🔰نقد ادعای رؤیت اقطاب دراویش گنابادی، در هنگام احتضار
🔶ولایت یکی از مهمترین مباحث اعتقای در بین جامعه شیعیان بوده، به این خاطر سلاسل صوفیه برای اقطاب، ولایتی همطراز با ولایت اهلبیت علیهمالسلام مطرح کردهاند و این امر، تلاشی برای حذف ولایت اهلبیت علیهمالسلام از سطح جامعه است.
🔸نورعلی تابنده (قطب سابق سلسله سلطانعلیشاهی) در ضمن بیان مکاشفهی یکی از مریدان خویش، جایگاه اقطاب این سلسله را همطراز معصومین علیهمالسلام قرار داده و گفته: هنگام احتضار، ارواح اقطاب این سلسله بر بالین مرید خویش، حاضر شدند.
🔷حضور معصومین علیهمالسلام خاصه على بن ابى طالب علیهالسلام، در بالاى سر محتضر اعم از (مؤمن و منافق) یکی از اموری است که مورد اتفاق علمای امامیه بوده و منابع حدیثی معتبر شیعه، روایات بسیاری در این زمینه نقل کردهاند.
🔷اما طبق همه روایات، این امر مختص معصومین علیهمالسلام است و شخصی دیگر در این امر، با آنها شراکت ندارد.
🔹باید از بزرگان سلسله سلطانعلیشاهی که خود را شیعه میدانند پرسیده شود که ادعای حضور اقطاب این سلسله بر بالین محتضر بر چه مبنایی و بر اساس کدامیک از عقاید شیعه چنین ادعایی را مطرح کردهاند؟
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/43259
📎#سلسله_سلطانعلیشاهی
📎#اختصاصات_اهل_بیت
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
83.4.05 fri.1_04_5830070186199224227.mp3
610.2K
🎙 سید احمد نجفی: کسی از من سند روایت بخواهد فضول و بی ادب است! اگر من روایتی گفتم از من نقل کنید چیکار به سند آن دارید!
❓❓آیا این سیره یک عالم است؟
❓❓ مگر می شود بی مدرک و سند هر چیزی را به اهل بیت علیهم السلام نسبت داد و مخالفان را فضول و بی ادب خطاب کرد؟
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
📆 تقویم روز
📌 دوشنبه
☀️ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۸ ربیع الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 13 نوامبر 2023 میلادی
📎 #تقویم
🔶رمان نقد تصوف
🔰🔰عرفان هاى نوپدیددیار غربت1️⃣
با کشکولى به دست و تبرزینى بر دوش و کوله پارچه اى بر پشت و خرقه پشمینه اى در تن از کوچه و خیابان شهر مى گذشت. عصبانیّت توأم با احساسات وى را در فشار انداخته و عرق روى پیشانى پرچینش در گردش بود. در جستوجو بود که جایى را براى آسایش تن و اهل دلى را براى آرامش روح بیابد تا خستگى راه و اضطراب دل را رفع و اسرار نهفته را باز کند... .
هواى مرتعش پرسوز بهمن، با ریزه هاى نقره فام برف که از بام فلک ریزان است بازى مى کند، درختان کنار خیابان در حالى که خلعت سفید بر تن کرده، با نخوت و غرور و وقار و سکوت، به تماشاى رهگذران ایستاده و غرق و محو شادى و سرورند.
چراغ هاى برق که بزم آراى این نمایش طبیعى اند، براى این جشن عمومى حباب نقره اى به عاریت گرفته، با شوقى هرچه تمام تر نورافشانى مى کنند، نور مى افشانند و ذرّات الماسى پوشش جواهرنشان طبیعت را برّاق تر جلوه گر مى سازند. وه! چه منظره جالبى است، امّا... امّا سوز اشک آور سرماى فضا تماشاچیان بیگانه را مجال توقّف نمى دهد، حریم تماشاى امشب به کارکنان طبیعت اختصاص دارد، رهگذران ناچارند به یک نگاه بهره خود را گرفته و بگذرند.
ادامه دارد...
#ارمغان_خانقاه
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
🔰نقد نشانههای قطبیت تعیین شده از جانب محمداسماعیل صلاحی
🔶متکلمین شیعه (بر اساس دلایل عقلی و نقلی)، صفات و ویژگیهایی برای امام معصوم علیهالسلام بیان داشتهاند که به واسطه آنها میتوان، امام معصوم علیهالسلام را از مدعیان دروغین تمییز داد.
🔸اقطاب دراویش گنابادی نیز بخاطر اینکه مقام خود را همطراز جایگاه امام معصوم علیهالسلام معرفی کنند، همان راههای تشخیص امام معصوم علیهالسلام را به عنوان راههای تشخیص اقطاب سلسله خویش بیان داشتهاند.
🔸محمداسماعیل صلاحی (مدعی قطبیت دراویش گنابادی)، در کانال تلگرامی خود نص را به عنوان راه تشخیص اقطاب، بیان داشته که این راه، عیناً همان راه تشخیص امام معصوم علیهالسلام است.
