eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
مهمترین تفاوت‌های زن و مرد در زندگی مشترک اهمیت استقلال برای مردان 💞 مخالفت وعدم توجه همسر به استقلال‌طلبی مرد باعث بروز اختلافات میشه. تمایل زنان به دیده‌شدن 💞 وقتی زن حس كنه از طرف همسرش مورد بی‌توجهی قرارگرفته،آزرده میشه و واكنش‌های عاطفی شدید نشون میده. اهمیت مدیریت خانه برای مردها 💞 مرد درخانواده بانقش مدیریت شناخته شده و تصمیم‌گیری بدون نظر و مشورتش مشكلاتی روایجاد می‌کنه. توجه زنان به گفتگو 💞 حرف زدن زن‌ها بیشتر از مردهاست و عدم آگاهی نسبت به این موضوع، همسران رو دچار مشکلات جدی می‌کنه. کلی‌نگری مردها و جزیی‌نگری زن‌ها 💞 عدم توجه به این تفاوت، مرد رو بی‌توجه به مسائل و زن رو فردی حساس نشون میده. اهمیت جذابیت‌های جسمی برای مردها 💞 مردها بیشتر از زن‌ها تحت‌ تأثیر جذابیت‌های جسمی و آراستگی ظاهری قرار می‌گیرند. بیشتر بودن عاطفه زن‌ها 💞عاطفی‌تر بودن زن‌ها و توجه‌شون به مناسبت‌ها باعث انتظار از مردها میشه! عدم توجه به این موضوع دلسردی ایجاد می‌کنه. تفاوت دیدگاه نسبت به مسائل جنسی 💞 جنبه‌های عاطفی ارتباط جنسی درمردها برخلاف زن‌ها کمتره و بیشتر جنبه فیزیولوژیک و ارضای غریزه داره. 🌺🍀💐🌷🍀🌺
🌻 دل‌سوزها به بهشت می‌روند خداوند مکالمه‌ای از بهشت را برای ما مخابره می‌کند که آنها از یکدیگر سوال می‌کنند. اما چه سؤالی؟ از جوابی که خدا نقل می‌کند بر می‌آید که محتوای این سؤال، احوال همدیگر در دنیا یا گذشته هم و علت بهشتی شدنشان باشد. خب چه جوابی می‌دهند؟ آنان در جواب، خود را به عنوان «مشفق در خانواده» معرفی می‌کنند و کلید بهشتی شدن خود را «شفقت در خانواده» و خانواده‌دوستی می‌دانند. مکالمه در سوره طور، آیات ۲۵-۲۶ نقل شده: وَ أَقْبَلَ بَعْضُهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ يَتَسَاءَلُونَ- قَالُوا إِنَّا كُنَّا قَبلُ فِي أَهْلِنَا مُشْفِقِين مفهوم «شفقت» یعنی دلسوز باش، دلواپس باش، به فکر باش، توجه کن، خیرخواه باش. و «مُشفق» کسی است که به دیگری توجه می‌کند و در مورد او دل‌نگران است؛ نگران از آنچه ممکن است او را برنجاند یا نفعی که از دست او برود. آیا ما جزء مشفقان هستیم؟ آیا ما هم یکی از اعضای آن مکالمه بهشت خواهیم بود؟ یا شاید شریک مکالمه جهنمیان که بگویند ما در خانواده خود بی‌تفاوت بودیم، سرد بودیم، یخ بودیم، همه تلاش خود را برای نفع خانواده خود صرف نکردیم، در توسعه و شادی خانواده کم گذاشتیم! به فکر خودمان بودیم و دستی‌دستی، عزیزان خود را تباه کردیم! جان کلام: در حرارت خانواده دلت بسوزه، تا در حرارت آتش تنت نسوزه عبدالله عمادی (معین)
دعوا.mp3
1.11M
🅿️ دعوای علامه جعفری با همسرش ◀️ استاد زمان : ۱دقیقه و ۹ ثانیه ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
برای تأثیر گذاری نصیحت، باید بین خود و نوجوانتان رابطه ای قلبی و عاطفی برقرار کنید. دل فرزند به والدینی روی می آورد که با آنان انس داشته باشد. امام علی علیه السلام می فرمایند: دل های انسان ها وحشی اند؛ پس به کسی روی می آورند که با آن ها انس گیرد. موانع رابطه قلبی، مانند زنگارهای روی آهن است که جلو جذب آهن‌ربا را می گیرد. همچنین هنگام پند دادن، خوشرو باشید. ترشرویی، جلو تأثیر پند را می گیرد. 🌿🌷🌺💐🌸🌹🌿
🔆 قانون غلط، بچه‌ها را بی‌قانون می‌کند 🔻 گاهی اوقات قانون‌های ما قانون‌های غلطی هستند. مثلا ما می‌دانیم فرزندانمان ساعت ۱۲ شب به بعد می‌خوابند. اینجا قانون خوابِ ساعت ۹ و ۱۰ شب فایده‌ای ندارد. «قانون غلط» باعث می‌شود بچه‌های ما بی‌قانون بشوند. قانون بدی که به آن عمل می‌شود، بهتر از قانون درستی است که به آن عمل نمی‌شود. ممکن است قانون خواب ساعت ۱۲ شب قانون بدی باشد، اما وقتی بچه‌ها به این قانون عمل می‌کنند، کم‌کم یاد می‌گیرند که قانون‌مند شوند. 👈 زمانی که می‌خواهند یک معتادی را ترک بدهند، یکدفعه به او نمی‌گویند مواد را بده! یکی از روش‌های ترک این است که به او می‌گویند دُز موادت را کمتر کن. شما مثلا ساعت ۱۲ شب قانون خواب می‌گذارید، بعد از چند ماه ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه را ساعت خواب بگذارید. بعد از مدتی آن را بگذارید ۱۱:۳۰. یعنی ساعت خواب را کم‌کم از نقطهٔ مطلوب فرزندتان، روی نقطهٔ مطلوب خودتان بیاورید. یعنی مطلوب فرزندتان را به مطلوب خودتان نزدیک کنید؛ نه برعکس! ادامه دارد... 👤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍نتیجه توجه و محبت به دخترت کلید طلایی عدم انحراف دخترت در جامعه ...
