eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌کباب تابه ای مرغ لذیذ و خوشمزه حتما امتحان کنید ❌کپشنو با دقت بخونید نکته داره ❤️سلام به روی ماهتون قشنگای من بیاید ببینیم این غذای خوشمزه چطور درست میشه ✅خب اول به اندازه ۳۰۰ گرم تیکه های مرغ بدون استخوان رو داخل خرد کن یا چرخ گوشت بریزید بعد بهش پیاز /پوره سیر/زردچوبه /پاپریکا/پول بی بر /زعفران/نمک میزنیم و کامل میکس میکنیم بعد هم کف ماهیتابه مقداری کره و زعفرون میریزیم و مایه کباب رو میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا یکم خودشو بگیره بعد طبق فیلم شکل میدیم و میزاریم چند دقیقه بمونه تا یه طرفش سرخ بشه بعد روشو یکم زعفرون کره میزنیم و برعکس میکنیم نا طرف دیگه اش سرخ بشه کل زمان پخت این غذا نیم ساعته پس نزارید خیلی خشک بشه امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
گوشت یا مرغ،برنج،باقالی، شوید،نمک،روغن حیوانی،زعفران طرز تهیه: گوشت یا مرغ و به صورت همیشگی بپزین. برنج و خیس کنیین.باقالی ها رو داخل آب جوش به مدت ۱۵دقیقه بپزین.کف قابلمه روغن بربزین.شوید ها رو به روغن اضافه کنیبن.حسابی تفت بدین تا بوی خامی شوید از بین بره.کمی زردچوبه به شویدها بزنیبن. باقالی های پخته شده رو اضافه کنیبن و همچنان تفت بدین.این تفت دادن باقالی باعث میشه در طول دم کشیدن لای پلو دفرم نشه و همین جوری خوشگل و سبز باقی بمونه.برنج خیس کرده رو اضافه کنیبن.آب جوش بریزین.نمک، روغن حیوانی و زعفرون آب کرده هم اضافه کنین و بزارین به جوش بیاد.آب برنج که جمع شد، دم کنی بزارین.دم پخت شما نیم ساعت دیگه آماده ست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
2 شات اسپرسو 1 لیوان شیر سرد چند کیوب یخ اسپرسو رو با دستگاه یا آماده کنید و اجازه بدید چند دقیقه بمونه تا خنک بشه.در صورت تمایل سیروپ کارامل یا شکلات به دلخواه داخل لیوان بریزید + چند کیوب یخ + شیر سرد و بعد قهوه رو به آرامی بهش اضافه کنید و از طعم فوق العاده ش لذت ببرید😍حالا اگر میخواید یه نوشیدنی غلیظ تر داشته باشید و یخ ها حالت آبکی بودن نده به نوشیدنیتون میتونید اسپرسو رو بریزید داخل قالب های یخ (اسپرسو یخی)بعد داخل شیر سرد بریزید اینطوری دیگه غلظت نوشیدنی بیشتر میشه. اگر خواستید نوشیدنیتون شیرین باشه و از سیروپ ها هم استفاده نکنید کمی شکر میتونید به اسپرسو اضافه کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🎬 😋👆 یک لیتر سرکه،یک قاشق غذاخوری نمک نصف پیمانه شکر،نصف پیمانه شیره انگور نصف پیمانه رب انار بریزین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: برنج آبکش شده،ماست پر چرب،دوغ ترش،زعفران،روغن برای داشتن این ته دیگ نازک و تردو معطر کافیه: ابتدا برنج و مثل همیشه آبکش کنیبن. کف قابلمه ۳ق غ ماست پر چرب به همراه نصف لیوان دوغ ترش ۲ق غ روغن و نصف ق غ زعفران دم کرده ی غلیظ و بریزین و حسابی مخلوط کنیین. سپس یه لایه برنج بریزین.(دقت کنیبن مخلوط نشه و هم زده نشه.) برنج و مثل همیشه دم کنیین.ابتدا با حرارت متوسط بالا و سپس حرارت کم.به مدت۳۰دقیقه.دقت کنیبن زعفران زیاد نباشه چون زود می سوزه.حتما دوغ ترش باشه که واقعا طعم متفاوتی خواهد داشت. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🥗😋👆 تن ماهی یک کنسرو سیب زمینی دو عدد متوسط شوید ساطوری شده 3 ق غ خیارشور 4 عدد متوسط نخودفرنگی حدود 4 ق غ سس مایونز به میزان دلخواه نمک و فلفل (در صورت تمایل) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
و جعفری ران مرغ ۴ تکه،ارد ۳ ق سوپ خ فلفل سیاه ادویه کاری یک ق چ خ پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد نمک به میزان لازم،جعفری خرد شده یک دسته،قارچ ریز ۴۰۰ گرم،اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم . ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آن‌حل کرده ایم درون قابلمه ریخته مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را ریخته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود.اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.🌝 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از کیک 🍰🍧 bot post
400 گرم پنیر خامه ای (ماسکارپونه باشه بهتره ولی اگر پیدا نکردید از پنیر خامه ای استفاده کنید) 1/2 لیوان پودر قند 400 گرم خامه فرم گرفته پودر کاکائو به میزان لازم قهوه دم کرده یا نسکافه سرد شده بیسکویت لیدی فینگر (اگر در دسترس نبود بیسکویت پتی بور ) پودر قند و پنیر رو با همزن بزنید یکی دو دقیقه تا یکدست بشه بعد خامه رو اضافه کرده و مخلوط کنید میتونید خامه صبحانه هم اضافه کنید و قبلش کمی بزنید تا سبک بشه.کف ظرفی گود رو نایلون بندازید تا بتونید بعدا به کمکش از ظرف خارج کنید اگر در همان ظرف سرو میکنید به این کار نیازی نیست.قهوه رو دم کنید و اجازه بدید سرد بشه, من از نسکافه اماده استفاده کردم سرد که شد بیسکویت ها رو داخل قهوه زدم و کف ظرف چیدم.یک لایه مواد پنیری رو روی بیسکویت ها پخش کنید مجدد بیسکویت که در قهوه زدید بچینید.مواد لایه آخر باید پنیری باشه,و در آخر رویش پودر کاکائو یا قهوه الک کنید.5،4 ساعت در یخچال بماند بعد برش بزنید و سرو کنید.شیرینی این دسر ذائقه ای هست و میتونید کم و زیاد کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