🔷وجود نص در فرهنگ شیعی، فقط برای اثبات امامت مطرح شده و به این خاطر در کتابهای کلامی شیعه همچون کشفالمراد، علامه حلی یکی از راههای تشخیص امام معصوم علیهالسلام را نص بیان کرده است.
🔹نص در روایات اهلبیت علیهمالسلام نیز به عنوان یکی از راههای تشخیص حجت الهی معرفی شده است.
🔹در نتیجه باید توجه کرد که طبق مبانی کلامی و روایی شیعه، وجود نص، یکی از ویژگیهای امام معصوم علیهالسلام است.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/43315
📎#نشانه_های_قطبیت
📎#نص
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدگاه رهبری به سخنان سید احمد نجفی معروف به آقاجان
👈رهبری با داشتن مشی و ذوق عرفانی، دارای مبانی اعتقادی و عملی مطابق مکتب اهل بیت علیهم السلام هستند.
👈عرفانی، عرفان اهل بیتی و فقاهتی است که در زمینه های اعتقادی و عملی، با مبانی مکتب اهل بیت علیهم السلام هماهنگ باشد.
#نجفی #آقاجان
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مراسم ختم آقای نجفی(آقاجون) اقای ادیب یزدی می گویند: خداوند نه تنها آقای نجفی رو حجتی بر مردم قرار داده بلکه نعوذ بالله ایشون رو حجتی بر حجت های الهی قرار داده!😳
حالا از دید ایشان حجت های الهی کیا هستن الله اعلم!!!!!!
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
📆 تقویم روز
📌سهشنبه
☀️ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۹ ربیع الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 14 نوامبر 2023 میلادی
📎 #تقویم
صوفی پژوهی
🎥 دیدگاه رهبری به سخنان سید احمد نجفی معروف به آقاجان 👈رهبری با داشتن مشی و ذوق عرفانی، دارای مبا
مراقب کیوان قزوینی های زمان خود باشید
✍️ کیوان قزوینی یکی از طلاب فاضل و عالم حوزه علمیه نجف بود که از چهار تن از علمای بزرگ عصر مانند شیخ انصاری(با یک واسطه) و ... اجازه داشت و شاگرد مجتهدین بزرگی مانند میرزا حبیب الله رشتی و فاضل ایروانی بود و بزرگانی مانند میرزای شیرازی پای منبر او می نشستند.
✍️ دیری نگذشت کیوان قزوینی فریب دسیسه های سلطانمحمد گنابادی را خورد و جذب فرقه گنابادی شد و بیش از 17 سال در این فرقه منصب شیخ المشایخ را داشت و لقب "شاه" که مخصوص اقطاب فرقه است را کسب کرد و "منصورعلیشاه" نامیده شد.
✍️ کسانی که دین خود را از کیوان قزوینی گرفته بودند به دنبال او رفته و جذب فرقه گنابادی شدند چنانچه بنابر گفته خود کیوان، بیش از 3 هزار نفر سرسپرده و مرید داشت!
✍️ البته کیوان قزوینی بعد از گذشت 17 سال مستبصر شد و از این فرقه جدا گشت و از قطب وقت یعنی صالحعلیشاه بیزاری جست و چندین کتاب در نقد و ردّ اقطاب این فرقه نوشت اما دیگر آنطور که باید و شاید اثر نکرد.
✍️علی محمدی هوشیار(متخصص فرقه شناسی)
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
صوفی پژوهی
🔶رمان نقد تصوف 🔰🔰عرفان هاى نوپدیددیار غربت1️⃣ با کشکولى به دست و تبرزینى بر دوش و کوله پارچه اى ب
🔶رمان نقد تصوف
🔰🔰شهر نامأنوس2️⃣
آستانه دانش و حریم آسایش
چند ساعت از شب گذشته، درها رو به بسته شدن و کوچه و خیابان خلوت مى شود، کاروان محیط اجتماع به مأمن و مسکن رهسپار و تک تک افراد عقب مانده سعى مى کنند خود را به قافله برسانند... امّا «او»! او دیار و یار ندارد و به هر جا رو کند غریب است و به همین رو غربت چندان تأثیرى در او ندارد، زیرا (درویش هر کجا که شب آید سراى اوست) ولى بالاخره باید جایى پیدا کند که آرام گیرد، حرارت احساسات را خاموش کند، ساعت دیگر هم ممکن است سردى هوا به هستى او خاتمه دهد، امّا چه کند! در این شهر آشنایى ندارد و به هر درى نمى تواند رو کند. از جلوى هر خانه مى گذشت به سر در نگاه مى کرد اسرار درون را از برون مطالعه مى کرد، از سویى سردى و سکوت دست به دست هم داده و اغلب خانه ها را در خود پوشانده اند. «او» حیران و سر به گریبان و با خود از درد دل زمزمه ها داشت.
ادامه دارد...
#ارمغان_خانقاه
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110