثور) نام دارد.
https://www.physik.uni-hamburg.de/en/th2/ag-moch/hathor.html
https://ui.adsabs.harvard.edu/abs/2011CoPhC.182.1034A/abstract
@soltannasir
کتاب بهشت گمشده جان میلتون
ترجمه خانم فریده مهدوی دامغانی
اخیرا بار دیگر به صورت محدود توسط انتشارات ذهن آویز در دو جلد منتشر شده است. قیمت کتاب هم تنها ۵۵۰ هزار تومان ناقابل است😊
جلد کتاب هم متاسفانه شومیز (نرم) است.
از آنجایی که بنده خود مدت ها بدنبال تجدید چاپ این کتاب بودم خواستم به خوانندگان فرهیخته کانال اطلاع بدهم که کتاب دوباره چاپ شده است. متاسفانه پیرامون این کتاب بازار سیاه عجیبی شکل گرفته است و نسخه های چاپ اصلی کتاب از ۶۰۰ هزاز تومان تا یک میلیون و سیصد هزار تومان معامله می شود. و نسخه های افست هم از ۲۵۰ هزار تومان تا ۷۰۰ هزار تومان در حال فروخته شدن است.
پ ن: کتاب بهشت گمشده جان میلتون پیشتر توسط جناب شجاع الدین شفا نیز ترجمه شده بود. اما ترجمه خانم دامغانی هم خوشخوان تر است و هم مقدمه و پانویس های ارزشمندی دارد که بر غنای اثر می افزاید.
لینک انتشارات ذهن آویز : 👇
http://zehnavizpub.ir/
@soltannasir
سلطان نصیر
کتاب بهشت گمشده جان میلتون ترجمه خانم فریده مهدوی دامغانی اخیرا بار دیگر به صورت محدود توسط انتشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولید گوشت گیاهی با فناوری چاپ سه بعدی در کشور
🔸محققان دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران موفق به تولید "گوشت گیاهی" شدند برای تولید این نوع گوشت، از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خُلَّر استفاده شده است. تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک میکند.
منبع : کانال شبکه خبر
پ ن: در سرتاسر نقاط جهان افرادی هستند که بنا به هر دلیلی گیاهخوارند (وگان) و از خوردن غذاهای حیوانی اجتناب می نمایند. تولید گوشت گیاهی و تحقیق بر روی آن مناسب چنین افرادی در جامعه است و اشکالی هم ندارد. اما با اینحال نظام سلطه بین الملل با تبلیغات گسترده سعی دارد که اینگونه القا نماید که جمعیت بشر بسیار زیاد است و تولید گوشت حیوانی به صرفه نیست و مردم را به سمت خوردن گوشت گیاهی سوق دهد تا اینگونه روح جنگجویی را در آنان کاهش و آنان را به موجوداتی سلطه پذیر تبدیل نماید. امیدوارم مسئولین کشور در این مورد خاص دنباله رو نظم نوین شیطانی جهانی نباشند و مردم را به خوردن گوشت گیاهی سوق ندهند.
@soltannasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر ماهوارهای از تجمع عظیم نیروهای روسیه در مرز اوکراین
◻️ماهوارههای متعلق به شرکت "Maxar Technologies" از تعدادی از سایتهای نظامی بزرگ در غرب روسیه عکس گرفته اند.
◻️غرب که از حمله جدید روسیه به اوکراین بیم دارد، میگوید که حدود ۱۰۰ هزار سرباز روسی در مرز اوکراین حضور دارند.
◻️جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، گفته حدس او این است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه وارد جنگ با اوکراین خواهد شد، اما قصد یک جنگ تمام عیار را ندارد.
https://fararu.com/fa/news/529363
منبع : خبرگزاری فرارو
@soltannasir
تصویر دکتر الکساندر دوگین با کلاشینکف در مقابل تانک ارتش شورشی اوستیای جنوبی. ژوئن 2008، اوستیای جنوبی.
🔶الکساندر دوگین، نظریه پرداز ملی گرای روسی است که نظرات خویش را در مورد احیای امپراتوری روسیه بزرگ به نام نظریه اورآسیای جدید مطرح کرده است. گفته می شود نظرات وی بر سیاستمداران فعلی دولت روسیه از جمله پوتین تاثیر گذاشته است. وی در سال ۲۰۰۸ پس از سرکوب ارتش شورشی اوستیای جنوبی خواستار الحاق کریمه به خاک روسیه شد. امری که در سال ۲۰۱۴ اتفاق افتاد : 👇
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/world-europe-28229785.amp
همانگونه که گفته شد دوگین در سال ۲۰۰۸ خواستار الحاق کریمه به روسیه شد و شش سال بعد این مهم اتفاق افتاد. بنابراین مطالعه نظرات دوگین در مورد آینده روسیه می تواند در رفتارشناسی سران فعلی روسیه به ما کمک نماید.
@soltannasir
سلطان نصیر
تصویر دکتر الکساندر دوگین با کلاشینکف در مقابل تانک ارتش شورشی اوستیای جنوبی. ژوئن 2008، اوستیای جنو
لینک همان خبر بالای بی بی سی به زبان فارسی در سایت بی بی سی فارسی : 👇
https://www.bbc.com/persian/world/2014/07/140713_an_russia_ukraine_dugin
پ ن: در بخشی از خبر ترجمه شده بالا، آنجا که دوگین خواستار الحاق کریمه به روسیه می شود. به اشتباه گوتین آمده است. که در لینک انگلیسی این اشکال وجود ندارد.
@soltannasir
تصویر نقشه کشور اوکراین را ملاحظه می نمایید کریمه در پایین نقشه اکنون جزیی از خاک روسیه است. اما بخش شرقی کشور اوکراین که با رنگ پرچم روسیه جدا شده است. ناحیه ای است که روسیه نو خوانده می شود و جناب دوگین نسبت به آن ناحیه ادعای ارضی دارد. عین نظرات دوگین را مطالعه نمایید: 👇
{ مرزهای زنده
مفهوم "مرزهای زنده " برای جهان بینی اورآسیایی بکار می رود. مرز جایی است که یک موجود زنده را به طور مشروط از موجود زنده دیگر جدا می سازد. اما نمی توان خط مرزی را از موجود زنده عبور داد. نباید سه چهارم خرگوش و چهار پنجم سنجاب را جدا کرد و از آنها یک کشور ساخت. این سه چهارم خرگوش و چهار پنجم سنجاب، کشور نیست. کشور و مرزهای آن نیز بخش ها و قطعات و تکه هایی از 👈روح زمینند. (آیا دوگین به موکلین و رب النوع های ارضی اشاره می نماید؟!) اگر ما به طور مصنوعی و به طور تصادفی قسمتهایی از اعضای این موجودات را ببریم، این واحدهای زنده فضایی، زمینی، ارضی را ببریم و بگوئیم: "بفرمائید، این هم یک کشور، و آن را 👈اوکراین بنامیم، قوانین زندگی را نقض کرده ایم. کدام اوکراین ؟! }
ادامه...👇
@soltannasir