با عرض سلام و تشکر از حسن توجه شما بزرگوار به مطالب کانال، باید در مورد توصیه شما مبنی بر مشاهده کلیپی از مقام معظم رهبری در تأیید اشعار مولوی، نکاتی چند را مد نظر داشته باشید:
1️⃣مقام معطم رهبری، یکی از اندیشمندانی است که همیشه مروج کرسی های آزاد اندیشی بوده و هستند و در تلاش بوده اند تا با ترویج این گونه کرسی هایی، نسلی پویا و اهل تعقل پرورش تربیت کنند.
2️⃣باید دقت بفرمایید که قطعا این تعبیری که مقام معظم رهبری در مورد مولوی به کار می برند، به این معنا نخواهد بود که مقام معظم رهبری، مولوی را معصوم میدانند.
3️⃣پس نتیجه نکته قبل این است که وقتی مولوی معصوم نباشد، امکان خطا در مطالب مثنوی نیز امکان دارد و به این خاطر است که علامه محمد تقی جعفری که علمیت ایشان بر همگان روشن است، بیان کرده اند که 100 اشکال از مثنوی پیدا نمودهاند.
برای دیدن دیدگاه علامه جعفری روی آیدی زیر کلیک بفرمایید.
https://eitaa.com/sufi110/454
4⃣توجه به استدلال علمی و پرهیز از شخصیت زدگی، یکی از لوازم آزاد اندیشی است که مقام معظم رهبری به آن عقیده راسخ دارد، به این دلیل مقام معظم رهبری در درس خارج خویش بخصوص کتاب موسیقی و غنا( مکتوب شده درس خارج رهبری)، بعضا دیده گاه امام خمینی رحمت الله علیه را مطرح کرده و آن را نقد می کنند.
5⃣باید دقت کرد که ولایت پذیری و تبعیت از ولایت فقیه به این معنا نیست که در مباحث علمی، سخنان ایشان مورد تحلیل واقع نشود، بلکه اطاعت از ولی فقیه در مباحث اجتماعی و سیاسی لازم بوده و نباید از فرامین ایشان تخطی کرد ولی در مباحث علمی، اگر کسی با دلیل و برهان، دیدگاهی غیر از ایشان پذیرفت، هیچ گونه اشکالی ندارد.همان گونه که سیره شخصی ایشان هم بر همین منوال است.
🔙پس طبق مقدمات بیان شده، باید توجه کرد که با وجود اینکه مقام معظم رهبری، مولوی را عارف دانسته و کتاب مثنوی را قبول دارد؛ ولی ایشان مولوی را معصوم ندانسته است.پس بیان اشکالات مولوی هیچ گونه مخالفتی با سخنان ایشان ندارد. و باید توجه کرد که در مباحث علمی، معیار دلیل و برهان است.
◀️توصیه می شود که برای شناخت حدود تبعیت از ولی فقیه به اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری و کتاب های آیت الله مصباح یزدی رحمة الله علیه در این ارتباط، مراجعه بفرمایید.
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
کانال#مسیر_فقاهت.mp3
10.06M
🔰استاد شهیدی
▪️نقد انگاره مطرح شده توسط صاحب بحوث وصاحب المیزان مبنی بر «عدم وجود آیه مجمل در قرآن»
▪️تفسیر قرآن به قرآن فی الجمله در #فهم آیات لازم است اما #کافی نیست
▪️ «کیفیت تبیان بودن» قرآن
▪️«لا تخاصمهم بالکتاب»
🌀برشی از درس خارج اصول۱۴۰۲/۱۱/۰۷ #المیزان #علامه_طباطبایی 🔵صوفی پژوهی @sufi110
👈🏼 #ابن_عربی و دفاع از #بدعت #معاویة_بن_ابی_سفیان و ستایش او !!
... از جمله عقاید سخیف #اهل_سنت #عدالت_صحابه است، آنان معتقدند جمیع اصحاب #رسول_الله صلیاللهعلیهوآله بدون استثناء عادل هستند و خداوند از همه آنان راضی شده و اگر هم خطایی از یکی از آنان رخ داده از باب #اجتهاد بوده!!
مخالفین شیعه #معاویه را بسیار مورد تکریم و تعظیم قرار دادهاند و احادیثی برای او وضع کردهاند از جمله اینکه او کاتب وحی #پیامبر_خدا بوده و به او لقب #خال_المؤمنین یعنی دایی مومنان نیز دادهاند!!
✍️ #سید_جعفر_مرتضی_عاملی رحمةالله علیه مینویسد:
ابن عربی وقتی که میخواهد عمل معاویه در نماز عید را درست جلوه دهد میگوید:
«و این چنین است آنچه که #معاویه کاتب!! پیامبر (ص) وخویشاوند او و دایی مؤمنان!! انجام داد، پس به #صحابه گمان نیکو میرود (خدا از همه راضی باد) و راهی برای خردهگیری بر آنها نیست.» ❗️
📚 ابن عربي سنّيّ متعصّب، ص۲۳۴
📚 الـفتوحات المکية طبع الهيئه المصريه العامه، ج۷، ص۴۵۸
#معاویة_بن_ابی_سفیان
#عدالت_صحابه
.🔵صوفی پژوهی
@sufi110
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 وصی سید علی قاضی در طریقت، عباس قوچانی بوده است!
🔶در این کلیپ افرادی همچون آیت الله ناصری رحمة الله علیه، تاکید بر وصایت آیت الله قوچانی از جانب سید علی قاضی داشتهاند.
💢 بعضی ها در وجود چنین وصیتی تشکیک کردهاند، ولی خانواده آسید علی قاضی و شاگردان درجه یک ایشان چون آیت الله ناصری و حتی آقای حداد و حضرت علامه طباطبائی، همه به صحت این وصیت شهادت داده و ایشان را وصی رسمی مرحوم قاضی دانستند.
❓❓جای سوال اینجاست، پس تاویل هایی که بعضی از افراد، درباره این وصیت نامه ایجاد کرده و وصی را به ظاهر و باطن تقسیم کرده اند، بر اساس چه مبنایی بوده است؟؟؟
❓❓اگر آیت الله قوچانی فقط وصی ظاهری سید علی قاضی بود، چرا شاگردان مبرز سید علی قاضی همچون علامه طباطبایی و ... به این مسئله اشاره نکردهاند؟؟
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی:
«نماز برای چيست؟
يک بيان نورانی وجود مبارک حضرت امير سلام الله علیه در نهجالبلاغه دارد که آن قبلاً به يک مناسبتی خوانده شد،
آنها که در خانه شان نهر روان است حالا از قنات می آید يا از چشمه میآید يا از جای ديگر ميآيد يک حوضی هم داخل منزل دارند که اين نهر از يک طرف وارد اين حوض ميشود و از طرف ديگر از اين حوض خارج ميشود، آب اين حوض هميشه تازه و با حلاوت و خوردنی است. آن که وجود مبارک امام صادق سلام الله علیه طبق نقل مرحوم شيخ مفيد در أمالی دارد و قبل از آن وجود مبارک حضرت امير سلام الله علیه در نهجالبلاغه داشت، يکی تشبيه به چشمه است يکی تشبيه به نهر.
حضرت فرمود: اصلاً نماز برای اين است که انسان شبانه روز پنج بار شست و شو کند، آدم يک نهر روانی داشته باشد که شبانه روز پنج بار شست و شو بکند باز بدن او چرکی باشد! اين شدنی نيست! فرمود:#نماز برای طاهر شدن است»
درس خارج فقه ۹۸/١٠/١٨
🔵صوفی پژوهی
@sufi110