🔸 امام على(ع) به يكى از يارانش فرمود: همسر و فرزندانت را همه فكر و ذكر خود قرار نده؛ چرا كه اگر همسر و فرزندانت از دوستان باشند، خداوند، [زندگى]دوستان خود را تباه نمى سازد و اگر از دشمنان خدا باشند، چرا [بايد] اهتمام و و ذكر اشتغال تو به دشمنان خدا باشد؟ قال امیر المؤمنین(ع): لَا تَجْعَلَنَّ أَكْثَرَ شُغُلِكَ بِأَهْلِكَ وَ وَلَدِكَ فَإِنْ يَكُنْ أَهْلُكَ وَ وَلَدُكَ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَوْلِيَاءَهُ وَ إِنْ يَكُونُوا أَعْدَاءَ اللَّهِ فَمَا هَمُّكَ وَ شُغُلُكَ بِأَعْدَاءِ اللَّه‏؟! 📚نهج البلاغة(للصبحی صالح، ص536) _____________________ 👈 با اینکه در روایات فراوانی خدمت به مورد تشویق واقع شده است تا جایی که کار برای تأمین آنها را در راه خدا نامیده‌اند، اما زیاده‌روی در این مسئله پسندیده نیست؛ زیرا تلاش بیش از اندازه برای تأمین تمام نیازهای فرزندان آن‌هم در سطح کامل خود، باعث درگیری‌های فکری مخرب، بازماندن از نیازهای معنوی خود و در نهایت اختلال در جریان و تربیت دینی شخص خواهد شد.
🌼رسول خدا - صلي الله عليه و آله - 🌼 كودكان خود را دوست بداريد و با آنان مهربان باشيد، وقتي به آن‌ها وعده‌اي مي‌دهيد حتماً وفا كنيد زيرا كودكان، شما را رازق خود مي‌پندارند.
رفتار هر کس با کودکان، نشانه اندیشه و شخصیت حقیقی اوست! 💙«اگر می خواهی حقیقت یک جامعه را بشناسی، ببین با کودکانشان چطور رفتار می کنند!»
👱‍♂نکات مهم برای حل مشکلات نوجوانان   اگر او الگویی دارد که مورد پسند شما نیست سعی کنید به جای مخالفت و دور کردن فرزندتان از خود، نقاط مثبت رفتاری آن الگو را پیدا و با فرزند خود در مورد آن صحبت کنید؛ سپس از نوجوانتان بخواهید که او هم نقاط منفی که احساس می‌کند قهرمان مورد علاقه‌اش دارد را بیان کند در آخر شما هم او را تایید کنید و نقاط منفی دیگری که به آن پی برده‌اید را مطرح کنید. با این رفتار ضمن احترام به سلیقه فرزندتان، به او یاد داده احید که هیچ‌کس کامل نیست و همه، نقاط منفی و مثبتی دارند و باید سعی کند این نقاط مثبت را در خود تقویت و از نقاط منفی، دوری کند. 
🔹اتفاقات را توصیف کنید، نه کودک را 🍎🌺🌷 به طور مثال وقتی پسرتان به سر دخترتان فریاد می زند، او را «پسر بد» خطاب نکنید. بلکه دقیقا عنوان کنید که «از داد زدن سر خواهرت دست بردار؛ زیرا این کار تو و او را آزار می دهد و باعث می شود که او احساس ناراحتی کند.» همین قانون برای تمجید نیز صادق است؛ دخترتان را «دختر خوب» خطاب نکنید. در عوض، در مورد اعمال او اظهار نظر کنید که مثلا “تو کار خوبی کردی که برادرت را بخشیدی.” این نوع جمله بندی به مغز او کمک می کند تا مفاهیم مفیدتری در مورد رفتار خود بسازد.